Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|

Мнениеот wolf » 14 сеп 2015 18:46

suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Аз предрекох този крах на Роджърс

Абе ти преди един месец вдигаше поредната титла,бе въртеж,като личен ибрикчия на Роджърс я вдигаше :!:
АХАХАХАХАХАХА Нека въртенето започне сега :!: :!: :!:
П.П Ходи са извини на Барнс за всичките псувни,дето го псува,щото човека познава много повече от теб. Може и на лични,да не се излагаш пред всички във форума :lol:

Аз не се казвам Брендън Роджърс .Ако аз съм треньора ,само тогава мога да гарантирам каквото и да е било . Ясен ли съм смях ? И не ми се прави на мъж ,да не ти изпадат зъбките .Когато прогнозирах ,че Роджърс ще спечели титлата ,незнаех ,че всяко лято ще му продават най добрите играчи и ще му се налага да прави всеки път нов отбор .Това ми е отговора .Ай ся да те чуя ? Барнс само може да ми носи тубите с вода .
Освен това ,със сигурност Роджърс се е вслушал в грешните съвети на някой ,защото промяната е видима . От начало не ебаваше никой и ме спечели сега стана мишка и ме изгуби.

Като прогнозира, че ще спечелим титлата.. извинявай по средата на сезона ли му продадоха играчите, чия е вината че след 32-33ти кръг играта ни грохна отвсякъде? Ясен ли си, ти сам за себе си не можеш да дадеш тоя отговор. Шизофренията те бие през устичката здраво. Роджърс не е пилешко сърце, Роджърс е пич, той знае какво прави ама постоянно бил слушал някой, някой друг му редял състава, той нямал вина. А стига вече с тея оправдания бе, колко купи има тоя капут в мизерната си кариера? Да те чуя?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 14 сеп 2015 21:19

suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Аз предрекох този крах на Роджърс

Абе ти преди един месец вдигаше поредната титла,бе въртеж,като личен ибрикчия на Роджърс я вдигаше :!:
АХАХАХАХАХАХА Нека въртенето започне сега :!: :!: :!:
П.П Ходи са извини на Барнс за всичките псувни,дето го псува,щото човека познава много повече от теб. Може и на лични,да не се излагаш пред всички във форума :lol:

Аз не се казвам Брендън Роджърс .Ако аз съм треньора ,само тогава мога да гарантирам каквото и да е било . Ясен ли съм смях ? И не ми се прави на мъж ,да не ти изпадат зъбките .Когато прогнозирах ,че Роджърс ще спечели титлата ,незнаех ,че всяко лято ще му продават най добрите играчи и ще му се налага да прави всеки път нов отбор .Това ми е отговора .Ай ся да те чуя ? Барнс само може да ми носи тубите с вода .
Освен това ,със сигурност Роджърс се е вслушал в грешните съвети на някой ,защото промяната е видима . От начало не ебаваше никой и ме спечели сега стана мишка и ме изгуби.

ХЕХЕХЕХЕХЕ Абе ти цял живот се занимаваш с футбол и там си гола вода,какви мислиш са шансовете ти в бокса :lol: :lol: :lol: Роджърс се бил вслушал в грешни съвети-ми да не ги слуша бе,глава няма ли на раменете.Ти чак сега се сети,че бил мишка и че му се избелиха зъбите,не от зъболекар,ами от въртене на свирки на Хенри. Прочети си на личните,кога съм казал,че ще набият шута на ваджайната и си сметни пак,колко месеца си назад,да не ти казвам аз,че пак ще неденеш вой до небето и ще ти забранят достъпа,като на малките деца...същите,с които гледаш Ловрен,как продава мачове,а не виждате,че той толкова си може :lol:

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 14 сеп 2015 21:53

Хахах тоя шизофреник суареса :D Само едно и също реве, как продали Суарез, как заради него си тръгвали, как може тия янки, али-бали, тренера ви слушал легендите и не знам кво. Че и обижда, как до сега не сте му теглили един бой не знам, да влезе малко в час. А за бан по ip изобщо не мога да си обясня защо няма!? :shock: :lol: Всичко познавал, сещам се и аз преди 2 години как доста кръгове преди края вече пееше шампионски песни и разправяше, че сте шампиони, посер ко. :)

Върни се в “Ливърпул”