Е толкова зле не ни очаквах срещу толкова беззъбия Ливърпул.
Ни един далечен удар , нито един пробив от центъра .... нищо с една дума ама нищо.Ван Гаал ми изглежда много безпомощен в момента.Сигурен съм че вижда проблемите , но не може (не че не иска) да направи нещо.
Срещу ТОЗИ Ливърпул с нашите играчи и класа , трябва да водим минимум 2:0 ... ама минимум!
Депайката , колкото и да не му се получава е единствения наш играч покрай който се случва НЕЩО ... каквото и да е то , случва се там , раздвижва малко играта поне.
Чак Ерера спря да се откроява.Преди няколко мача когато той влезеше , нещата придобиваха друго лице , а сега .... нищо и от него.
Фелайни ... той не е виновен че е там!Не му е там мястото,това всички го знаят включително и Ван Гаал!Играта не трябва да е сипване в наказателното .... това пак всички го знаят, ама Ван Гаал се прави май че не го знае!
Без нападател е мъка. Трябва ни Марсиал, защото с Фелайни не става.
Е миналата година имахме една камара и ... кво?Не ни е там проблема!И преди съм го писал - само Месита и Роналдовци да имаме , той Ван Гаал като им каже - "само настрани и назад" ... кел файда че ги имаме тия Месита и Роналдовци!