analizatora написа:Въпреки , че не съм от ЦСКА , жалко, че се ликвидира велик клуб като ЦСКА, защото първенство без ЦСКА е като манджа без сол - яде се , но не е вкусна!
Този клуб беше създаден от партията за да слави името и и докато тя държеше юздите в държавата и оглозгваше до кокал всичко в полза на своето отроче, нещата горе-долу се получаваха!
От началото на новия век, когато тя се "спомина" и предостави грижите за чедото си на бивши партийни функционери и ухажорите си, те опитват да му осигурят благоденствието чрез познатите от майка им приоми, ала времето тотално е отхвърлило този логаритъм.
За последните 15 години името ЦСКА се свързва единствено с порочни парактики, като:
Крадене на футболисти, неплащане на договорени суми, неспазване на договорни взаимоотношения, употреба на допинг,Неплащане на данъци,..........
Списъкът е безкраен!
Защо трябва да съществува този клуб, чието име дори не се съдържа някакъв смисъл за нашето време?
Защото има много фенове...?!
Ама наистина ли са много или са ония шестимата (тартори), които Гришата привика за да им даде инструкции какво да мислят феновете и как да се държат за да им е угодно!
...... или пък заради онези които откровено боготворяха и ласкаеха видимо недобросъвестни, егоцентрични, цинични (Ганчев) и открито елементарни "спасители"?!
....или има и други за които не сме чували?!
Ами не съм сигурен че трябва да съществува! - Сигурен съм че е вреден за добросъвестните хората с здрав разум и логика!