Мисля ,че я бях постнал в неподходящата тема.
Е ,тук и е мястото:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=26zBO7HMJ90[/youtube]
Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
analizatora написа:FLANKER написа:Нямам си на идея,приятелю.Но сичко това идва вече в повече на всички.Това трябва да се спре .
Тези кадри са от вчера.Опълченците този път буквално са направили чистилище.Тежко е .Това трябва да спре!
Млад народ си заминава.Признавам ,този път ми стана тежко за тези украинци.
Напълно подкрепям това мнение, смятам, че Запада трябва да отстъпи Източна Украйка (Новорусия) на руснаците, пък Западна Украйна си остава за Запада и най-после да има мир!
Запада трябва да не се меша там, а руснаците да оставят Източна Украйна да реши сама.
Откъде накъде ЗАПАДА ще отстъпва нещо от Украйна на който и да е? Това да не е тяхно?
Откъде накъде то ще бъде ДАДЕНО на Русия? Хората там да не са стадо за продан?
Ако местните искат в Русия - нека, ако не - да си правят държава или да стоят в Украйна. А не в Москва, Вашингтон и Брюксел да се разпределят територии. Въпроса да се реши от хората. И то не с ракети и танкове, нито с политически натиск и подмолни ходове... от която и да е страна.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
diplomat написа:Ще кажете, че става въпрос за война, но в този случай наистина може да се нарече "братоубийствена" и нещата стоят по съвсем друг начин от обикновено.
В интерес на истината разликите между хората в западна и източна Украйна са огромни, едва ли някога са се възприемали за братя...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Betchualeng Arnaikem написа:analizatora написа:FLANKER написа:Нямам си на идея,приятелю.Но сичко това идва вече в повече на всички.Това трябва да се спре .
Тези кадри са от вчера.Опълченците този път буквално са направили чистилище.Тежко е .Това трябва да спре!
Напълно подкрепям това мнение, смятам, че Запада трябва да отстъпи Източна Украйка (Новорусия) на руснаците, пък Западна Украйна си остава за Запада и най-после да има мир!
Запада трябва да не се меша там, а руснаците да оставят Източна Украйна да реши сама.
Откъде накъде ЗАПАДА ще отстъпва нещо от Украйна на който и да е? Това да не е тяхно?
Ако местните искат в Русия - нека, ако не - да си правят държава или да стоят в Украйна. А не в Москва, Вашингтон и Брюксел да се разпределят територии. Въпроса да се реши от хората. И то не с ракети и танкове, нито с политически натиск и подмолни ходове... от която и да е страна.
Мисля, че много добре знаеш, че след 2-рата световна война, си има сфери на влияние. 45 години ние бяхме собственост на Русия. В момента сме на САЩ. Украйна е собственост на Русия или поне беше, докато Запада не отмъкна Западна Украйна. Беларус си е руска, а балканския полуостров и всичко на запад от Украйна и Беларус си е на Запада. Няма такова нещо като независими държави, никога повече няма и да има.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Soulen написа:Betchualeng Arnaikem написа:analizatora написа:FLANKER написа:Нямам си на идея,приятелю.Но сичко това идва вече в повече на всички.Това трябва да се спре .
Мисля, че много добре знаеш, че след 2-рата световна война, си има сфери на влияние. 45 години ние бяхме собственост на Русия. В момента сме на САЩ. Украйна е собственост на Русия или поне беше, докато Запада не отмъкна Западна Украйна. Беларус си е руска, а балканския полуостров и всичко на запад от Украйна и Беларус си е на Запада. Няма такова нещо като независими държави, никога повече няма и да има.
Да, знам, че казаното от мен е трудно осъществимо, но си остава факт, че тези сфери на влияние са отвратителни. Цели народи и държави се разпределят от големите като стока на борсата и това наистина е нещо, от което ми се драйфа.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Soulen написа:Мисля, че много добре знаеш, че след 2-рата световна война, си има сфери на влияние. 45 години ние бяхме собственост на Русия. В момента сме на САЩ. Украйна е собственост на Русия или поне беше, докато Запада не отмъкна Западна Украйна. Беларус си е руска, а балканския полуостров и всичко на запад от Украйна и Беларус си е на Запада. Няма такова нещо като независими държави, никога повече няма и да има.
Това понятие ''Запада'' е грешно употребено тук.
Запада не отмъкна нищо и запада няма нищо, всичко е американска собственост, включително и ''Запада''.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Betchualeng Arnaikem написа:Soulen написа:Betchualeng Arnaikem написа:analizatora написа:FLANKER написа:Нямам си на идея,приятелю.Но сичко това идва вече в повече на всички.Това трябва да се спре .
Да, знам, че казаното от мен е трудно осъществимо, но си остава факт, че тези сфери на влияние са отвратителни. Цели народи и държави се разпределят от големите като стока на борсата и това наистина е нещо, от което ми се драйфа.
То и на мен, само че, за да се промени света към по-хубаво, първо трябва да се случи огромен катаклизъм като 3-та световна. СЛед това оцелелите да минат един преходен период и чак евентуално след това да се промени към по-хубаво, тоест ние няма да доживеем по-хубави времена, а само по-лоши
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
HoUs4oOL написа:Soulen написа:Мисля, че много добре знаеш, че след 2-рата световна война, си има сфери на влияние. 45 години ние бяхме собственост на Русия. В момента сме на САЩ. Украйна е собственост на Русия или поне беше, докато Запада не отмъкна Западна Украйна. Беларус си е руска, а балканския полуостров и всичко на запад от Украйна и Беларус си е на Запада. Няма такова нещо като независими държави, никога повече няма и да има.
Това понятие ''Запада'' е грешно употребено тук.
Запада не отмъкна нищо и запада няма нищо, всичко е американска собственост, включително и ''Запада''.
Знам, просто се изказах по-дипломатично да не поставям Англия, Франция и Германия в нашата позиция, щото не е баш така. Лошото е че Русия са същите и много скоро ще си проличи отново. Не виждам алтернатива на господството и политиката на САЩ.
Само не ми стана ясно как бяхме собственост на Русия?На США-ясно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Само не ми стана ясно как бяхме собственост на Русия?На США-ясно.
Кажи нещо, което сме направили въпреки тях тогава. Виж Чехословакия, Унгария и Полша след като си позволиха волности какво им се случи. Тогава се пращаха танковете, сега пращат Джон Маккейн и компания.