Предположения за края на полусезона

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Предположения за края на полусезона

Мнениеот MoNteSo » 16 ное 2008 11:04

В тази тема ще изкажа моето предположение и евентуално някой може да го направи също за да видим кой ще познае накрая.За мен почивката на шампионата ще дойде при равен брой точки на първите три отбора.Ще започна с днешният мач между Левски и Славия, който ще бъде спечелен от подуенци.И тогава точките ще бъдат ЦСКА - 28, Левски - 27, Литекс - 25.В следващият кръг Литекс ще изненада ЦСКА като гост, а Левски ще направи Х срещу нас.И така точките ще са изравнени - по 28.В последният кръг не очаквам изненади.ЦСКА ще спечели в Мездра, а Левски и Литекс ще спечелят у дома срещу Пирин и Спартак Вн. т.е. в края на шампионата ще дойде при равенство между "грандовете" с по 31 т.

fcb

Re: Предположения за края на полусезона

Мнениеот fcb » 16 ное 2008 11:12

АБЕ ПИЧ,КВИ СА ТИЯ ПРИКАЗКИ.АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ЩЕ СПУКАТЕ ПОДУЕНЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ БОЙ.
А МАЧА НА МИНЬОРО НАЛИ Е В ПЕРНИК????АКО Е ТАМ ДАВАЙТЕ МОЩНО КАМЪНИ,БУТИЛКИ,РЪКОПАШЕН БОЙ И Т.Н.
УБИЙТЕ ГОВЕДАТА.НАПРАВЕТЕ ГУСТОТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 16 ное 2008 11:22

fcb написа:АБЕ ПИЧ,КВИ СА ТИЯ ПРИКАЗКИ.АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ЩЕ СПУКАТЕ ПОДУЕНЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ БОЙ.
А МАЧА НА МИНЬОРО НАЛИ Е В ПЕРНИК????АКО Е ТАМ ДАВАЙТЕ МОЩНО КАМЪНИ,БУТИЛКИ,РЪКОПАШЕН БОЙ И Т.Н.
УБИЙТЕ ГОВЕДАТА.НАПРАВЕТЕ ГУСТОТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

Няма как да стане, на Ицо му трябват парички за гаранцията, кой друг ако не Борав го разбира в какво положение е , ще му услужи( щото после може и сам да поиска) :D :mrgreen: :mrgreen: :D

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 16 ное 2008 11:25

Надали има миньорец, който да не иска победата срещу говедата, но имам вътрешното усещане за хикс - пък и пак казвам, това е предположение ;)

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 16 ное 2008 11:30

MoNteSo написа:В тази тема ще изкажа моето предположение и евентуално някой може да го направи също за да видим кой ще познае накрая.За мен почивката на шампионата ще дойде при равен брой точки на първите три отбора.Ще започна с днешният мач между Левски и Славия, който ще бъде спечелен от подуенци.И тогава точките ще бъдат ЦСКА - 28, Левски - 27, Литекс - 25.В следващият кръг Литекс ще изненада ЦСКА като гост, а Левски ще направи Х срещу нас.И така точките ще са изравнени - по 28.В последният кръг не очаквам изненади.ЦСКА ще спечели в Мездра, а Левски и Литекс ще спечелят у дома срещу Пирин и Спартак Вн. т.е. в края на шампионата ще дойде при равенство между "грандовете" с по 31 т.

ТРЯБВА ДА ГИ БИЕТЕ.ПРЕД ВИНКЕЛО ВСИЧКИ СА РАВНИ.ГОВЕДАТА СА СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА ИЗВЪН ТЕРЕНА,НО ТОЗИ ПЪТ НЕ ТРЯБВА ДА УСПЕЯТ- :evil: ЗА ПРОГРЕСА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 16 ное 2008 11:38

Кой е говедо бе - на майка си ли така викаш-ако си от Цецка си много жалък-вие си купувате мачовете.Вчера абсолютна дуспа и червен картон ама ....Ако си от някое друго тимче си долен завистлив педал и чкаш само да кажеш нещо лошо за грандовете Левски и Цска-комплексарче малко
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 16 ное 2008 11:40

Голям оптимист си. Чудно само как Левски ще изпусне Миньор, а ЦСКА ще бие Мездра. ;) Класирането ще бъде такова:
1. Левски 33
2. ЦСКА 30
3. Литекс 29

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 16 ное 2008 11:47

0007 написа:Кой е говедо бе - на майка си ли така викаш-ако си от Цецка си много жалък-вие си купувате мачовете.Вчера абсолютна дуспа и червен картон ама ....Ако си от някое друго тимче си долен завистлив педал и чкаш само да кажеш нещо лошо за грандовете Левски и Цска-комплексарче малко

КУР ЗА ТЕБЕ И ЗА СОФИЯ, БЕ ПЕДАЛ ВМИРИСАН!!!!
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 16 ное 2008 11:49

MoNteSo написа:
0007 написа:Кой е говедо бе - на майка си ли така викаш-ако си от Цецка си много жалък-вие си купувате мачовете.Вчера абсолютна дуспа и червен картон ама ....Ако си от някое друго тимче си долен завистлив педал и чкаш само да кажеш нещо лошо за грандовете Левски и Цска-комплексарче малко

КУР ЗА ТЕБЕ И ЗА СОФИЯ, БЕ ПЕДАЛ ВМИРИСАН!!!!
Изображение

Нещо да съм казал за тебе?!Плюс това Левски не са говеда чу ли!
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Sisi_Levskarkata
Контакти:

Мнениеот Sisi_Levskarkata » 16 ное 2008 12:13

Според мен класирането ще изглеждаЛ 1 Левски 33 т, 2 ЦСкА 32 т, 3 Литекс 28 т. Обяснявам, защо така мисля: Левски взима 3 победи от 3 мача, ЦСкА прави реми с Литекс и бие в Мездра, а литекс съответно точка от армията и 3 взима от спартак Вн. Левски завинаги в моето сърце.

Върни се в “Футбол - България”