Славия (София) - Левски (София) / 0-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славия (София) - Левски (София) / 16:15 / Неделя
2:0 с голове на Карачанаков..
1:2 с доста мъка
Карата ще накара Йорго да гушка поне веднъж дирека.
Прогноза - 2:0

Прогноза - 2:0
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Ако мача беше преди паузата, щях да съм по-голям оптимист. Някой ще бие на мъка... Надявам се да сме ние !
Не вярвам да направим трети пореден мач без победа, затова прогнозирам резултат 1-2. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Едно не мога да разбера, защо не се изписва ВЕЧНОТО ДЕРБИ в България. Ясно, че Левски е винаги вторият отбор в София. Червната звезда, ако комунистите не бяха измислили. Сега щяхме да имаме най-много титли от Софийските отбори. Рано ли късно ще бъдем пак отбора на София. Имаше една такава песничка" Ела ела в София да видиш тази бяла красота........" Само Славия.
1913SS написа:Едно не мога да разбера, защо не се изписва ВЕЧНОТО ДЕРБИ в България. Ясно, че Левски е винаги вторият отбор в София. Червната звезда, ако комунистите не бяха измислили. Сега щяхме да имаме най-много титли от Софийските отбори. Рано ли късно ще бъдем пак отбора на София. Имаше една такава песничка" Ела ела в София да видиш тази бяла красота........" Само Славия.
Големи комплекси имаш ти... защо не се изписва вечно дерби ли? Защото ФК Левски не ви смятат за никакъв дразнител, а не случайно те го измислиха това нещо!

@ ЦСКА София не претендира за вечни дербита... за нас всички отбори са ни под нивото в България! Един от много много мачове които сме имали! Нищо повече!
Teo написа:ЦСКА София не претендира за вечни дербита... за нас всички отбори са ни под нивото в България! Един от много много мачове които сме имали! Нищо повече!
Това го казва фен на отбор от трета дивизия. Колега, дай малко реализъм.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!