Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ivan56 » 14 сеп 2015 16:50

Еми, ок, ама честно казано именно тия, Кафу, Мафу правят разликата да не сме на едно ниво с първенството нА Гибралтар и Малта.
Нашите юношки са пълен гъз, медиите ги правят за два мача супер звезди и идва после третият отбор на Майнц в който си резерва.Жалко но факт. :(
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 16:53

ivan56 написа:Еми, ок, ама честно казано именно тия, Кафу, Мафу правят разликата да не сме на едно ниво с първенството нА Гибралтар и Малта.
Нашите юношки са пълен гъз, медиите ги правят за два мача супер звезди и идва после третият отбор на Майнц в който си резерва.Жалко но факт. :(

Като цяло има 2 варианта - немския с болшинство местни играчи и някакъв финансов баланс, от който следва силен национален отбор ;) Втория - супер комерсиалния английски вариант с огромните пари и пълно с мангали и всякакви чужденци - резултата е "силния" им национален отбор :lol: Според мен е добре да се ориентираме към първия вариант, щото това в момента е някаква идиотия, и бавно и сигурно отиваме към Гибралтар :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 сеп 2015 17:26

boabbb написа:
ivan56 написа:Еми, ок, ама честно казано именно тия, Кафу, Мафу правят разликата да не сме на едно ниво с първенството нА Гибралтар и Малта.

Като цяло има 2 варианта - немския с болшинство местни играчи и някакъв финансов баланс, от който следва силен национален отбор ;) Втория - супер комерсиалния английски вариант с огромните пари и пълно с мангали и всякакви чужденци - резултата е "силния" им национален отбор :lol: Според мен е добре да се ориентираме към първия вариант, щото това в момента е някаква идиотия, и бавно и сигурно отиваме към Гибралтар :roll:

Аз съм за трети :lol:
Изритване на всички очукани треньори от време оно от школите, със старите си разбирания.Което се състои в това да хвърлят една топка и играйте.Млади треньори ходещи на кампове в големите клубове и попиващи като гъба как се водят и подготвят деца.Обвързване на децата с клубовете(някакъв вид договор) за да не може примерно Парахода или силният на деня да ти прибере децата ей така в неговата школа.С глобите които лапат БФС, да се подпомага на ДЮШ, задължаване на всеки професионален отбор да има база за ДЮШ с естествени терени.Изготвяне на план за младежките национални отбор, и треньорите не се пипат.Ако трябва и чужденци.Повече контроли за сработване на националите.
Не мога да се съглася, че примерно една Исландия която е колкото Бургас има по-качествени играчи от България, просто се работи правилно.А тук всеки си бара топките.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2015 17:28

ivan56 написа:
boabbb написа:

Аз съм за трети :lol:
Изритване на всички очукани треньори от време оно от школите, със старите си разбирания.Което се състои в това да хвърлят една топка и играйте.Млади треньори ходещи на кампове в големите клубове и попиващи като гъба как се водят и подготвят деца.Обвързване на децата с клубовете(някакъв вид договор) за да не може примерно Парахода или силният на деня да ти прибере децата ей така в неговата школа.С глобите които лапат БФС, да се подпомага на ДЮШ, задължаване на всеки професионален отбор да има база за ДЮШ с естествени терени.Изготвяне на план за младежките национални отбор, и треньорите не се пипат.Ако трябва и чужденци.Повече контроли за сработване на националите.
Не мога да се съглася, че примерно една Исландия която е колкото Бургас има по-качествени играчи от България, просто се работи правилно.А тук всеки си бара топките.

Боянчо сега ще ти каже, че в Исландия има комунизъм и заради това са така добре във всички сектори. ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 сеп 2015 17:46

Защо няма тема за Джорджано във Вип Брадър питам аз? :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Изображение
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2015 17:48

JackPackage написа:Защо няма тема за Джорджано във Вип Брадър питам аз? :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Щото на хората им се драйфа от този ********. А някой от неговото обкръжение прави яко пари на гърба на простия народ. :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 сеп 2015 18:08

Кои ще са т.нар. випове този сезон?

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 14 сеп 2015 20:12

:) 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hISxruqSquE[/youtube]

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 14 сеп 2015 21:15

diplomat написа:
JackPackage написа:Защо няма тема за Джорджано във Вип Брадър питам аз? :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Щото на хората им се драйфа от този ********. А някой от неговото обкръжение прави яко пари на гърба на простия народ. :roll:

Ти остави това, ама има хора, които наистина му се кефят на този. Аз му се смея, ама има много други, които твърдят, че наистина пеел много добре. :mrgreen:
Здраейти

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 15 сеп 2015 08:56

Честит 15.09 на всички настоящи и бивши (като мен) ученици. И не бързайте да завършвате най-голямата грешка в живота.. :D
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Върни се в “Свободна зона”