Formula 1 - Сезон 2015 (Официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Formula 1 - Сезон 2015 (Официална тема)
Middlesbrough написа:Форца Ярно Трули вее
Не сме 2005 година, бро

- Middlesbrough
- Контакти:
MuFc1878 написа:Middlesbrough написа:Форца Ярно Трули вее
Не сме 2005 година, бро
кво ти пука Антонски

Офтопик:
Не бих се учудил в играта да се включат и Нисан.Нищо , че колата им и двигателя в прототипите засега е пълен провал.Преди 1г-2г се говореше , че Редбул само ще си правят двигателите.Знае ли човек какво ще им хрумне на Хорнер и Нюи.
Офтопик:
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
Аз по-скоро залагам на Ауди, ако не следващият сезон, то съм сигурен, че до 3-4 години ще са най-малкото доставчик на двигатели. 

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Амме, Порше се точат от доста време вече.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Ауди и Порше си имат сериозна битка при прототипите и казаха , че засега Формула 1 въобще не го интересува ! На 24 часа Льо Ман и двата отбора ги питаха за Ф1 и те казаха , че въобще нямат планове за Ф1.
Офтопик:
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Гледам новините около Мерцедес.На Редбул няма да дават двигател , но на Манор може и да дадат.
Манор се отказват от Ферари и Мерцедес им дават двигател.Редбул и ТороРосо се отказват от Рено и Ферари са готови да им дадат двигатели.
До преди 1-2г ТороРосо си бяха със Ферари.Явно всичко опира до сфери на влияние и до това , че от Мерцедес не са сигурно дали колата им е по-добра от тази на Редбул.Предпочитат да не дават двигатели на Редбул и да загубят още един за сметка на опъшкаря Манор.
Манор се отказват от Ферари и Мерцедес им дават двигател.Редбул и ТороРосо се отказват от Рено и Ферари са готови да им дадат двигатели.
До преди 1-2г ТороРосо си бяха със Ферари.Явно всичко опира до сфери на влияние и до това , че от Мерцедес не са сигурно дали колата им е по-добра от тази на Редбул.Предпочитат да не дават двигатели на Редбул и да загубят още един за сметка на опъшкаря Манор.
Офтопик:
- Alonso_Massa
- Контакти:
Мен лично ме съмнява Ред Бул да излезе от Формула 1, тъй като и Торо Росо ще ги последва. Най-вероятно и двата отбора ще са с двигатели на Ферари от догодина, освен ако не се появи някой нов доставчик на двигатели, но ме съмнява от Ред Бул да предпочетата тях, защото виждаме новите двигатели на Хонда къде са.

Офтопик:
Офтопик:
Останали жетони за развитие на двигателите:
Мерцедес - 0
Ферари - 4
Рено - 12
Хонда - 4
Мерцедес - 0
Ферари - 4
Рено - 12
Хонда - 4