Славия (София) - Левски (София) / 0-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Славия (София) - Левски (София) / 16:15 / Неделя
2-1 или 1-1 за съжаление. За нас ще вкара Прохазка. Дано видим Роман най-после там де му е мястото. Гласувах за хикс. Що толкова са гласували за единица?
- metodito
- Контакти:
Teo написа:
за нас всички отбори са ни под нивото в България!
Къде това? Отззад-напред?
metodito написа:..... Що толкова са гласували за единица?
Щото са от ония.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- darakchiev_77
- Контакти:
0:3 с хеттрик на повлеканата.
Гаджев пак в Левски!?! Ужас без край! Ще имаме само случайно взети точки.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Teo написа:1913SS написа:Едно не мога да разбера, защо не се изписва ВЕЧНОТО ДЕРБИ в България. Ясно, че Левски е винаги вторият отбор в София. Червната звезда, ако комунистите не бяха измислили. Сега щяхме да имаме най-много титли от Софийските отбори. Рано ли късно ще бъдем пак отбора на София. Имаше една такава песничка" Ела ела в София да видиш тази бяла красота........" Само Славия.
Големи комплекси имаш ти... защо не се изписва вечно дерби ли? Защото ФК Левски не ви смятат за никакъв дразнител, а не случайно те го измислиха това нещо!![]()
@ ЦСКА София не претендира за вечни дербита... за нас всички отбори са ни под нивото в България! Един от много много мачове които сме имали! Нищо повече!
затова сте пуснали тема да се паднете за купата с нас
Хмм... мислех, че ще спаднем, НО когато всички отписват Левски преди даден мач винаги успяваме да вземем нещо или поне показваме добра игра и себераздаване. Дано и този път е така. САМО ЛЕВСКИ !!!
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
Много труден мач. Очаквам 1Х, но и победата не е чак толкова невъзможна.
Само Левски!