sin4ec написа:boabbb написа:ЕМИЛ написа:Роналдо май ще става баджо с Гришо. Искал да плющи Маша
То и аз искам, ама едва ли ще му стана баджанак![]()
Тая нема цици, за кво ти е?
Абе, и да ме изръби с кокалите, пак ще има за какво да се похваля
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:boabbb написа:ЕМИЛ написа:Роналдо май ще става баджо с Гришо. Искал да плющи Маша
То и аз искам, ама едва ли ще му стана баджанак![]()
Тая нема цици, за кво ти е?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Ама блъскаш със 100-тина бежанци наведнъж, даже и повече. Ако те заболи ръката и недай си боже се хванеш за нея като чичо Анелка и само ще чуеш едно мощно Аллах Акбар и си дотам![]()
![]()
П.П. Тва беше за чифутите, ама хвана смисъла де
boabbb написа:Soulen написа:Ама блъскаш със 100-тина бежанци наведнъж, даже и повече. Ако те заболи ръката и недай си боже се хванеш за нея като чичо Анелка и само ще чуеш едно мощно Аллах Акбар и си дотам![]()
![]()
Е, то в тоя случай не трябва и да се разтягаш, че хванеш ли се за палците ...![]()
Да, това, че при нас няма мангали е единственото предимство
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Soulen написа:boabbb написа:Soulen написа:Ама блъскаш със 100-тина бежанци наведнъж, даже и повече. Ако те заболи ръката и недай си боже се хванеш за нея като чичо Анелка и само ще чуеш едно мощно Аллах Акбар и си дотам:
Е, то в тоя случай не трябва и да се разтягаш, че хванеш ли се за палците ...![]()
Да, това, че при нас няма мангали е единственото предимство
В моя фитнес ходи някъв турчин. Точно 2 пъти съм се засичал с него. Веднъж си правя коремните и тоя до мен нещо прави. Щях да умра от задушаване. Така миришат тия![]()
Представям си какви системи за проветряване ти трябват при толкова много гъджали![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта