icko65 написа: И как разбра?Същото се замисли дали не важи за тебе.Почваш и после даваш определения кой какъв е.Я се дръж по-човешки!
Просто се замисли за 30 секунди какъв отговор ми даде на въпроса - нищо човешко и разумно не виждам в него.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
icko65 написа: И как разбра?Същото се замисли дали не важи за тебе.Почваш и после даваш определения кой какъв е.Я се дръж по-човешки!
1982 написа:icko65 написа:]Е!То няма как резултата да е на нула!Чак пък нито един да не бъде свален!?То и теоретично се залагат някакви загуби..
Е, нали руснаците били извънземни и непобедими ??!
Аз американски изтребител не видях в оня списък, виж - съветски се намери.![]()
icko65 написа:1982 написа:icko65 написа:]Е!То няма как резултата да е на нула!Чак пък нито един да не бъде свален!?То и теоретично се залагат някакви загуби..
Че те американците в тая война изтребители пращаха ли?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:icko65 написа: И как разбра?Същото се замисли дали не важи за тебе.Почваш и после даваш определения кой какъв е.Я се дръж по-човешки!
Просто се замисли за 30 секунди какъв отговор ми даде на въпроса - нищо човешко и разумно не виждам в него.
diplomat написа:icko65 написа:diplomat написа:icko65 написа:Не!Щом в МИГ са руснаци!
Фланкер, виждаш ли с какви тотални идиоти трябва да се занимаваме?
После искате да водим нормални дискусии...
Кво не ти хареса в дискусията че дипломатично се предаваш с това:тотални идиоти?А калпак?
Заедно с гражданчето от село и каталунския сте най-противните хора в тоя форум. Троловете поне ги разбирам, щото им плащат - вие сте просто отвратителни човешки същества.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:icko65 написа:1982 написа:icko65 написа:]Е!То няма как резултата да е на нула!Чак пък нито един да не бъде свален!?То и теоретично се залагат някакви загуби..
Че те американците в тая война изтребители пращаха ли?
В коя война ??
icko65 написа:За която си цитирал уикито..
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
icko65 написа:diplomat написа:icko65 написа: И как разбра?Същото се замисли дали не важи за тебе.Почваш и после даваш определения кой какъв е.Я се дръж по-човешки!
На кой въпрос?На единствения ти-отговорих както мисля.Според теб не е човешко щом не е по вкуса ти?Или не може да е вярно?Чак неразумно...!?
diplomat написа:icko65 написа:diplomat написа:icko65 написа: И как разбра?Същото се замисли дали не важи за тебе.Почваш и после даваш определения кой какъв е.Я се дръж по-човешки!
На кой въпрос?На единствения ти-отговорих както мисля.Според теб не е човешко щом не е по вкуса ти?Или не може да е вярно?Чак неразумно...!?
И какво разумно има? Същото бих питал човек, който да твърди, че всичко американско или европейско е най-добро, а руснаците са кроманьонци с коли като на Фред Флинстоун. Когато сравняваш неща от такава величина, не бива да бъдеш толкова краен в мнението си. Винаги трябва да се има едно на ум.
1982 написа:icko65 написа:За която си цитирал уикито..
За Афганистан ли ?! Не, разбира се. Но пакистанците гледам са пратили някой и друг Ф16 и са посвалили туй-онуй от непобедимите във въздуха руснаци.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта