Teo написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Teo написа:Red_Pride написа:Супер приличен футбол за дерби,за мен като атмосфера си остава най-доброто е европа
Определено създават невероятна атмосфера... като вкараха 3-тия гол Звезда, мача се прекъсна за 5 минути, защото Гробарите полудяха от ''време е за пиро мания''![]()
![]()
@ В Европа никой не може им стъпи на тия два отбора като атмосферата, която създават!Звезда и те направиха страхотно пиро..
Бил съм на доста техни дербита и наистина нямат нищо общо с българските.Но ти бил ли си в Атина,Пирея,Солун или Истнбул за да видиш каква лудница е.На запад забраняват пирото,но атмосферата е добра.И тя се чувства още като стъпиш в Мюнхен,Милано, Рим или Варшава.
Не съм бил, но съм гледал различни дербита от тези страни дето споменаваш.
@ Принципно не симпатизирам на никой друг клуб, освен на ЦСКА, но поне от това което виждам е, че Звезда и Партизан няма кой да им стъпи... поне в Европа, говоря като атмосфера - пеене, пиро и т.н.В Гърция вече няма ''Дербита'', защото няма гостуваща публика, Рома и Лацио слабо... лично за мен.... турците не ги знам... и не ме интересуват!
@ Байерн - Дортмунд от тоест наречените ''западни отбори'' правят лудница и само като Дортмунд е домакин. Руснаците и по-точно отбори от Москва правят хубави работи!
Хората из големите първенства пак си правят празненства по стадиона, просто ги няма отрепките и рецидивистите - така всякакви люде могат спокойно да си подкрепят любимия отбор.