Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 13:28

Player написа:
fcb_bg написа:
dunavfc написа:Да, но всичко това са абсолютни хипотези, а хората, говорят толкова красноречиво и сигурно за това, как американците били разрушили сами небостъргачите, а истината е, че дори и това да е така, това се знае от 50 - 100 човека, а не от целият свят, както на практиката излиза.

За държава, която си убива неудобния президент, а на друг неудобен му спретват Свиркагейт, как няма да се съмняваме?

Нека се разходи по някоя голям улица в открита кола руски президент и да видим дали няма да го светнат. И да не мислиш, че не него свирки не му правят. Просто там ако някой се разговори си ритва камбанката. А и изобщо не е съмнително как на Нова година в обръщение се назначава нов президент. В така страна има в пъти повече съмнителни неща. Ама никога няма да свалите конските си капаци или да откажете рублите.

На теб в долари ли ти плащат, в евро, или в шекели?!
Като те чета-не си по-различен, само дето посоката ти е друга, иначе направлението е същото!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 сеп 2015 13:28

CTAHKO написа:Днес чипсовете си бутнаха кулите 8-) Как така няма тема все още :? :roll:

Ами ако някой бутне небостъргачи в Русия ще обвиниш ли, че руснаците са си ги свалили? Или просто по дефолт навсякъде и за всичко са виновни американците. Всяко земетресение, буря, снегове, дъждове, слънце и какво ли не, все САЩ го правят. Дори и на територията на САЩ .С техния ХАРП правят само бели нали. А че в Русия има ХАРП, защо се забравя. Поне като стане нещо в САЩ някой да обвини Русия, но не. Мисля че няма как да съществува, по ограничено и глупаво същество на планетата от русофила.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 сеп 2015 13:36

Кашчей написа:
Player написа:
fcb_bg написа:
dunavfc написа:Да, но всичко това са абсолютни хипотези, а хората, говорят толкова красноречиво и сигурно за това, как американците били разрушили сами небостъргачите, а истината е, че дори и това да е така, това се знае от 50 - 100 човека, а не от целият свят, както на практиката излиза.

За държава, която си убива неудобния президент, а на друг неудобен му спретват Свиркагейт, как няма да се съмняваме?

Нека се разходи по някоя голям улица в открита кола руски президент и да видим дали няма да го светнат. И да не мислиш, че не него свирки не му правят. Просто там ако някой се разговори си ритва камбанката. А и изобщо не е съмнително как на Нова година в обръщение се назначава нов президент. В така страна има в пъти повече съмнителни неща. Ама никога няма да свалите конските си капаци или да откажете рублите.

На теб в долари ли ти плащат, в евро, или в шекели?!
Като те чета-не си по-различен, само дето посоката ти е друга, иначе направлението е същото!

Ако си мислиш, че ми се плаща за да пиша тук, много си зле. Правя го защото не понасям лъжи, манипулации и глупости . Дори това шекели не го знам какво е.
За направлението изобщо не съм съгласен. Като ме четеш, не си ли спомняш да съм казвал че САЩ и Русия са в един отбор? Или избирателно четеш и помниш. И нека да престанат про руските глупости в сайта и да видиш колко ще споменавам Русия и САЩ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 13:39

Player написа:
CTAHKO написа:Днес чипсовете си бутнаха кулите 8-) Как така няма тема все още :? :roll:

Ами ако някой бутне небостъргачи в Русия ще обвиниш ли, че руснаците са си ги свалили? Или просто по дефолт навсякъде и за всичко са виновни американците. Всяко земетресение, буря, снегове, дъждове, слънце и какво ли не, все САЩ го правят. Дори и на територията на САЩ .С техния ХАРП правят само бели нали. А че в Русия има ХАРП, защо се забравя. Поне като стане нещо в САЩ някой да обвини Русия, но не. Мисля че няма как да съществува, по ограничено и глупаво същество на планетата от русофила.

Не могат всички да са шефове на МЕНСА, като теб! Чудя се, дали си слагаш тапи в ушите, за да не тече мозък И от тях :roll:

Всъщност, ти и за шеф на Менза не ставаш :P
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 сеп 2015 13:41

Player написа:

Колко пъти съм ти казал белото само да го продаваш, а не и да ползваш :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 сеп 2015 13:51

Soulen написа:
dunavfc написа:Защото се изтърка вече. Разбрахме, че всичко е инсценирано от американците, благодарение на просветители, като теб, така, че няма, какво повече да обсъждаме.

Щом самите американци повечето мислят, че е инсценирано, какво повече да говорим наистина.

Има сериозни съмнения, че е нарочен акт, който е нечуван по своята жестокост и мащаби, което автоматично означава, че никога няма да бъде призната собствена вина - това би създало нещо страшно в Щатите. Ако питате "защо" ... Отговорът е доста виден - след 1990 и разпада на СССР, военният бюджет на Щатите влиза в процес на запазване на стойността си, дори клони към намаляване, тъй като обикновени, а и хора от политическата класа започват да питат "Защо даваме всички тия пари за оръжие и бази, които не ползваме? " ... Следва 11-ти септември и "войната срещу тероризма" , която прерастна във война с цял регион от света, която ще засегне и цяла Европа ... За да не съм голословен, прикачам диаграма, показваща военния бюджет на САЩ, като цифрите са преизчислени по инфлацията ...

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 сеп 2015 13:56

http://shout.blog.bg/novini/2013/04/24/ ... -g.1104127

Авторът е пропуснал да напише само, че "термитът" се слага под този ъгъл, за да се получи идеално свличане на сградата.
пп.Бог да прости невинните жертви и бял ден да не видят тези,които причиниха това!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2015 14:00

Player написа:
fcb_bg написа:

Хах, нали за Шатите говорехме бе, кво го обърна за Пу.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 сеп 2015 14:04

Кашчей написа:
Player написа:

Не могат всички да са шефове на МЕНСА, като теб! Чудя се, дали си слагаш тапи в ушите, за да не тече мозък И от тях :roll:

Всъщност, ти и за шеф на Менза не ставаш :P

Значи не искаш разговор или спор а искаш заяждане и обиди. Добре ще си носиш последствията. Тези тестове на МЕНСА не показват кой знае какво. Има логика, бърза мисъл , но не и акъл. Ако мислиш МЕНСА за върха, много си се объркал. Трябваше с нещо друго да се пробваш да се заяждаш. Евин и слаб опит за заяждане. Направо аматьорски. Но от теб повече не може да се очаква. Летвата която, не можеш да прескочиш, ти е много ниска.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 сеп 2015 14:13

boabbb написа:
Player написа:

Колко пъти съм ти казал белото само да го продаваш, а не и да ползваш :?:

Какъв си ти, че ще ми говориш за наркотици. Ако си имаш личен опит с разни вещества и го споделяш, не ме вълнува. Мързи те да мислиш, за да кажеш нещо оригинално и ползваш заучена фраза, която си видял някой да използва? Не разбрах само проблема ти - че си русофил или че не си.

Върни се в “Свободна зона”