Лудогорец - Ботев Пд / 19.09.15 / 20:00ч 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Ботев Пд / 19.09.15 / 20:00ч
Спорът се пренесе от футболна на религиозна основа, но нека да попитам великите разградски фенове един обикновен риторичен въпрос: къде щеше да е Лудогорец сега, ако това което се случи с Доц.д-р. Цветан Василев миналата година се беше случило с техния алхимик Кирил Домусчиев? Аз ще кажа своето мнение – никъде, в небитието, защото величието и славата се изграждат с години, а любовта се закалява в битките. Любимият ми Ботев Пд може да не е в най-доброто си състояние в момента, но през годините е водил много битки на терена с български и чуждестранни отбори. Битки води и сега, да може би не толкова значими, но води борба за оцеляване, борба за запазване на автентичността си. Да, доста от битки е печелил, но най-важното, че е губил и се е научил да оценя загубата и да уважава загубилите, също както е получавал уважение от отборите, от които е загубил, а тук освен големите български отбори, говорим за Барселона, Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен и др. Това драги ми разградски мислители се нарича ВЕЛИЧИЕ. Сега само печелите, да това Ви харесва, да това ви заслепява, но това е и най-голямата Ви слабост, защото не сте се научили да губите като едно цяло-отбор и фенове. Всички сте заслепени от собственото си безсилие пред натрапеното Ви величие, но в един момент идва насрещният влак, наречен Милсами и Ви прави смешни, а тогава цялото Ваше измислено величие изчезва и всички се чувствате измамени, не победени, а измамени от Бруно Рибейро и започвате лична вендета срещу него, защото Вашите велики везири са казали, че отбора не може да губи, да треньора може, но отбора не. Накратко, когато си избиете комплексите, когато се научите да губите и да приемате загубите, тогава може да започнете да правите първи стъпки към сравнение с отбори като Ботев Пд и ЦСКА, които в различни периоди през последните години играят във В група и събират повече публика отколкото Вашият шампионски отбор, а това драги ми разградски великани е срамно за Вас. Колкото до мача с Лудогорец, мисля, че ще е повторение на мача с другият претендент за титлата Литекс. По-интересно е да направим една анкета, кой ще е съдия на мача, аз залагам на някой межди личните рефери на Домуза: Николай Йорданов или Николай Попов.
DLA написа:Спорът се пренесе от футболна на религиозна основа, но нека да попитам великите разградски фенове един обикновен риторичен въпрос: къде щеше да е Лудогорец сега, ако това което се случи с Доц.д-р. Цветан Василев миналата година се беше случило с техния алхимик Кирил Домусчиев? Аз ще кажа своето мнение – никъде, в небитието, защото величието и славата се изграждат с години, а любовта се закалява в битките. Любимият ми Ботев Пд може да не е в най-доброто си състояние в момента, но през годините е водил много битки на терена с български и чуждестранни отбори. Битки води и сега, да може би не толкова значими, но води борба за оцеляване, борба за запазване на автентичността си. Да, доста от битки е печелил, но най-важното, че е губил и се е научил да оценя загубата и да уважава загубилите, също както е получавал уважение от отборите, от които е загубил, а тук освен големите български отбори, говорим за Барселона, Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен и др. Това драги ми разградски мислители се нарича ВЕЛИЧИЕ. Сега само печелите, да това Ви харесва, да това ви заслепява, но това е и най-голямата Ви слабост, защото не сте се научили да губите като едно цяло-отбор и фенове. Всички сте заслепени от собственото си безсилие пред натрапеното Ви величие, но в един момент идва насрещният влак, наречен Милсами и Ви прави смешни, а тогава цялото Ваше измислено величие изчезва и всички се чувствате измамени, не победени, а измамени от Бруно Рибейро и започвате лична вендета срещу него, защото Вашите велики везири са казали, че отбора не може да губи, да треньора може, но отбора не. Накратко, когато си избиете комплексите, когато се научите да губите и да приемате загубите, тогава може да започнете да правите първи стъпки към сравнение с отбори като Ботев Пд и ЦСКА, които в различни периоди през последните години играят във В група и събират повече публика отколкото Вашият шампионски отбор, а това драги ми разградски великани е срамно за Вас. Колкото до мача с Лудогорец, мисля, че ще е повторение на мача с другият претендент за титлата Литекс. По-интересно е да направим една анкета, кой ще е съдия на мача, аз залагам на някой межди личните рефери на Домуза: Николай Йорданов или Николай Попов.
Ааууу, философ! Знае всичко - каквото се случило и каквото ще се случи.

мили написа:DLA написа:Спорът се пренесе от футболна на религиозна основа, но нека да попитам великите разградски фенове един обикновен риторичен въпрос: къде щеше да е Лудогорец сега, ако това което се случи с Доц.д-р. Цветан Василев миналата година се беше случило с техния алхимик Кирил Домусчиев? Аз ще кажа своето мнение – никъде, в небитието, защото величието и славата се изграждат с години, а любовта се закалява в битките. Любимият ми Ботев Пд може да не е в най-доброто си състояние в момента, но през годините е водил много битки на терена с български и чуждестранни отбори. Битки води и сега, да може би не толкова значими, но води борба за оцеляване, борба за запазване на автентичността си. Да, доста от битки е печелил, но най-важното, че е губил и се е научил да оценя загубата и да уважава загубилите, също както е получавал уважение от отборите, от които е загубил, а тук освен големите български отбори, говорим за Барселона, Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен и др. Това драги ми разградски мислители се нарича ВЕЛИЧИЕ. Сега само печелите, да това Ви харесва, да това ви заслепява, но това е и най-голямата Ви слабост, защото не сте се научили да губите като едно цяло-отбор и фенове. Всички сте заслепени от собственото си безсилие пред натрапеното Ви величие, но в един момент идва насрещният влак, наречен Милсами и Ви прави смешни, а тогава цялото Ваше измислено величие изчезва и всички се чувствате измамени, не победени, а измамени от Бруно Рибейро и започвате лична вендета срещу него, защото Вашите велики везири са казали, че отбора не може да губи, да треньора може, но отбора не. Накратко, когато си избиете комплексите, когато се научите да губите и да приемате загубите, тогава може да започнете да правите първи стъпки към сравнение с отбори като Ботев Пд и ЦСКА, които в различни периоди през последните години играят във В група и събират повече публика отколкото Вашият шампионски отбор, а това драги ми разградски великани е срамно за Вас. Колкото до мача с Лудогорец, мисля, че ще е повторение на мача с другият претендент за титлата Литекс. По-интересно е да направим една анкета, кой ще е съдия на мача, аз залагам на някой межди личните рефери на Домуза: Николай Йорданов или Николай Попов.
ОТ КОЙ ОТБОР СИ,
DLA написа:мили написа:DLA написа:Спорът се пренесе от футболна на религиозна основа, но нека да попитам великите разградски фенове един обикновен риторичен въпрос: къде щеше да е Лудогорец сега, ако това което се случи с Доц.д-р. Цветан Василев миналата година се беше случило с техния алхимик Кирил Домусчиев? Аз ще кажа своето мнение – никъде, в небитието, защото величието и славата се изграждат с години, а любовта се закалява в битките. Любимият ми Ботев Пд може да не е в най-доброто си състояние в момента, но през годините е водил много битки на терена с български и чуждестранни отбори. Битки води и сега, да може би не толкова значими, но води борба за оцеляване, борба за запазване на автентичността си. Да, доста от битки е печелил, но най-важното, че е губил и се е научил да оценя загубата и да уважава загубилите, също както е получавал уважение от отборите, от които е загубил, а тук освен големите български отбори, говорим за Барселона, Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен и др. Това драги ми разградски мислители се нарича ВЕЛИЧИЕ. Сега само печелите, да това Ви харесва, да това ви заслепява, но това е и най-голямата Ви слабост, защото не сте се научили да губите като едно цяло-отбор и фенове. Всички сте заслепени от собственото си безсилие пред натрапеното Ви величие, но в един момент идва насрещният влак, наречен Милсами и Ви прави смешни, а тогава цялото Ваше измислено величие изчезва и всички се чувствате измамени, не победени, а измамени от Бруно Рибейро и започвате лична вендета срещу него, защото Вашите велики везири са казали, че отбора не може да губи, да треньора може, но отбора не. Накратко, когато си избиете комплексите, когато се научите да губите и да приемате загубите, тогава може да започнете да правите първи стъпки към сравнение с отбори като Ботев Пд и ЦСКА, които в различни периоди през последните години играят във В група и събират повече публика отколкото Вашият шампионски отбор, а това драги ми разградски великани е срамно за Вас. Колкото до мача с Лудогорец, мисля, че ще е повторение на мача с другият претендент за титлата Литекс. По-интересно е да направим една анкета, кой ще е съдия на мача, аз залагам на някой межди личните рефери на Домуза: Николай Йорданов или Николай Попов.
ОТ КОЙ ОТБОР СИ,
Не знаеш и не можеш да ме "захванеш" ли? Ако не друго, прочети поне тази тема отначало, ще разбереш.
Не се опитвай да ме ядосваш, няма да успееш. Не се обиждам от кренвирши и от турци. Те са по-добри граждани от повечето тукашни "хейтъри".

мили написа:DLA написа:мили написа:DLA написа:Спорът се пренесе от футболна на религиозна основа, но нека да попитам великите разградски фенове един обикновен риторичен въпрос: къде щеше да е Лудогорец сега, ако това което се случи с Доц.д-р. Цветан Василев миналата година се беше случило с техния алхимик Кирил Домусчиев? Аз ще кажа своето мнение – никъде, в небитието, защото величието и славата се изграждат с години, а любовта се закалява в битките. Любимият ми Ботев Пд може да не е в най-доброто си състояние в момента, но през годините е водил много битки на терена с български и чуждестранни отбори. Битки води и сега, да може би не толкова значими, но води борба за оцеляване, борба за запазване на автентичността си. Да, доста от битки е печелил, но най-важното, че е губил и се е научил да оценя загубата и да уважава загубилите, също както е получавал уважение от отборите, от които е загубил, а тук освен големите български отбори, говорим за Барселона, Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен и др. Това драги ми разградски мислители се нарича ВЕЛИЧИЕ. Сега само печелите, да това Ви харесва, да това ви заслепява, но това е и най-голямата Ви слабост, защото не сте се научили да губите като едно цяло-отбор и фенове. Всички сте заслепени от собственото си безсилие пред натрапеното Ви величие, но в един момент идва насрещният влак, наречен Милсами и Ви прави смешни, а тогава цялото Ваше измислено величие изчезва и всички се чувствате измамени, не победени, а измамени от Бруно Рибейро и започвате лична вендета срещу него, защото Вашите велики везири са казали, че отбора не може да губи, да треньора може, но отбора не. Накратко, когато си избиете комплексите, когато се научите да губите и да приемате загубите, тогава може да започнете да правите първи стъпки към сравнение с отбори като Ботев Пд и ЦСКА, които в различни периоди през последните години играят във В група и събират повече публика отколкото Вашият шампионски отбор, а това драги ми разградски великани е срамно за Вас. Колкото до мача с Лудогорец, мисля, че ще е повторение на мача с другият претендент за титлата Литекс. По-интересно е да направим една анкета, кой ще е съдия на мача, аз залагам на някой межди личните рефери на Домуза: Николай Йорданов или Николай Попов.
ОТ КОЙ ОТБОР СИ,
Не знаеш и не можеш да ме "захванеш" ли? Ако не друго, прочети поне тази тема отначало, ще разбереш.
Не се опитвай да ме ядосваш, няма да успееш. Не се обиждам от кренвирши и от турци. Те са по-добри граждани от повечето тукашни "хейтъри".
Имам да ти кажа две неща:
ПЪРВО: Това не е въпрос(в българския език въпросът завършва с ?);
ВТОРО: Не писах на теб (не си ми интересен).
DLA написа:ОТ КОЙ ОТБОР СИ,
ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- 1Neutralen
- Контакти:
Да се върнем към темата. Тук ще има разгром, 4:0 за Лудогорец.
-
- Контакти:
Любовта на хората прави един отбор голям,а не купи и титли.По-лошо от манталитета на един тим е манталитета на феновете му.Ние отиваме да подкрепяме Ботев заради любовта си към него и го правим дори при загуби.Не случайно след края на срещата всички футболисти поздравяват публиката,а при срамна загуба си подават фанелките през оградата.Пловдив е голям град,но в него има фенове и на още три отбора.Ако вие се върнете в по-долните групи отново ще станете сини и червени.Е тук е разликата межу вас и нас.И ако сега е въпрос на достолепие да седиш до началник цеха с кремвирш в ръка след време може да си отсреща с червено шалче викащ срещу неговият син отбор.Величието на един отбор не става за една петилетка или след поредна титла.Нарциса веднъж да ви се ядоса и ще пренесе синтетичната дрога в друг регион,а вие ще се върнете на земята.Той самият със своето господство в родната централа и първични реакции спечели омразата на всички други фенове в България.От национална кауза се превърнахте национална омраза, и дори Милсалами не ви отрезви.
1Neutralen написа:Да се върнем към темата. Тук ще има разгром, 4:0 за Лудогорец.
Някакси не съм сигурен.
Не очаквам нищо добро за нас от този мач, предвид на разликата в класите, разликата в класите на съдиите и разликата в класите на лобитата в БФС-предимно и най-вече.
Но разгром-едва ли-по-скоро мизерно, измъчено и подпряно 2-1.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- atanas7510
- Контакти:
Разгром едва ли Ботев тази година играе по добре, когато не трябва да води играта и трудно губи в такива мачове.Имаме проблем когато трябва да градим играта поради липса на качествен разиграващ полузащитник. Очаквам минимална загуба или равенство.