Сръбският президент обижда България пред руски сайт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Възрастен
Контакти:

Re: Сръбският президент обижда България пред руски сайт

Мнениеот Възрастен » 09 сеп 2015 22:16

wolf написа:Вие да не сте се побъркали да жалите сръбската свлоч? Малко им бяха бомбите на тея олигофрени. От Освобождението насам няма друга държава която да ни е вредила толкова пряко на интересите и съединението с изконно наши земи. Май сръбския турбофолк ви е промил главичката.

+1
Няма държава в Европа (изключвам 1/8 от Турция), която да е нанесла повече вреди на България от Сърбия. Да ви припомням ли разтурената Легия на Раковски, завладените ни територии, 40 000 избити македонски българи...Според мен политиката на България спрямо имигрантите е изключително правилна. Не искали да им вземат пръстови отпечатъци! Изхвърлят храна и вода! Тук не им харесвало, щото заплащането не ги устройвало...В Сирия повече ли им плащаха? Нормален човек, бягащ от война, би се спрял на първото място без война! И не ми приказвайте, че не са икономически имигранти - просто използуват момента. Ако Николич ги иска - да си ги вземе!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 сеп 2015 22:21

Щом не им харесва на "мигрантите" в лагерите у нас, да бъдат настанени в Столипиново, Филиповци, Факултета...
И нека по-добрият победи! :lol:
Изображение

Изображение

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 09 сеп 2015 22:22

sin4ec написа:
dream team написа:
Много добре направихме, че дадохме коридор на НАТО (не само на американците), защото Сърбия провеждаше етническа чистка в Косово и се стремеше да вкара във война и Македония. Разбихме плановете им за дестабилизация на Балканите на пух и прах само с даването на коридор на НАТО.

Верно? Няма да споря. Не знам какво си разбил, но Србия и днес е в пъти по-добре от евроатлантическа и натовска България. Единственото, което се разби тогава, беше един Стелт, който осигури баяти продажби на руския ВПК.
Инак србите са ми през хОя, не ги обичам никак. Но да търсите изненада, че са ни насрали някъде си е несериозно...

Синчец, я се стегни! Иди един път до Сърбия да видиш колко са по-добре. Какви коли карат, в какви къщи живеят... Те не са мръднали 30 години, от времето, когато им завиждахме. Просто в началото на 90-те бяха поставени пред дилемата да избират. И избраха грешното!

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 09 сеп 2015 22:26

sin4ec написа: Верно? Няма да споря. Не знам какво си разбил, но Србия и днес е в пъти по-добре от евроатлантическа и натовска България. Единственото, което се разби тогава, беше един Стелт, който осигури баяти продажби на руския ВПК.
Инак србите са ми през хОя, не ги обичам никак. Но да търсите изненада, че са ни насрали някъде си е несериозно...

Глупости. По-какви показатели са по-добре? България се развива, въпреки че имаме политици идиоти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2015 22:28

Възрастен написа:Синчец, я се стегни! Иди един път до Сърбия да видиш колко са по-добре. Какви коли карат, в какви къщи живеят... Те не са мръднали 30 години, от времето, когато им завиждахме. Просто в началото на 90-те бяха поставени пред дилемата да избират. И избраха грешното!

Благодаря за съвета! Никога не съм ходил до Сърбия и ще те послушам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2015 22:29

dream team написа:
sin4ec написа: Верно? Няма да споря. Не знам какво си разбил, но Србия и днес е в пъти по-добре от евроатлантическа и натовска България. Единственото, което се разби тогава, беше един Стелт, който осигури баяти продажби на руския ВПК.

Глупости. По-какви показатели са по-добре? България се развива, въпреки че имаме политици идиоти.

България има нужда от оптимисти като теб. Поздравления! :)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 сеп 2015 22:31

dream team написа:

как по какви показатели?
Имат си Цецоууу Василееевввв. :lol:
Всъщност в България са мигрирали /както е модерно да се казва, защото тъп/те политици и журналисти не са наясно в разликата между Имигрант и Емигрант :lol: / , много сърби.А в Српско-колко българи?
Що ли? :roll:
Изображение

Изображение

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 09 сеп 2015 22:41

sin4ec написа:
Възрастен написа:Синчец, я се стегни! Иди един път до Сърбия да видиш колко са по-добре. Какви коли карат, в какви къщи живеят... Те не са мръднали 30 години, от времето, когато им завиждахме. Просто в началото на 90-те бяха поставени пред дилемата да избират. И избраха грешното!

За някои неща няма да съжаляваш - спри в дефилето (малко преди Ниш, в ляво) при бай Иван - печеното прасенце се топи в устата! :) Другото ще го видиш сам. Дано си намериш шофьор, щото без бира..... :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 сеп 2015 22:50

Мистри написа:Щом не им харесва на "мигрантите" в лагерите у нас, да бъдат настанени в Столипиново, Филиповци, Факултета...
И нека по-добрият победи! :lol:
:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2015 22:55

Възрастен написа:
sin4ec написа:

За някои неща няма да съжаляваш - спри в дефилето (малко преди Ниш, в ляво) при бай Иван - печеното прасенце се топи в устата! :) Другото ще го видиш сам. Дано си намериш шофьор, щото без бира..... :mrgreen:

Еееех, ага-колко пъти съм бил там...за Слован бяхме 50 човека, със Сетрата. Кънчо на една чешма се съблече гол и влезе под чучура да вика: Булгар, булгар!...кво знаеш ти... ;)

Върни се в “Свободна зона”