Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

saract
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот saract » 11 сеп 2015 09:28

Полузащитник мадридского «Атлетико» Антуан Гризманн поделился своими ожиданиями от предстоящего матча с «Барселоной». Игра состоится в рамках 3-го тура чемпионата Испании и пройдёт 12 сентября на поле столичного клуба.

«Это будет очень сильная игра. Мы будем выкладываться до конца и постараемся одержать победу. Попытаемся прессинговать соперника на его половине поля, действовать надёжно в обороне и забить. Мы начали сезон хорошо, одержав две победы. И дай бог, чтобы к ним прибавилась третья», — приводит слова Гризманна официальный сайт «Атлетико».

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 сеп 2015 15:01

JackPackage написа:
hajitsu написа:
JackPackage написа:
saract написа:Между другото има ли някъде в България откъдето мога да си закупя оригинални артикули на Атлетико.Фанелка,анцуг и т.н.Ама наистина оригинални.

Не. Найк нямат официален магазин в България. От официалния ни сайт не пращат до България, така че до нас точно много трудно :|

Феновете на Атлетико сте една шепа народ в цяла България, вие артикули им търсите. :lol:

Ние сме фенове, не глорихънтъри или фенове на Гела - вие и в Испания сте много повече но на стадиона сте си мишки и си освирквате вашите :lol:

Откъде идва тази логика, че когато си фен на голям отбор си и глорихънтър? Или фен на Гела, както ти го наричаш? То е ясно, че има такива фенове, но дай да не съдим по тях и да слагаме всички под един знаменател. Освиркването го правят няколко тъпака по стадиона, което наистина е жалко още повече, когато става въпрос за легенда на клуба. Сега, че запалянковците на Севиля, Валенсия, Атлетико и най-вече тези на Билбао са по-гласовити и подкрепят отборите си в пъти повече от тези на Реал и Барса си е вярно. Между другото и феновете на Реал в България не са чак толкова много, така че по-кротко. При нас повечето са фенчета на Юнайтед и Челси. Има много и на Барселона. Забавното е, че повечето са фенове на Роналдо и Меси. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 сеп 2015 15:30

Как се става фен на даден отбор в последните години (масово говоря) - избираш си някой отбор, който печели титли - Ливърпул колко човека от подрастващите са му фенове"? А, на Реал и Барселона? Фенове се става на силния на деня, този който печели трофеите.

Относно феновете на КР - ами това е нормално като си фен на даден играч да си фен и на отбора, за който играе - или мислиш че не са се увеличили феновете ви след идването на Роналдо при вас? Нормален процес е - защо мислиш Перес взима галактикоси - за да привлича повече фенове, оттам приходи.

За освиркването (не на Касияс, като цяло говоря) - далеч не са няколко, но както и да е. Белите кърпички също са ваша запазена марка, като се уволнява треньор.

Е как феновете на Реал в България са малко :o :shock:

След Барселона са най-много или айде и след Ман Юнайтед :roll: Челси има доста фенове, но не са повече от тези на Реал.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 сеп 2015 15:41

Не точно, че са малко, но в никакъв случай не са и много. Аз не станах фен на Реал, защото печели титли. Ей така просто да си го избера. :mrgreen: Може би и това има известно значение, но мен ме грабна красивата игра, историята на отбора и още много фактори. Излишно е да обяснявам. Около мен има много повече фенове на Челси и Юнайтед отколкото такива на Реал.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 11 сеп 2015 15:44

Масата от феновете стоели зад Реал и Барса?Така е но какво толкова.Атмосферата на Калдерон е много по футболна и от стадионите на двата гранда.Атлетико си има своя аура и своето място в испанския и европейския футбол.Тълпата винаги ще върви след грандовете.Колко фена имаше Челси в България до средата на 90 те години?Много по малко от Тотнъм и Астън Вила.Имаше една луда банда - ФК Уимбълдън и те бяха по популярни от Челси.Защо вече няма фенове на Депортиво Ла Коруня?

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 сеп 2015 15:49

JackPackage написа:Относно феновете на КР - ами това е нормално като си фен на даден играч да си фен и на отбора, за който играе - или мислиш че не са се увеличили феновете ви след идването на Роналдо при вас? Нормален процес е - защо мислиш Перес взима галактикоси - за да привлича повече фенове, оттам приходи.

Тук имах предвид, че много деца, а и изобщо хора са фенове повече на Роналдо и Меси отколкото на Реал и Барса. Всеки ден виждам такива и в интернет пространството и навън.

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 11 сеп 2015 16:34

sapio0o написа:Не точно, че са малко, но в никакъв случай не са и много. Аз не станах фен на Реал, защото печели титли. Ей така просто да си го избера. :mrgreen: Може би и това има известно значение, но мен ме грабна красивата игра, историята на отбора и още много фактори. Излишно е да обяснявам. Около мен има много повече фенове на Челси и Юнайтед отколкото такива на Реал.

По лицемерно нещо не бях чел и без да искаш видя , че имат една дузина евро-купи и в Примера цяла торба награди :mrgreen: ! И кога тая красива игра , че ми отбягва такава ?
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 11 сеп 2015 16:35

Вярвай прияттел сле 5 години КР7 няма да има и едни фен.Както и онзи другия оригиналния Роналдо или едни Зидан.Сик транзит глория мунди.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 сеп 2015 16:51

frente atleti написа:
sapio0o написа:Не точно, че са малко, но в никакъв случай не са и много. Аз не станах фен на Реал, защото печели титли. Ей така просто да си го избера. :mrgreen: Може би и това има известно значение, но мен ме грабна красивата игра, историята на отбора и още много фактори. Излишно е да обяснявам. Около мен има много повече фенове на Челси и Юнайтед отколкото такива на Реал.

По лицемерно нещо не бях чел и без да искаш видя , че имат една дузина евро-купи и в Примера цяла торба награди :mrgreen: ! И кога тая красива игра , че ми отбягва такава ?

Чудя се как да те обидя, за да се засегнеш. :lol: От теб един нормален коментар не съм видял. Прочети изключително внимателно какво съм написал, обмисли го и пак заповядай с мнение. По принцип подписът ти говори достатъчно и ща, не ща трябва да се съобрязявам с хора като теб. 8-) За втори или трети път пиша във вашия раздел и нито веднъж досега не съм дискутирал каквото и да е било без някой да ми вдигне нервите. Очевидно това ще е и последният път, в който пиша.
Последна промяна от sapio0o на 11 сеп 2015 16:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 11 сеп 2015 16:52

А да ти е идвало на ума един друг фактор и той е , че все пак сме български фенове и като такива аз съм горд , че българи са били част от клуба -Любослав Пенев и Мартин Петров а с това Реал не може да се похвали ;) !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Върни се в “Футбол - Свят”