Лудогорец - Ботев Пд / 19.09.15 / 20:00ч 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Лудогорец - Ботев Пд / 19.09.15 / 20:00ч

Мнениеот slash1912 » 14 сеп 2015 23:00

мили написа:
kardiolog написа:Защо наистина не направим едно предвиждане за това:

КОЙ ЩЕ Е СЪДИЯ НА МАЧА ЛУДОГОРЕЦ-БОТЕВ" ???????? :lol: :lol: :lol:

Станислав Тодоров
Никола Попов
Николай Йорданов

Щели да изпратят Путин да го свири! :)
Ще ви устройва ли? :roll: :lol:

Искаме странични да са Обама и английската кралица ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

DLA
Контакти:

Мнениеот DLA » 14 сеп 2015 23:25

мили написа:
kardiolog написа:Защо наистина не направим едно предвиждане за това:

КОЙ ЩЕ Е СЪДИЯ НА МАЧА ЛУДОГОРЕЦ-БОТЕВ" ???????? :lol: :lol: :lol:

Станислав Тодоров
Никола Попов
Николай Йорданов

Щели да изпратят Путин да го свири! :)
Ще ви устройва ли? :roll: :lol:

Владимир Владимирович е отлично решение, да не забравяме, че последният руски владетел, влязъл като арбитър на сблъсък между българи и турци е смачкал османските поклонници и ги е натикал в Анадола. Но по-вероятно е да изпратят Ердоган, на стадиона ще го приветстват на родни му език, ще се чувства като у дома си.

baltimoreravens
Контакти:

Мнениеот baltimoreravens » 14 сеп 2015 23:28

Цецо Чука написа:
baltimoreravens написа:
Цецо Чука написа:
baltimoreravens написа:и нашия клуб може да извлече само добри пасиви и да се гордее,че се изправя в спор с такъв като този на упонента

Моля ви приятели, нека не пишем глупости като Антон Близуто от Столипиново, че се излагаме така...

Защо си мислиш,че някой се излага тука мой?....Мене Антон или който е там не ме засягат техни мнения,всеки може да изказва каквото си мисли и е с правото си на това :roll: :?

Добре, ще ти го напиша малко по-подробно белким вденеш:

- Няма такова нещо като добри пасиви. Добрите пасиви се наричат активи. Добри пасиви е оксиморон.
-"Спор с такъв като този на....." WTF?!?!?
-Упонента?!?!?

Прекрасно е че е си от великия отбор на Ботев ПД, не толкова прекрасно е че си неграмотен...

Добре грамотни ми сънароднико,навярно се опитваш да спазваш добрия тон с поправки за грамотност и думички извлечени от интернет,грешката е човешка и на да ли владееш пет езика от който,три в трите им форми,теб като гледам БЕЛКИМ ....има си и БЪЛГАРСКИ думички за да се изразиш ;) а не...За това,когато сочиш някой друг първо виж останалите три пръста на къде сочат.Пожелавам ти лека и спокойна вечер,а дано да (БЕЛКИМ) не си се засегнал.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 14 сеп 2015 23:49

Мирише ми на чиста двойка, ама там чиста игра няма и 14 луноходци ще победят 10 ботевисти, а после заедно със съдии, директори и фенове ще мятат гюбеци до сабахлен :mrgreen:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 15 сеп 2015 00:06

Cicero написа:
mark1926 написа:
Cicero написа:
miro_rz написа:Колко е по-голям Пловдив от Разград ? Нали се сещаш , че ако Ние ходим по 3000 човека , Вие трябва да ходите по 30 000 на мача !

А хартиените трябва да играят на Маракана, нали? Истината е, че Пловдив е футболен град и отборите са в сърцата на хората. При вас 90% от привържениците са фенове с корема, ако ме разбираш правилно! Може след 20-30 години, да говорим за нещо друго, но дотогава, тези като теб, който милеят за клуба, ще се знаете поименно.
По темата: битката на двете Л-та тази година е ясна. Ние колкото сме получавали от Литекс през последните години, сега трябва да си го върнем. Затова очаквам Ботев да скочи на кило кръв и метър кожа в Разград и да опита да лиши орлетата от точки. При моментното състояние на шампиона и при огромен късмет в завършващия удар за нас, може да си тръгнем дори с победа! Смело 0:1

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Каквото сме получавали от Литекс сега трябва да им върнем- КАЗАНО КАТО НЕЩО НОРМАЛНО, това ли е БотевЪ, мачове под масата, а иначе кръв и кожа.

СМЕЛО, ТОВА Е НЕВИЖДАН СРАМ ...

С малцинствата не говоря!

Благодаря за откровеността, все така не продумвай ...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 15 сеп 2015 03:14

baltimoreravens написа: и на да ли владееш пет езика от който,три в трите им форми,теб като гледам БЕЛКИМ ...

Говоря свободно 4 езика освен българския, като всеки един от тях ми е по-добър от твоя български, мерси че попита...

P.S. Надали се пише слято, между другото,а в случая не е коЙто а коИто....пич просто спри да пишеш, излагаш ни зверски...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 15 сеп 2015 03:16

samatoranaga написа:там чиста игра няма и 14 луноходци ще победят 10 ботевисти, а после заедно със съдии, директори и фенове ще мятат гюбеци до сабахлен :mrgreen:

АСЛЪ!! :mrgreen: :mrgreen:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 15 сеп 2015 10:35

Няма да се изненадам ако им вземем точка на лудите ! Схемата на игра на нашия треньор на гостуване и домакинство е една и съща което за гостуване е добре , но на базата трябва мачкане в атака ! Все така ни липсва и организатор на атаката халф който да настройва играта на отбора ! Затова си мисля , че на гостуване ще имаме повече успехи !

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 15 сеп 2015 10:41

Едно свястно мнение да има (това на baltimoreravens) и вие и него да оплюете и зачеркнете...
А какво по- хубаво от това да уважаваш противника? И като изкарвате Лудогорец селски, мижав и какъвто там отбор ви хрумне дали не унижавате и себе си и своя отбор- ами вие ще играете със салабаци?!
Пожелавам ти още 5 езика да научиш, щото езика обогатява... и културата и личността, а и според мен прави хората и по- толерантни.
Единственото, което пожелавам за този мач е и двата отбора да покажат, това на което са способни.
Изображение

baltimoreravens
Контакти:

Мнениеот baltimoreravens » 15 сеп 2015 11:58

Нищо лошо не е казал братото,освен че ме поправя,за което съм му признателен! Но матурите по български и литератутура съм ги минал преди повече от 15 години,без значка.За мача нещо ми се върти,нещо резултатно или поне така ми се иска хаха 1-1 или 1-2 ....Вярвам,че момчетата пак ще се хвърлят мъжката за доказване и да бранят,честа,името и емблемата,както в 99% от. Винаги оптимист :) ;) Само Ботевъ! А дано в Разград се „изсипят„ много жълто-черни фенове и стане един истински празник за футбола,както на терена така и по трибуните. :) 8-)
П.С.Надявам се не съм изложил този път някъде :),колегата ще ме поправи знам :)

Върни се в “Ботев”