MASTER_COOL написа:Не искам да ви се бъркам, но според мен футболисти си имате в момента.

И аз така си мислих ,ама те много зле бе . Един футболист ,който се крие и не иска топката ,за мен не е футболист ! Ми те умряха от страх бе и то срещу трагични манафи ?! Ебати страха аз .Наляха гипса .
Само Джан я търсеше ,но и той след това страхливо я подаваше само на два метра .Не търсеше паса напред ,изненадващия пас . Никаква креативност в това момче .Тръгна да ми се вживява на крило по едно време ,само ми я бута напред по крилото и или я губи или стига донякъде ,спира и я настъпва и я връща назад .Смях . Аз го виждам Джан ,че е зле физически от един месец ,но явно той не се вижда ...направи два спринта и спука гуми .
Какъв играч си ,като не можеш да си разпределиш силите ? Джан не е да ходи напред ,няма нужните идеи в главата си ,фантазия ,креативност . Той е за чист дефанзивен халф .Да стои отзад ,да изнася топката ,да отнема топки има добра физика ,да тръгва някой път със своя добър рейд през центъра и това е .Напред няма място . Там трябва да играят Коуитньо,Фирмино ,Стъридж и Бентеке .Ибе също .
Но и Фирмино е много зле физически ,и него го виждам от един месец ,че не може да ходи . Късно се включиха в подготовката и сега в първите мачове трябваше да са резерви ,но няма кой да играе . Има контузени,наказани а останалите класни играчи бяха продадени .
Нашите играчи бяха Суарес ,Стъридж ,Рахим и Коутиньо .Това бяха нашите играчи !!!! Къде са ? Вчера нямаше един от тия на терена ,е как да биеме бе ? Кво ше биеме ,тъпана ли ? Помните какво направихме манафите с тия 4та ,нали ? Убихме ги на това стадионче с 0-3 и създадохме и изтървахме още два пъти по толкова .
Джон Хенри еба майката на любимия ми Ливърпул ,няма какво да се лъжем .Аз това го алармирам от 11 юли 2014 година .Черния ден за ф.к Ливърпул !! Продадоха НАЙ ГОЛЕМИЯ ?! Защо бе педераси ? Как не ви е срам бе ? Мама ви дееба нещастна .Ши чакам аз 25 години титла ,накрая ще направим отбор за тая титла и те ще го разтурят мишоците .
Тая година пък Рахимчо продадоха ,защо беееееееееееееееееееееееее ????????? За да правите кефа на хейтърите на Ливърпул и Брендън ли ? Е успяхте .Евала .
Ши ми продават всяка година най добрия играч и след това ши ми купуват по една дузина туристи да отбият номера ,ах да взема сопата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.