W84me написа:ДО ВСИЧКИ АНТИ-ЛЕВСКАРИ И ПОДЛОГИ НА РОЗОВИТЕ!!!
Щом се разчуе,че "Левски" иска футболист,цената му скача минимум 5 пъти!А,когато другото отборче поиска някой,както се почва едно лизане на задници,примери: "квартета от Сливен",Платини от Черноморец за БЕЗ ПАРИ!!!Сега за Иво Иванов:"Ще чакаме добра оферта"?!Кой беше тоя?!Направил два силни мача и вече е "the best"! Сещам се за един друг с инициали И.И,който също беше "НАЙ-ДОБРИЯТ!!!" Батков,дори и да му се даваха пари,повече от 60-70 хиляди евро е нереална цена за такъв футболист,дори това са много!
Виж сега,нито съм анти-Левски,като цяло е глупаво да си анти някой отбор,важното е да подкрепяш твоя,нито съм подлога на розовите или каквито и да са,но не можеш да не признаеш,че не са виновни само клубовете,които вдигали цените и т.н.Бай Ганьо просто няма пари и говори тези неща,за да си измие ръцете пред феновете.Убеден съм,че вашето ръководство не прави достатъчно,за да купи нужните футболисти.А за Иво Иванов-щом беше извикан в националния отбор,значи има качества и перспектива пред себе си.Не мога да разбера как от някакви журналистически писаници стигнахме до 6 страници коментари,част от които простотии

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.