Cicero написа:miro_rz написа:Колко е по-голям Пловдив от Разград ? Нали се сещаш , че ако Ние ходим по 3000 човека , Вие трябва да ходите по 30 000 на мача !
А хартиените трябва да играят на Маракана, нали? Истината е, че Пловдив е футболен град и отборите са в сърцата на хората. При вас 90% от привържениците са фенове с корема, ако ме разбираш правилно! Може след 20-30 години, да говорим за нещо друго, но дотогава, тези като теб, който милеят за клуба, ще се знаете поименно.
По темата: битката на двете Л-та тази година е ясна. Ние колкото сме получавали от Литекс през последните години, сега трябва да си го върнем. Затова очаквам Ботев да скочи на кило кръв и метър кожа в Разград и да опита да лиши орлетата от точки. При моментното състояние на шампиона и при огромен късмет в завършващия удар за нас, може да си тръгнем дори с победа! Смело 0:1
Нали за това става въпрос , футболът е за феновете . Аз не съм краен и не се ядосвам за глупости . Ако Ботев вземат нещо от мача значи е заслужено . Ясни и предвидими мачове няма и няма да има .