suareshampion написа:Liverpool_EC написа:suareshampion написа:Аз предрекох този крах на Роджърс
Абе ти преди един месец вдигаше поредната титла,бе въртеж,като личен ибрикчия на Роджърс я вдигаше![]()
АХАХАХАХАХАХА Нека въртенето започне сега![]()
![]()
![]()
П.П Ходи са извини на Барнс за всичките псувни,дето го псува,щото човека познава много повече от теб. Може и на лични,да не се излагаш пред всички във форума
Аз не се казвам Брендън Роджърс .Ако аз съм треньора ,само тогава мога да гарантирам каквото и да е било . Ясен ли съм смях ? И не ми се прави на мъж ,да не ти изпадат зъбките .Когато прогнозирах ,че Роджърс ще спечели титлата ,незнаех ,че всяко лято ще му продават най добрите играчи и ще му се налага да прави всеки път нов отбор .Това ми е отговора .Ай ся да те чуя ? Барнс само може да ми носи тубите с вода .
Освен това ,със сигурност Роджърс се е вслушал в грешните съвети на някой ,защото промяната е видима . От начало не ебаваше никой и ме спечели сега стана мишка и ме изгуби.
Като прогнозира, че ще спечелим титлата.. извинявай по средата на сезона ли му продадоха играчите, чия е вината че след 32-33ти кръг играта ни грохна отвсякъде? Ясен ли си, ти сам за себе си не можеш да дадеш тоя отговор. Шизофренията те бие през устичката здраво. Роджърс не е пилешко сърце, Роджърс е пич, той знае какво прави ама постоянно бил слушал някой, някой друг му редял състава, той нямал вина. А стига вече с тея оправдания бе, колко купи има тоя капут в мизерната си кариера? Да те чуя?