Левски се разбра с Иво Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Re: Левски се разбра с Иво Иванов

Мнениеот Mecho-Cuh » 29 дек 2009 20:15

Аммм кои са розовите? :roll:

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 29 дек 2009 20:21

Mecho-Cuh написа:Не е в това въпроса дали е най-добър или не е. Темата беше за подхода на шефовете на ПФК Левски. А те искат всичко и без пари.

Това е техния нормален подход!Те искат всичко и всички и естествено,забележете,задължително за без пари!Това им е начин,стил на живот още от ТАТОВО време,когато"отгоре"избираха и задължаваха най-доброто да ходи в обора!Ама трябва да разберат,че тези времена отлетяха безвъзвратно и ,че реалностите са съвсем други!А цялата истина е ,че ИВО е НЕПРОДАВАЕМ във БЪЛГАРИЯ!Той може да бъде продаден само в чужбина,защото е прекалено скъп за родните стандарти!И то задължително след края на сезона!А и като се замисля-за ЛЕ ще ни трябва добър централен защитник,така,че и тогава може да си остане там ,където му е мястото,във БЕРОЕ!
И на този преди мен да кажа:Като не го харесвате,защо се пените и ревете,като вдовици!?Разбира се,че за вас цената винаги ще е най-висока,щото сте "най-богатите","най-отворените",нали сте все гъзари събрани,а?Какъв ви е проблема с цената?Нали парите не са проблем за вас?Като искаш да си гъзар;ще плащаш,ако трябва двойно,тройно и по пет!Гъзарията е скъпо удоволствие!Айде много ти здраве,като съберете парички,обадете се!Никой не ви е виновен,че Ганьо не дава пари за селекция и не можете да сте велики и безсмъртни,както ви се иска!Весело изкарване и полека с тревата,че много контакти има наоколо!
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 29 дек 2009 20:24

Mecho-Cuh написа:Аммм кои са розовите? :roll:
Това е друга тема, вас това не ви бърка... С колегите левскари мисля ,че изяснихме че не искаме този играч на Герена. Имаме си достатъчно футболисти на този пост. Няма смисъл да се караме и да си изливаме комплексите по празниците.

Весела Коледа на всички и много спортни радости през новата 2010 г.
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 дек 2009 20:27

а защо всичи тук пишат че Левски няма пари-вие господа откуде имате тази инфо.И каква е тая какафония с това момче-Иво Иванов.Някой попита ли го аджеба за неговото желание,защото за избор между Левски и Берое,вие старозагорци как си мислите кого ще избере?
Я се успокойте и се вземете в ръце ако Гонзо го иска ще дойде -с пари или без пари не се сърдете,а на вас дано се намери някой да ви спси от фалит.
LEVSKI_FOREVER

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 29 дек 2009 20:28

От форума на Берое:
"Всички интернет сайтове и всички телевизии се позовават на няква писаница в БТА, която НЕ отговаря на истината. Иво остава в Берое."
Сами си правете изводите..

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 дек 2009 20:34

Parmalat написа:
Mecho-Cuh написа:Защитникът на Берое Иво Иванов е все по-близо до Левски, след като е договорил личните си условия на среща с Георги Иванов, твърди БТА. За да стане трансферът факт обаче, трябва да се разберат и двата клуба, които продължават да преговарят. gong.bg

Taka интересно ми е защо Левски се "разбира" със футболист на Берое за личните му условия и след това започва преговори с отбора?По целия свят е обратно, но не и тук. Иво Иванов продава ли се ? Имаше опити да се вземе без пари.Сега пак искат да го отмъкнат с някоя смешна сума предвид положението ни.Е няма да стане. Ще остане в Берое.

Мисля че Черноморец ще се включи в битката за играча!Ако това стане Левски няма да го привлече защото акулите ще дадът по-добра оферта(В момента Митко Събев е най-богатият българин ,докато Батков изпитва финансови затруднения)А и не искам да ходи в Левски Иво Иванов... ще си затрие кариерата там! :|

Какво значи - ' Ще си затрие кариерата ' ?
Левски никога не е затривал кариерата на който и да било футболист !
Самите футболисти, сами се прецакват.....по простата причина, че синята вланелка.....не е каква да е фланелка !
Синият екип тежи страшно много.....да си футболист на Левски не означава само да имаш талант......а трябва и характер, инат и къртовски труд.
За това някои иначе талантливи футболисти......не успяха в Левски.
Просто отговорноста ги смаза ( смазва и ще ги смазва ) .....някои психически, не са готови за футболисти на "Сините" !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 29 дек 2009 20:36

zlatan написа:а защо всичи тук пишат че Левски няма пари-вие господа откуде имате тази инфо.И каква е тая какафония с това момче-Иво Иванов.Някой попита ли го аджеба за неговото желание,защото за избор между Левски и Берое,вие старозагорци как си мислите кого ще избере?
Я се успокойте и се вземете в ръце ако Гонзо го иска ще дойде -с пари или без пари не се сърдете,а на вас дано се намери някой да ви спси от фалит.

Мани брат, то не беха извадено джобове, то не беха по 20 италиянци , то не беха чудеса и накрая ние сме нямали пари . Аз не се сещам за някой който има или е имал общо с отбора ПФК Левски и да е плакал за някакви пари ?! Не ми е ясна тая работа... А зара-бойс искам да ги питам кога влезнаха във висшата лига кога почнаха да надигат глава??? Последни да сме пак ще се сравнявате с нас , ако това не е простотия оди го разбери!
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 дек 2009 20:39

ZARAA написа:levskarov,заради такива като теб цяла България ви мрази,пък после се наричайте отбора на народа..Като си толкова отворен,я ми кажи в последните години кой футболист наистина е отишъл в ЦСКА от Берое?Христо Янев добре си го "посрещнахме",въпреки че той заслужаваше този трансфер тогава,но си избийте от главата че ще вземете Иво,както взехте Георги Христов..

[offtopic]Коя е тази България дето мрази Левски ?
Нещо си се объркал...... :lol:[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 29 дек 2009 20:43

Ако си спомняте Иво беше в Ботев с единия крак но селския провали вичко и си тръгнаха с Жельо Желев ,но определено е много добър и ще ми е яд ако говедата ви го вземат по сценария Г. Христов.
Омръзна ми да бъдем спонсори на тези кърлежи Левски.
Успех на Берое и дано ние да живнем и да ги наказваме по често!

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 29 дек 2009 20:44

levskarov написа:Слушайте бе, мишки ! Много рядко си позволявам да пиша, щото това е работа на "форумни хулиганчета", но чашата преля! Става въпрос за някакво момче от Берое, и тука големи полемики! Първо-към чорбарчетата! Тука има изказвания ние как сме взимали, ами вие как взимате бе нещастници? Как купувате 20 човека, като нямате пари за носни кърпички, да си избършете сополивите задници! Как може да коментирате един трансфер, изключително рядко събитие за Левски, при положение, че обрахте футболистите на лизинг, на доплащане, на версия, на пирон, и т.н. Да не ставам по-груб! Към феновете на Боруй- сега мрънкате, а ако го искаше чорбата шпалир щяште да му правите до София, нещастници! Това е! Само Левски!

Само искам да ти кажа, че задника не може да бъде сополив, а може да бъде ****** като твоя

Върни се в “Берое”