Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 17:03

boabbb написа: По принцип не съм расист, но съм фен на къпането ...

По принцип и аз не съм расист, ама съм фен на негрите, циганите и евреите 8-) Негрите в Африка, Циганите в Индия, евреите в Мадагаскар :!: Така би трябвало да изглежда един нормален свят 8-) В общи линии съм првърженик на хармонията в природата 8-) Виден природозащитник 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 17:06

CTAHKO написа:

По принцип и аз не съм расист, ама съм фен на негрите, циганите и евреите 8-) Негрите в Африка, Циганите в Индия, евреите в Мадагаскар :!: Така би трябвало да изглежда един нормален свят 8-) В общи линии съм првърженик на хармонията в природата 8-) Виден природозащитник 8-)

А арабите къде, Станко 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 17:39

Кашчей написа:
CTAHKO написа:

На арабския полуостров и Северна Африка, където са им родните места 8-) Както се казва, всеки по къщите си 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 18:02

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:

На арабския полуостров и Северна Африка, където са им родните места 8-) Както се казва, всеки по къщите си 8-)

Мииииииииииииии...............Откога Мадагаскар е родина на евреите :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 18:42

Кашчей написа:Мииииииииииииии...............Откога Мадагаскар е родина на евреите :roll:

От 1885-та година 8-) После пак по време и след ВСВ им се предлага да си направят държава там, ама те решили че е по-готино да трепят безнаказано палестинци, с подкрепата на ООН 8-) После пък решили, че отпуснатата територия им е малко и че на Палестинците тези няколко квадратни километра им са много 8-) Е, ООН-то си мълчат като пичове затова. Нали едните са богопомазани цигани, а другите са обикновени хорица ...и така до наши дни 8-) Но повече за това...в другата тема 8-)

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%B0%D0%BD

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80% ... fL2hhHtmko

12 ноември 1938 година... Херман Гьоринг обявява на света за невероятно добрата идея на нацистка Германия да намери нова държава за всички евреи. "Измислили сме къде да е тази държава", казва другарят Гьоринг – и това е Мадагаскар!

Идеологът на еврейската държава е Теодор Херцел, бащата на ционизма, австроунгарски журналист и, разбира се, евреин. Дълго време преди Херцел в света съществувал така нареченият еврейски въпрос. Този въпрос не бил "Защо" или "Колко", а "Къде". Къде евреите да получат възможност да се чувстват наистина у дома си... След като всички ги гонят, бият и ги обвиняват във всяка световна несправедливост...

През 1896 година в Лайпцих излиза книгата на Херцел "Еврейската държава". Едно модерно решение на еврейския въпрос. В тази книга Теодор Херцел описва как трябва да бъде изградена една бъдеща държава на евреите и къде точно трябва да бъде. Тази основополагаща книга на ционизма, тоест на еврейския национализъм, става любима на всички автори антисемити на света.

Другарят Херман Гьойн добре познавал труда на Теодор Херцел и понеже евреите били трън в очите на Третия райх, нацистите великодушно решили да решат проблема им, като заселят всички евреи в Южна Африка, на остров Мадагаскар. Защо Мадагаскар, питате се сигурно... Защото след победата на Франция, германците влезли във владение на всички френски колонии. Евреите трябвало да бъдат изпратени на остров! Ето ви Мадагаскар – голям и безлюден. Хитлер много харесал този мадагаскарски план и дал зелена светлина.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 18:56

CTAHKO написа:
Кашчей написа:Мииииииииииииии...............Откога Мадагаскар е родина на евреите :roll:

От 1885-та година 8-) После пак по време и след ВСВ им се предлага да си направят държава там, ама те решили че е по-готино да трепят безнаказано палестинци, с подкрепата на ООН 8-) После пък решили, че отпуснатата територия им е малко и че на Палестинците тези няколко квадратни километра им са много 8-) Е, ООН-то си мълчат като пичове затова. Нали едните са богопомазани цигани, а другите са обикновени хорица ...и така до наши дни 8-) Но повече за това...в другата тема 8-)

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%B0%D0%BD

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80% ... fL2hhHtmko

12 ноември 1938 година... Херман Гьоринг обявява на света за невероятно добрата идея на нацистка Германия да намери нова държава за всички евреи. "Измислили сме къде да е тази държава", казва другарят Гьоринг – и това е Мадагаскар!

Идеологът на еврейската държава е Теодор Херцел, бащата на ционизма, австроунгарски журналист и, разбира се, евреин. Дълго време преди Херцел в света съществувал така нареченият еврейски въпрос. Този въпрос не бил "Защо" или "Колко", а "Къде". Къде евреите да получат възможност да се чувстват наистина у дома си... След като всички ги гонят, бият и ги обвиняват във всяка световна несправедливост...

През 1896 година в Лайпцих излиза книгата на Херцел "Еврейската държава". Едно модерно решение на еврейския въпрос. В тази книга Теодор Херцел описва как трябва да бъде изградена една бъдеща държава на евреите и къде точно трябва да бъде. Тази основополагаща книга на ционизма, тоест на еврейския национализъм, става любима на всички автори антисемити на света.

Другарят Херман Гьойн добре познавал труда на Теодор Херцел и понеже евреите били трън в очите на Третия райх, нацистите великодушно решили да решат проблема им, като заселят всички евреи в Южна Африка, на остров Мадагаскар. Защо Мадагаскар, питате се сигурно... Защото след победата на Франция, германците влезли във владение на всички френски колонии. Евреите трябвало да бъдат изпратени на остров! Ето ви Мадагаскар – голям и безлюден. Хитлер много харесал този мадагаскарски план и дал зелена светлина.

Това е любопитно, но не смятам да го развивам в тази тема. Ти каза "там, където им е родината".
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 19:09

Кашчей написа:Това е любопитно, но не смятам да го развивам в тази тема. Ти каза "там, където им е родината".

Значи Египет 8-)

П.П. За арабите казах за родината им, не за евреите 8-)А ако намекваш, че са роднини с арабите, трябва да ти кажа, че са повече роднини с циганите, отколкото с арабите 8-)Другите пък са хазари и нямат нищо общо с никакви араби 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 19:47

Баси!
В Полша има отбор Чорбари :o

chrobry głogów S.A.

http://www.chrobry-glogow.pl/index.php
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 сеп 2015 21:13

Кашчей написа:Баси!

chrobry głogów S.A.

Навсякъде сме. 8-) :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 21:16

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Баси!

chrobry głogów S.A.

Навсякъде сме. 8-) :lol:

Само не знам, дали Курзелевски е техен юноша, но няма как да не е :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”