Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2015 22:48

Кво да ти обяснява, да беше влязъл под клипа да четеш коментари. И за мен е е оръжие стрелящо с бърза скорост. Не видях такива пламъци на клипа, които да навеждат мисълта за некво запалително оръжие. Не съм оръжееен експерт, ама тва си мисля - трасиращи заряди от високострелно оръжие. Тва, оръжие дето изстрелва запалителна смес на 300 м без струята да се разшири изобщо ми се струва неква фантазия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2015 23:03

fcb_bg написа:Кво да ти обяснява, да беше влязъл под клипа да четеш коментари. И за мен е е оръжие стрелящо с бърза скорост. Не видях такива пламъци на клипа, които да навеждат мисълта за некво запалително оръжие. Не съм оръжееен експерт, ама тва си мисля - трасиращи заряди от високострелно оръжие. Тва, оръжие дето изстрелва запалителна смес на 300 м без струята да се разшири изобщо ми се струва неква фантазия.

Еми не е мое твърдението. А и аз лично нищо не разбирам от оръжия, така че не мога да споря с началните твърдения, нито пък с твоите. Но в сферата на фантастиката, идеята за някаква плазма, дето гърчи акбарите, много ми хареса. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 23:27

Дадоха им жилища, безплатни медицински услуги, дори "джобни" почнаха да им раздават, а сега и това:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499071

Бахти балъците. Давайте, отворете и влагалищата на жените ви за тях. Пълни тъпанари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 14 сеп 2015 23:36

По мое скромно мнение въпросът с имигрантите от Арабския свят и Африка може да се реши само чрез втори Възродителен процес. Тоест всеки , който иска да остане в България отказва се от исляма, приема праволсавната християнска вяра. Сменя си името от арабско на българско , изучава перфектен български устно и писмено, научава българските обичаи и традиции. Който не е съгласен - право към Турция , да се върне там , откъдето е дошъл!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 14 сеп 2015 23:47

analizatora написа:По мое скромно мнение въпросът с имигрантите от Арабския свят и Африка може да се реши само чрез втори Възродителен процес. Тоест всеки , който иска да остане в България отказва се от исляма, приема праволсавната християнска вяра. Сменя си името от арабско на българско , изучава перфектен български устно и писмено, научава българските обичаи и традиции. Който не е съгласен - право към Турция , да се върне там , откъдето е дошъл!
Много време ще отнеме.По-добре за 10 дена онея откачалки в Сирия да ги изпаряват. Правителството им да обяви мир и 6 -ти флот на США да прибира хлебарките обратно да си оправят порутените бардаци!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 14 сеп 2015 23:51

icko65 написа:
analizatora написа:По мое скромно мнение въпросът с имигрантите от Арабския свят и Африка може да се реши само чрез втори Възродителен процес. Тоест всеки , който иска да остане в България отказва се от исляма, приема праволсавната християнска вяра. Сменя си името от арабско на българско , изучава перфектен български устно и писмено, научава българските обичаи и традиции. Който не е съгласен - право към Турция , да се върне там , откъдето е дошъл!
Много време ще отнеме.По-добре за 10 дена онея откачалки в Сирия да ги изпаряват. Правителството им да обяви мир и 6 -ти флот на США да прибира хлебарките обратно да си оправят порутените бардаци!

Говоря само за тези, които имат желание да останат в България и да се интегрират, а те ще са 0,001%. Който не иска да се възроди разбира се обратно към Арабския свят, те ще са 99,99%. Разбира се компромиса е само за тези , които искат да останат.

Между другото приятно ми е да се запозная със съфорумниците , казвам се Петър.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 сеп 2015 00:07

analizatora написа:
icko65 написа:

Говоря само за тези, които имат желание да останат в България и да се интегрират, а те ще са 0,001%. Който не иска да се възроди разбира се обратно към Арабския свят, те ще са 99,99%. Разбира се компромиса е само за тези , които искат да останат.

Добре дошъл! ;) :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 сеп 2015 00:16

analizatora написа:
icko65 написа:

Добре дошъл-аз съм бати Ицко!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 сеп 2015 00:26

Аз съм Башар Халиф ибн Али Мансур
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 15 сеп 2015 00:34

1982 написа:Аз съм Башар Халиф ибн Али Мансур

Много странно име имате господине , да не сте случайно бежанец?

Върни се в “Свободна зона”