Дани Кики отсече: Дори да ме разчекнат, не отивам в ЦСКА
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- *GEORGI*1936*
- Контакти:
Re: Дани Кики отсече: Дори да ме разчекнат, не отивам в ЦСКА
БРАВО ДАНИ
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
pavlov10 написа: Не само те.И Румбата Горанов и Ицо Златински съм сигурен че дават мило и драго да заиграят при нас.Анатоли Тодоров също си каза,че Локомотив му е останал в сърцето завинаги.Няма друго такова място,аз не съм всички излезнали от даден клуб играчи да говорят така за него.Поне не в България.
Айде да не се изхвърляш, ако обичаш. Защото всички футболисти, натирени от Христолов, звънят нонстоп да питат какво става в Ботев и всички са до един на каузата "бих играл в Ботев, ако го няма ДХС"

ПП: Последното е бъзик, знам че и от вас има пичове, на които не им е до чалга.
acmilan написа:Мислех,че вече няма такива футболисти,за които любовта и верността към любимия отбор са на първо място!Браво на Дани Кики!
Само дето тоя беше юноша на Спартак,ама измени на клуба,както и да е,браво,че държи на клуба си сега,но като човек не струва много май

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Flash1912 написа:pavlov10 написа: Не само те.И Румбата Горанов и Ицо Златински съм сигурен че дават мило и драго да заиграят при нас.Анатоли Тодоров също си каза,че Локомотив му е останал в сърцето завинаги.Няма друго такова място,аз не съм всички излезнали от даден клуб играчи да говорят така за него.Поне не в България.
Айде да не се изхвърляш, ако обичаш. Защото всички футболисти, натирени от Христолов, звънят нонстоп да питат какво става в Ботев и всички са до един на каузата "бих играл в Ботев, ако го няма ДХС"Престанете с това.. най-верните, единствените и т.н. Единствени сте само когато става за обвързаност с чалгата, друго не
![]()
ПП: Последното е бъзик, знам че и от вас има пичове, на които не им е до чалга.
Пич, при вас са други обстоятелствата!Не се жегвай, но бая им викахте к...и на футболистите си!Заради селяка, но все пак....
- david_villa
- Контакти:
И по-добре. На ЦСКА не му трябва Дани Кики. Киро Акалски е добър вратар, но при положение, че имаме трима, май също няма да получи шанс да играе с червената фланелка. Дали решението на Кики е правилно, ще видим в бъдеще. Лошото за него е, ако повече не получи шанс да играе в някой от водещите ни отбори като трамплин за чужбина. Или поне да вземе някой лев повече, от тези, които му дават в "Локо" - Пд.
- child in time
- Контакти:
Всъщност ние само си чешем езиците тази вечер истината ще лъсне в близката седмица и тя ще е окончателна! Не смятам че на този етап трябва да се продава който и да било!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Много добра новина .
Не ни трябват повече търкачи на пейката
Не ни трябват повече търкачи на пейката

Суперрр, отдъхнах си определено, това е чудесна новина. Както вече казах, нямам нищо против момчето, но просто нестава. Ако беше дошъл, само щеше да търка пейката и после щяхме да се чудим, как да се оттървем от него.
- Alexander Kamenov
- Контакти:
Трябва да уважаваме правото на човек да НЕ иска да се развива.
Фен на ЦСКА и Барселона
- child in time
- Контакти:
Alexander Kamenov написа:Трябва да уважаваме правото на човек да НЕ иска да се развива.
Трябва ли да отварям статистиката и да посочвам колко играчи отидоха в " грандовете" и от тях не стана абсолютно нищо!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!