FLANKER написа:И на мен ми стана чудно
Явно са добавили една нула
Последно - пътува ли подводницата за Сирия и носи ли ядрени бойни глави, пък били те 20, а не 200 (като че ли 20 са малко...)?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:И на мен ми стана чудно
wannabe написа:Русия и Китай няма как да са в един блок - едните са доставчици на начални продукти, а другите на краен продукт.
diplomat написа:Последно - пътува ли подводницата за Сирия и носи ли ядрени бойни глави, пък били те 20, а не 200 (като че ли 20 са малко...)?
язе написа:wannabe написа:Русия и Китай няма как да са в един блок - едните са доставчици на начални продукти, а другите на краен продукт.
Яка логика!
Iran's supreme leader: There will be no such thing as Israel in 25 years
HoUs4oOL написа:Iran's supreme leader: There will be no such thing as Israel in 25 years
Много остро, по-полека трябва...
diplomat написа:язе написа:wannabe написа:Русия и Китай няма как да са в един блок - едните са доставчици на начални продукти, а другите на краен продукт.
Яка логика!
Китай може много добре да си се развива без Русия, докато обратното изобщо не важи. РФ е пряко зависима от взаимоотношенията си с КНР.
язе написа:diplomat написа:язе написа:wannabe написа:Русия и Китай няма как да са в един блок - едните са доставчици на начални продукти, а другите на краен продукт.
Яка логика!
Китай може много добре да си се развива без Русия, докато обратното изобщо не важи. РФ е пряко зависима от взаимоотношенията си с КНР.
Викаш Русия, се е пръкнала оня ден... откак китайците напреднаха икономически. И Русия въобще не си върти далаверата с Европа, въпреки санкциите. Но, няма значение... Логиката на столипиновския е направо бясна- доставчик на суровини изобщо не е нужен на краен производител. Фейспалм баце...
diplomat написа:FLANKER написа:И на мен ми стана чудно
Последно - пътува ли подводницата за Сирия и носи ли ядрени бойни глави, пък били те 20, а не 200 (като че ли 20 са малко...)?
FLANKER написа:diplomat написа:FLANKER написа:И на мен ми стана чудно
Има руска подводница в Средиземно море.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта