Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Пак мръсните пропагандисти от Раша тудей си измислят простотии и оплюват спретнатата Европа...Хибридници долни...
Se7en написа:fcb_bg написа:Пак мръсните пропагандисти от Раша тудей си измислят простотии и оплюват спретнатата Европа...Хибридници долни...
Как да не я обичаш тази толерастка спретната Европа, еле пък Германия на Фрау Меркел..
FLANKER написа:"Варварите" от Изток,(които някои смятат за враг) ще се върнат и ще убият Полумесецът!..."
/Ванга/
THE G.A.M.E написа:FLANKER написа:"Варварите" от Изток,(които някои смятат за враг) ще се върнат и ще убият Полумесецът!..."
/Ванга/
Казано най-вероятно пред наши и съветски ком. секретари.![]()
Вангелия страшно се е подмазвала на власта, за това има факти и документи.
Стара комуняга е тя.
fcb_bg написа:Ай стига вече с тия комунисти... тогава не беха ислямистите враговете. И що викаш й е било да пророкува за полумесец, а не за знаме обсипано със звезди?
Кашчей написа:CTAHKO написа:Кашчей написа:
Нашите цигани и турци не бягат от война, нали?! На мен ми е доста странно, как пресичат зона на бойни действия от южна и източна Сирия, за да се доберат до Турция. А и има ли гаранция, че са само сирийци? Като гледах на снимките, пуснати по-горе с Меркел..едни изнурени ми се видяха, едни изморени и изплашени..и все такива, дето са във възраст и сила да се бият против ислямистите, ако самите те не са такива. Тия бягат, а руснаци ще се бият вместо тях-ебем ти бежанците!
И само мъже тези бежанци, пък оставили жените и децата си в зоните на бойни действия
Е, като се устроят в Северна и Средна Европа, ще ги вземат и тях при себе си. Дунава ще го пратим да ги посреща на Капъ Куле.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Кашчей написа:CTAHKO написа:Кашчей написа:
Нашите цигани и турци не бягат от война, нали?! На мен ми е доста странно, как пресичат зона на бойни действия от южна и източна Сирия, за да се доберат до Турция. А и има ли гаранция, че са само сирийци? Като гледах на снимките, пуснати по-горе с Меркел..едни изнурени ми се видяха, едни изморени и изплашени..и все такива, дето са във възраст и сила да се бият против ислямистите, ако самите те не са такива. Тия бягат, а руснаци ще се бият вместо тях-ебем ти бежанците!
И само мъже тези бежанци, пък оставили жените и децата си в зоните на бойни действия
Е, като се устроят в Северна и Средна Европа, ще ги вземат и тях при себе си. Дунава ще го пратим да ги посреща на Капъ Куле.
Ами тогава да ги умножават по 6-7, какво ни спускат измислени бройкиТе сега ще ни спуснат едни бройки, пък после като придърпа жена си и шестте си чавета, няма да ги отразят никъде по медиите като бежанци
icko65 написа:CTAHKO написа:Кашчей написа:CTAHKO написа:Кашчей написа:
Ами тогава да ги умножават по 6-7, какво ни спускат измислени бройкиТе сега ще ни спуснат едни бройки, пък после като придърпа жена си и шестте си чавета, няма да ги отразят никъде по медиите като бежанци
Ще ги отразят..ама като туристи!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 27 госта