Всички футболисти на Локо Пд на тезгяха

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bambam

Re: Всички футболисти на Локо Пд на тезгяха

Мнениеот bambam » 29 дек 2009 19:25

Yobs1912 написа:

и със и без не мисля, че ще оцелеят.просто не виждам кой на тяхно място ще изпадне[/quote]
Ботев,Локо Мездра и Своге ще си отидат,според мен.[/quote]
Ботев няма да изпадне по причина,че няма да завърши шампионата.А иначе със Динев Локото си стават постепено сателит на Вихрен..Едва ли Коко е толкова прост след цялата база и стадион,които направи във Сандански да ги зареже..[/quote]

..........................................................................................................................................................
Локомотив Пловдив е любимец на втория по-големина град.Как мислиш любимеца на Пловдив,може ли да стане сателит на ........(риторичен въпрос)

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 29 дек 2009 19:28

Айде стига глупости, ще продаде Даксон и "триото", това е ясно, защото за тях може да вземе пари, евентуално и Сингбо, но чак пък 20 футболисти!!! Това да не са ви роби да ги продават и купуват без тяхно съгласие? Коко Динев не е от вчера и вероятно вече се е договорил с футболистите, които ще му трябват на албанеца да не се съгласяват за тренсфери, а и освен споменатите по-горе няма играчи, които биха представлявали интерес за БГ-клуб извън челото на таблицата.
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 дек 2009 19:42

vasobaso написа:Айде стига глупости, ще продаде Даксон и "триото", това е ясно, защото за тях може да вземе пари, евентуално и Сингбо, но чак пък 20 футболисти!!! Това да не са ви роби да ги продават и купуват без тяхно съгласие? Коко Динев не е от вчера и вероятно вече се е договорил с футболистите, които ще му трябват на албанеца да не се съгласяват за тренсфери, а и освен споменатите по-горе няма играчи, които биха представлявали интерес за БГ-клуб извън челото на таблицата.

Така е.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 29 дек 2009 19:47

bambam написа:
Yobs1912 написа:

и със и без не мисля, че ще оцелеят.просто не виждам кой на тяхно място ще изпадне

Ботев,Локо Мездра и Своге ще си отидат,според мен.[/quote]
Ботев няма да изпадне по причина,че няма да завърши шампионата.А иначе със Динев Локото си стават постепено сателит на Вихрен..Едва ли Коко е толкова прост след цялата база и стадион,които направи във Сандански да ги зареже..[/quote]

..........................................................................................................................................................
Локомотив Пловдив е любимец на втория по-големина град.Как мислиш любимеца на Пловдив,може ли да стане сателит на ........(риторичен въпрос)[/quote]

"любимеца" :roll:

bambam

Мнениеот bambam » 29 дек 2009 19:59

ultra1912 написа:
bambam написа:
Yobs1912 написа:

и със и без не мисля, че ще оцелеят.просто не виждам кой на тяхно място ще изпадне

Ботев,Локо Мездра и Своге ще си отидат,според мен.

Локомотив Пловдив е любимец на втория по-големина град.Как мислиш любимеца на Пловдив,може ли да стане сателит на ........(риторичен въпрос)

[/quote]"любимеца" :roll:[/quote]
Чети :arrow: Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 29 дек 2009 20:06

bambam -Някой си журналист написал няколко статии във ваша полза преди 40 години...и сега ги има такива журналисти!Вярвай си щом сте пловдивският "любимец"-няма лошо.
Изображение
Изображение

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 29 дек 2009 20:09

prosto , obiaviha sdelka 4e loko e prodaden na koko dinev , no ochte niama nichto 4erno na bialo , do 4 ianuari galka chte prodade vsi4ko koeto moje

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 29 дек 2009 20:20

Абе стига сте драматизирали-то всеедно тези футболисти,които са в момента са много добри.Да си ходят по-добре,отколкото да се плащат заплати за куцо и сакато!

bambam

Мнениеот bambam » 29 дек 2009 20:32

Докато в клуба са Христо Бонев,Атанас Узунов и Едуард Ераносян ,Аз съм спокоен за бъдещето на Локомотив Пловдив!
Едва ли биха приели ръководни постове в клуба,ако Коко Динев работи в ущърб на клуба!

п.п. Едно е Галка ,какво иска,друго е и футболистите,какво искат!
http://www.novsport.com/news73199_1003.html
Халфът на Локомотив (Пд) Дани Кики отказа да премине в редиците на ЦСКА, предаде кореспондентът на Novsport.com в Пловдив. Както нашият сайт първи съобщи снощи, младежкият национал заедно със съотборниците си Димитър Илиев и Кирил Акалски бяха спазарени от президента Галя Топалова да преминат в отбора от "Борисовата градина".

Сделката е по споразумение между Топалова и новият собственик на клуба Коко Динев. Бизнесдамата си е запазали правото да продаде който си поиска играч от тима на черно-белите. Кики обаче е настоял да остане на Лаута.

"Дори да ме разчекнат, аз няма да отида в ЦСКА. Държа да остана в Локомотив, защото обичам този отбор и искам да се спасим от изпадане. Някои, които се пишат големи локомотивци, много бързо забравиха това, като разбраха, че ги иска ЦСКА. Аз обаче съм верен на себе си и искам да продълга да играя в Локо", заяви Кики.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 20:58

Чест му прави на Дани Кики,че разсъждава по този начин ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Локо Пловдив”