Русия е по-голяма заплаха за демократичния свят от ИД
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Русия е по-голяма заплаха за демократичния свят от ИД
За целокупния демократичен свят и особено за неговия естествен център Америка посткомунистическото мегаобразувание Русия е основната заплаха. Заплаха, многократно превишаваща брадатите муджахидини, воюващи най-вече срещу основния съюзник на Русия в Близкия изток - Башар Асад. Затова точно сега е време за един временен съюз между САЩ, Великобритания, Турция от една страна и неориентираната армия на ИД от друга, за да бъдат премахнати едновременно две заплахи - проруското правителство на Асад и кюрдското самоуправление, застрашаващото основната опора на Америка в региона - Турция. Едва след това ще дойде време да бъде разформирована свършилата задачата си ИД, за да настъпи заслужен мир без Русия в изстрадалия регион.
Последна промяна от BETEPOK на 10 сеп 2015 19:24, променено общо 1 път.
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]
Re: Русия е много по-голяма заплаха за демократичния от ИД
Аре спрете се, бе, еби му майката. Има си теми, пишете там. Толкова смешно стана всичко вече, че не е истина. И едните, и другите се държите като деца.
Това спортен или политически форум е 

diplomat написа:Аре спрете се, бе, еби му майката. Има си теми, пишете там. Толкова смешно стана всичко вече, че не е истина. И едните, и другите се държите като деца.
Кои са едните, кои са другите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
няма ли модератори в този форум ? КОга най накрая ще почнат да трият тези безмислени теми Русия, САЩ, Ктай, комунисти, капиталисти и така на татък.
трийте ги и ако тия продължават пак да ни заливат с помията си им трийте акаунтите, че не мога да ги трая вече и сигурно не съм само аз.
трийте ги и ако тия продължават пак да ни заливат с помията си им трийте акаунтите, че не мога да ги трая вече и сигурно не съм само аз.
CTAHKO написа:diplomat написа:Аре спрете се, бе, еби му майката. Има си теми, пишете там. Толкова смешно стана всичко вече, че не е истина. И едните, и другите се държите като деца.
Кои са едните, кои са другитеДа си видял тема за възхвала на матушка Россия
Само платените соросоидни тролове и американските сатрапи бълват тема след тема, пък после Русия имала пета колона
Не че пишат нещо смислено де, ама поне да взимат кинтите на гнусните евреи

- modor
- Контакти:
Престанете с тези теми бе хора

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Струва ми се ,че прекаляваме.И едните и другие...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

diplomat написа:Аре спрете се, бе, еби му майката. Има си теми, пишете там. Толкова смешно стана всичко вече, че не е истина. И едните, и другите се държите като деца.
+1!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

samobotev написа:няма ли модератори в този форум ? КОга най накрая ще почнат да трият тези безмислени теми Русия, САЩ, Ктай, комунисти, капиталисти и така на татък.
Не си само ти - с такива дечковци като този над теб трудно може изобщо да се комуникира.
Върни се в “Кошче за отпадъци”