Сръбският президент обижда България пред руски сайт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Сръбският президент обижда България пред руски сайт

Мнениеот CTAHKO » 10 сеп 2015 00:05

Popokatepetal написа:
iliev72 написа:Popokatepetal ти кога си бил за последно в Сърбия ?! Защото аз бях там преди месец !

Аз и в Япония не съм бил, ама като им видя икономическите показатели и ми става ясно, че няма как да са в третия свят. В 2015 година няма нужда да ходя у дадена страна, за да получа представа каква е ситуацията там. Ако 22% безработица и 9 милиарда БВП по-малко от нашия не ти говори нещо, аз не знам какво да ти кажа. Иначе, те и тука идват разни чужденци и се чудят от какво се оплакваме, като гледат пълни заведения, ресторанти и барове, ама нека да поживеят с пенсията на баба ми, та реално да придобият представа от ситуацията.

Що бе, според същите тези показатели, ние цъфтим и връзваме, ама дали е така ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 10 сеп 2015 00:12

CTAHKO написа:
Popokatepetal написа:
iliev72 написа:Popokatepetal ти кога си бил за последно в Сърбия ?! Защото аз бях там преди месец !

Аз и в Япония не съм бил, ама като им видя икономическите показатели и ми става ясно, че няма как да са в третия свят. В 2015 година няма нужда да ходя у дадена страна, за да получа представа каква е ситуацията там. Ако 22% безработица и 9 милиарда БВП по-малко от нашия не ти говори нещо, аз не знам какво да ти кажа. Иначе, те и тука идват разни чужденци и се чудят от какво се оплакваме, като гледат пълни заведения, ресторанти и барове, ама нека да поживеят с пенсията на баба ми, та реално да придобият представа от ситуацията.

Що бе, според същите тези показатели, ние цъфтим и връзваме, ама дали е така ;)

И според кои показатели цъфтим и връзваме? Измежду страните в Европейския съюз сме с най-лоши икономически показатели, а при сърбежите, цифрите са дори по-зле и от нашите. Следователно няма как да ми ги дават за пример, колко били напред, при положение, че са по-бедни и от най-бедните.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 сеп 2015 01:23

Ейй как илийката пак да не се из*ка на метеното. Браво илийка, чупиш тъпомерите вече и по различни теми.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 10 сеп 2015 05:22

Белите тигри как радушно ще приемат мюслитата.Канят се дори да ги настанят в центъра на Белград.Аз пък съм чувал от сърби ,че при среща с българи иатъркват цинтите.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 10 сеп 2015 09:21

ntodorov написа:Политиката ни е такава от мнооооого години.
Хайде за момент да забравим гордостта си и да си припомним, какво пък ние "направихме"
за сърбите преди няколко години ??? Дадохме коридор на Хамериканците за да ги разцепят по въздух. Дадохме го в момент, когато
за ЕС още сънувахме. В моменти на върти-опашка нашите управленци "изгражадат" подобно отношение от далеч по-близки от белгийския Брюксел
Държави...Та помислете. Съседите ни не ни зачитат за слива дори. Гърци, сърби, македонци...Подиграват ни, колкото и да не са по-добре от нас.
Румънците не ни обръщат внимание, защото отдавна сме под нивото им, а държава, която предава националните си интереси за сметка на чужди такива
заслужава само подобно неуважение...Няма защо да се сърдим щом си траем политиците.

+1

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 сеп 2015 09:42

CTAHKO написа:
Player написа:За уцелената къща в Горна Баня, защо не поясниш че американския самолет беше осветен от нашите. Стрелял е по БГА но горивото не е стигнало и ракетата падна по рано. После си платиха всичко американците и всички съседи завиждаха на уцелената къща и дори искаха и на тях този късмет да им кацне. Хем нашите виновни, че го осветяват около Ниш и той съвсем в реда на нещата реагира и хем си плащат американците. Американците плащат всичко дори без да са виновни. Това е истината, а не че им е бил крив мерника.
А сърбите да говорят и действат зад гърба ни. Винаги са го правили , защото ги е страх от нас да ни излязат очи в очи. Нека да си мрънкат и реват смешните жалки. Ние имаме право да им кажем в очите, че са предатели мръсни и окупатори долни!

От километри ти личи, че не си ходил в казарма и си нямаш и грам понятие от военна техника, за това по-тихо че се излагаш като кифладжия 8-)За пореден път де 8-) Нищо ново под слънцето :)

А на теб от Космоса ти личи, че не можеш да ме обориш и един път и да кажеш един път истината. Или мислиш, че като говориш истината се излагаш като кифладжия.

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 10 сеп 2015 09:55

Който защитава сърбите да отвори учебника по история и да прочете какво се е случило след обявяването на Съединението между Княжество България и Източна Румелия довело до формирането на новата Българска държава, кой седи зад събитията и как тогавашните руски офицери командващи малката българска армия се изнизват точно преди събитието и после консултират сръбските генерали, които са буквално посрани след срещата с капитаните от нашата армия на бойното поле. Не напразно войната се нарича: "Генералите срещу капитаните" и добре, че е била Австро-унгария да сложи край на конфликта, защото нашата армия е била вече при Ниш, а австрийците са финансирали всичко съгласно руския план.
Айде сега псевдо-патриотЕте Станко и нему подобни да млъкнат и другия път като видиш сърбин даже на снимка - шибни му един шамар... Все има за какво!

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 10 сеп 2015 10:46

Сами срещу всички съседи сме. Никой не ни харесва, като изключим Турция. Аз лично не мога да го разбера това, но е факт. Можи би заради 500 години дето сме били една държава. Македония, като изключим промите мозъци от сърбите, но ние сме си виновни за македония или по точно комунистите. Сърбите наистина много пъти са ни забивали нож. Най близки сме език, религия и обичай. За мен лично Гърция най големият ни враг, никога не са се били в очи. Винаги са били подмолни и хитри само засади т.н. Не знам дали знаете какви зверства са правили гърците в Беломорска Македония. Пионерите за концетрацоините лагери. Избити са толкова българи, турци, евреи и други. Могат да завидят Сталин и Хитлер. Поне сърбите само създадоха Македония. Има много да се пише по тази тема. Румъния не мога да кажа нищо хубаво, но сравнение със Сърбия и Гърция е цвете.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 10 сеп 2015 10:57

За много неща и факти мога да се съглася със соросоидите, но да ми хвалят Турция и турците, няма какво да говорим повече...Ако не сте забелязали, те се лигавят на всички, а пък вие си мислите, че само на и с нас...

Върни се в “Свободна зона”