Това е гнусна хамериканска пропаганда , явно за автора всеки, който не харесва САЩ и тяхното твореените - терористичната органиция -ИД е "рубладжия" и "Пета колона на Москва"!
Да не говорим, че статията е с много правописни грешки!
Явно всеки, който има различно мнение от русофобите и не харесва Евроатлантизма трябва да бъде наказан - това ми прилича на чист фашизъм и няма нищо общо с демокрацията!
България свободна държава - хаххаххаа, България днес е колония на Брюксел , Тел Авив и Вашингтон!
Кажи и нещо за петата колона на САЩ и колко ви плащат от фондацията "Америка за България' , за да сипете пропагнда и огън и жупел по братска Русия?
А към Русия имам само добри чувства, защото тя ни е ОСВОБОЖДАВАЛА от 5 вековно османско робство!
Авторът се издаде , че е марионетка на САЩ с искането да има повече американски бази на НАТО!
А Иво Инджев е нищо повече от злобен човек, който като чуе думата Русия и се обрива!
Колкото и да не му се харесва на автора България и Русия ще бъдат отново съюзници рано или късно!
Петата колона на Москва - опасност за свободата на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Петата колона на Москва - опасност за свободата на Бълга
fc_chelsea написа:petatakolona.com - това сайт , който разкрива подлите номера на рубладжиите , които са се продали на Русия за копейки и рубли. Напослек забелязвам засилено рубладжийско присъствие на петата колона в България черз партия АТАКА и рубладжийските тролове, подвизащи се във форума с никове aleksandrov77, СТАНКО,viali69,sincec,fcb_bg,icko65, nikita,FLANKER и други рубладжии продали се на Москва. Пропагадата им е изклютелн опасна и манипулативна, застрашаваща националнта сигурност и свобода на Бългаария. Трябва да се реагира навреме срещу руската заплаха, защото иначе става опасно за свободна и демократична България и поставя под въпрос бъдещето ни в членството ни в НАТО и ЕС.
Те лъжат и манипулират, че едва ли не САЩ финансира Ислямска Държава (глупости на търкалета), че САЩ е заплахата за световения , че Русия ще спаси света от ИД.
Добре,че се намират достойни журналисти като Иво Инджев, които разкриват и покзават истинската същност на рубладжиите!
Аз искам България да стане свободна и незаивсима държава членка на НАТО и ЕС, а не Задунайска Губерния, в каквато искат да ни превърнат рубладжиите!
Та имам въпрос къ всички съфоруумници - каквои наказания трябва да има срещу петата колона на Москва, която застрашава националната сигурност и свобода на България?
Страшна тема. Една *****, с американски член вътре, седи и се обяснява колко лоши били путките с руски член в тях. БРАВО! Да живее демокрацията от американски тип!
Sankt_Peterburg написа:Това е гнусна хамериканска пропаганда , явно за автора всеки, който не харесва САЩ и тяхното твореените - терористичната органиция -ИД е "рубладжия" и "Пета колона на Москва"!
Да не говорим, че статията е с много правописни грешки!
Явно всеки, който има различно мнение от русофобите и не харесва Евроатлантизма трябва да бъде наказан - това ми прилича на чист фашизъм и няма нищо общо с демокрацията!
България ссвободна държава - хаххаххаа, България днес е колония на Брюксел , Тел Авив и Вашингтон!
Кажи и нещо за петата колона на САЩ и колко ви плащат от фондацията "Америка за България' , за да сипете пропагнда и огън и жупел по братска Русия?
А към Русия имам само добри чувства, защото тя ни е ОСВОБОЖДАВАЛА от 5 вековно османско робство!
Авторът се издаде , че е марионетка на САЩ с искането да има повече американски бази на НАТО!
А Иво Инджев е нищо повече от злобен човек, който като чуе думата Русия и се обрива!
Колкото и да не му се харесва на автора България и Русия ще бъдат отново съюзници рано или късно!
Русия е най-големият враг на България - факт. Пък на мен ми плащат по 10$ на коментар, взимам си парите лично от Сорос.

Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ivan951 написа:Русия е най-големият враг на България - факт. Пък на мен ми плащат по 10$ на коментар, взимам си парите лично от Сорос.[/b]
Ако имаш повече от едно руло, ще ми услужиш ли, че и на мен ми се ака

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Карате се вие, ама никой от тези, от които сме били зависима държава, сме и ще бъдем, пет пари не дава кой живее тук и какво иска. Тях ги интересува нашата територия с нейния стратегически профил. Ако можеха с един Raid да я почистят от нас (спазвайки, обаче, международните закони, много важно!), биха го направили тутакси. Всичко друго, дето го обещават и ние се дърлим тука кое било по-изгодно, кое не, е само тънко средство да се установи присъствие тук.
Но не е никаква грешка да се мисли, че ние сами дебело сме си го постлали това нещо с нашето желание да живеем с облагите на съвременния свят и с манталитета, организацията на труда (и почивката) и ежедневието на отдавна отминали времена. Ето ги румънците, даже и при социализма си бяха извоювали относителна самостоятелност, та дори Брежнев идваше във винарната в с. Пиргово, Русенско, да инструктира бай Тошо какво иска да каже на Чаушеску. Сега румънците произвеждат какво ли не, марките им пробиват пазарите в целия свят и сред тях ИЗОБЩО не се коментира въпроса на кого са колония и от кого зависят, макар да имат същия статус като нас.
Народ, който се отдава само на хамалски труд, комбиниран с лежане, ядене, пиене и другото, народ, който не твори неща, интересни за пазарите, този народ ВИНАГИ е обречен да зависи от този или онзи, просто защото няма ясна характеристика, живее в безвремието и, особено ако има удобна територия като нашата, е прицелна точка за всички. И ще има пети колони на кого ли не в него, и ще се подозираме и ще се плюем, защото времето, в което другите създават и завладяват пазари, за нас остава свободно и го запълваме с джавкане. У нас единственият легално по-значимо печеливш бизнес е политиката с всичката мръсотия, която нашите балкански нрави вкарват в нея. Оттам си правете изводите! А нелегален бизнес - колкото искаш! Прочути сме и с фалшивите пари, и с трансфер на секс робини, на бежанци, на наркотици и т.н. Тук всички тези са ВИП персони и им се кланяме до земята! Имаме огромен брой университети, но я надникнете зад благовидната фасада да видите какво става. Нашият БАН работи практически ялово години наред, но я се опитайте да го реформирате! Да не говорим за правната система, полицията и т.н.
Така ще си живеем, докато някоя сутрин осъмнем с вестта, че сме без територия, пък и защо ли ни е?
Но не е никаква грешка да се мисли, че ние сами дебело сме си го постлали това нещо с нашето желание да живеем с облагите на съвременния свят и с манталитета, организацията на труда (и почивката) и ежедневието на отдавна отминали времена. Ето ги румънците, даже и при социализма си бяха извоювали относителна самостоятелност, та дори Брежнев идваше във винарната в с. Пиргово, Русенско, да инструктира бай Тошо какво иска да каже на Чаушеску. Сега румънците произвеждат какво ли не, марките им пробиват пазарите в целия свят и сред тях ИЗОБЩО не се коментира въпроса на кого са колония и от кого зависят, макар да имат същия статус като нас.
Народ, който се отдава само на хамалски труд, комбиниран с лежане, ядене, пиене и другото, народ, който не твори неща, интересни за пазарите, този народ ВИНАГИ е обречен да зависи от този или онзи, просто защото няма ясна характеристика, живее в безвремието и, особено ако има удобна територия като нашата, е прицелна точка за всички. И ще има пети колони на кого ли не в него, и ще се подозираме и ще се плюем, защото времето, в което другите създават и завладяват пазари, за нас остава свободно и го запълваме с джавкане. У нас единственият легално по-значимо печеливш бизнес е политиката с всичката мръсотия, която нашите балкански нрави вкарват в нея. Оттам си правете изводите! А нелегален бизнес - колкото искаш! Прочути сме и с фалшивите пари, и с трансфер на секс робини, на бежанци, на наркотици и т.н. Тук всички тези са ВИП персони и им се кланяме до земята! Имаме огромен брой университети, но я надникнете зад благовидната фасада да видите какво става. Нашият БАН работи практически ялово години наред, но я се опитайте да го реформирате! Да не говорим за правната система, полицията и т.н.
Така ще си живеем, докато някоя сутрин осъмнем с вестта, че сме без територия, пък и защо ли ни е?
Добре бе разбрахме, са петата колона на Москва, но защо никой не пише за тази на Уолстрийт, Брюксел, Анкара и Бейджинг?
boabbb написа:Абе, какви са тия идиотщини, бе![]()
Пак по-добре от денонощните ти лайна, които ти подават с лъжичка в устенцата от Кремъл, а после ги снасяш тук под предлога на "неутрален". Най-смешни са ми такива подлизурковци като теб.
- paceto
- Контакти:
Голяма кампания с теми за Русия.
Върни се в “Кошче за отпадъци”