КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман FT 5:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман (финал ОК)

Мнениеот Teo » 07 сеп 2015 22:02

Red joker написа:
Teo написа:
Red joker написа:Този път викам,без главоболия-от петилетка нагоре :lol:

Треньора на Ботев се е надъхал да ни отстрани :lol:
@ Ще се получи хубав мач в приятно време за гледане!

Те до сега всички бяха надъхани ,ама головата разлика е красноречива :lol:

Да, ама той се похвали, че е удържал ЦСКА чак до 60-тата минута :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 сеп 2015 23:53

Очаквам някои промени в състава, но отново да спечелим с убедителен резултат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 сеп 2015 14:09

Udoji90 написа:Очаквам някои промени в състава, но отново да спечелим с убедителен резултат.

Борето и Бранеков задължително титуляри за тоя мач :idea:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 08 сеп 2015 14:46

Teo написа:
Udoji90 написа:Очаквам някои промени в състава, но отново да спечелим с убедителен резултат.

И аз съм на твоето мнение, колега, но се опасявам, че ще започне И.Иванов (дано поне е П.Витанов), а Галчев ще влезе при нужда. За Бранеков в предвид, че си почина и травмата е лека - очаквам и аз да започне. Ето състава, както аз го виждам (спрямо противника, подхода на Янев до момента и пр., а не собственото ми желание):

А.Господинов - Динчев, Бранеков, Чорбаджийски, Райчев (евентуално Грънчов) - И.Иванов, В.Узунов, С.Аясс, Н.Цветков, Р.Божилов - К.Хазуров
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 сеп 2015 14:54

RockSeeker написа:
Teo написа:

И аз съм на твоето мнение, колега, но се опасявам, че ще започне И.Иванов (дано поне е П.Витанов), а Галчев ще влезе при нужда. За Бранеков в предвид, че си почина и травмата е лека - очаквам и аз да започне. Ето състава, както аз го виждам (спрямо противника, подхода на Янев до момента и пр., а не собственото ми желание):

А.Господинов - Динчев, Бранеков, Чорбаджийски, Райчев (евентуално Грънчов) - И.Иванов, В.Узунов, С.Аясс, Н.Цветков, Р.Божилов - К.Хазуров

@@@

Господинов е много колеблив на вратата и очаквам Стоян да почне, като пред него Милен, Сашо, Божи, Ачо!
@ В средата задължително Борето и отпред Преслав, вместо Хазуров... вижда се, че бележи яко и трябва да продължи да бъде титуляр!
@ Трябва търсим ранен гол.. смисъл при бате Ицо към момента ни се получава това нещо!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 08 сеп 2015 15:02

Teo написа:@@@

Господинов е много колеблив на вратата и очаквам Стоян да почне, като пред него Милен, Сашо, Божи, Ачо!
@ В средата задължително Борето и отпред Преслав, вместо Хазуров... вижда се, че бележи яко и трябва да продължи да бъде титуляр!
@ Трябва търсим ранен гол.. смисъл при бате Ицо към момента ни се получава това нещо!

Желанията ти се припокриват с моите напълно, но не и с прогнозата ми. Ти просто посочваш най-добрият ни състав спрямо представянето до момента, но аз не мисля, че ще излезем с него, особено като се има в предвид, че мачът е на Армията и тези играчи до един бяха титуляри срещу Велбъжд... За мен най-сигурното е, че Преслав почва от пейката - Колев, Кикарин и Галчев също ще е изненада за мен да започнат. Най-много един измежду тях. Да видим какво ще "излезе" и какво не :) Та ако не вкараме рано, няма да се изненадам да се закучи и макар да стигнем до 2-3:0 да не е леко. Ако пак вкараме рано - вече въпрос по-скоро на желание от наша страна.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 сеп 2015 15:11

Анатоли ще пази за купата,а Стоян за първенството.Това го бях чел някъде в изказванията на Янев. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 сеп 2015 18:34

RockSeeker написа:
Teo написа:@@@

Желанията ти се припокриват с моите напълно, но не и с прогнозата ми. Ти просто посочваш най-добрият ни състав спрямо представянето до момента, но аз не мисля, че ще излезем с него, особено като се има в предвид, че мачът е на Армията и тези играчи до един бяха титуляри срещу Велбъжд... За мен най-сигурното е, че Преслав почва от пейката - Колев, Кикарин и Галчев също ще е изненада за мен да започнат. Най-много един измежду тях. Да видим какво ще "излезе" и какво не :) Та ако не вкараме рано, няма да се изненадам да се закучи и макар да стигнем до 2-3:0 да не е леко. Ако пак вкараме рано - вече въпрос по-скоро на желание от наша страна.

В Преслав има бъдеще! Вижда се, че има головия нюх и пласиране... само малко за физика да бачка и всичко ще се нареди перфектно за него!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 сеп 2015 23:51

Според мен при всички положения Господинов, Динчев, Иво Иванов, Божилов и Хазуров ще са титуляри. Витанов и Узунов вероятно също. С Бранеков очаквам по-скоро да не се рискува.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 09 сеп 2015 14:53

Жребий за 1/16 финалите за Купата на България - 11.09.2015г. от 11 часа (дата и часа са според Блиц).

Първа урна: 1. Черно море, 2. Лудогорец, 3. Берое, 4. Литекс, 5. Ботев, 6. Левски София, 7. Славия, 8. Локо (Пд), 9. Монтана, 10. Пирин Бл., 11. Локо ГО, 12. Банско, 13. Добруджа, 14. Созопол, 15. Нефтохимик, 16. Ботев Гълъбово

Втора урна: 1. Дунав, 2. Поморие, 3. Верея, 4. Оборище (Панагюрище), 5. Спартак (Пл), 6. Пирин (Разлог), 7. Локо Мз, 8. Септември Сим., 9. Черноморец Балчик, 10. Светкавица Търговище, 11. Етър 12. Бдин или Локо 1929 Мездра 13. ЦСКА или Ботев (Ихт) 14. Пирин ГД 15. Вихър (Строево) или Свиленград 16. Несебър

Отстраняване в един мач на 23.09.2015 (до излъчване не победител редовно време/продължения/дузпи). Отборите от втора урна са домакини на отборите от първа урна (жалко, че не можа да се състои безумието Локо Мз - Локо Мз - и двата отбора са във втора урна).

Голям малшанс ще е за този, който евентуално ще се натресе на ЦСКА за мач на Армията. Предпочитам да е някой от уж претендентите, най-вече Левски, но тях ще ги уредят със спонсорирания от Тото2 сателит от Симитли.

Върни се в “ЦСКА”