Левски се разбра с Иво Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Левски се разбра с Иво Иванов

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 19:23

levskarov написа:Слушайте бе, мишки ! Много рядко си позволявам да пиша, щото това е работа на "форумни хулиганчета", но чашата преля! Става въпрос за някакво момче от Берое, и тука големи полемики! Първо-към чорбарчетата! Тука има изказвания ние как сме взимали, ами вие как взимате бе нещастници? Как купувате 20 човека, като нямате пари за носни кърпички, да си избършете сополивите задници! Как може да коментирате един трансфер, изключително рядко събитие за Левски, при положение, че обрахте футболистите на лизинг, на доплащане, на версия, на пирон, и т.н. Да не ставам по-груб! Към феновете на Боруй- сега мрънкате, а ако го искаше чорбата шпалир щяште да му правите до София, нещастници! Това е! Само Левски!

Кво ти става,бе,човек?С цесекарите се оправяйте помежду си и не коментирам написаното за тях.Но не пиши глупости за Берое(първото име на нашия град с 8000 години история) и за феновете му.За какъв шпалир говориш,бе,отворко?Кого сме дали на ЦСКА в последните години не ми е ясно?Ти знаеш ли какво е отношението към Христо Янев,когото продадохме на ЦСКА преди 10 години?Запознай се малко с нещата и се дръж по-нормално.Както виждаш аз и колегата бероец сме написали,че това са журналистически измислици.
Последна промяна от acmilan на 29 дек 2009 19:34, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 29 дек 2009 19:28

levskarov,заради такива като теб цяла България ви мрази,пък после се наричайте отбора на народа..Като си толкова отворен,я ми кажи в последните години кой футболист наистина е отишъл в ЦСКА от Берое?Христо Янев добре си го "посрещнахме",въпреки че той заслужаваше този трансфер тогава,но си избийте от главата че ще вземете Иво,както взехте Георги Христов..

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 29 дек 2009 19:29

Малко е превъзбуден :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 19:32

ZARAA написа:levskarov,заради такива като теб цяла България ви мрази,пък после се наричайте отбора на народа..Като си толкова отворен,я ми кажи в последните години кой футболист наистина е отишъл в ЦСКА от Берое?Христо Янев добре си го "посрещнахме",въпреки че той заслужаваше този трансфер тогава,но си избийте от главата че ще вземете Иво,както взехте Георги Христов..

Георги Христов го взеха заради глупостта на Неградския,който беше сложил в договора му клауза за откупуване.При Иво случаят е съвсем различен,а и такъв съществува май само в медиите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 29 дек 2009 19:35

acmilan написа:
ZARAA написа:levskarov,заради такива като теб цяла България ви мрази,пък после се наричайте отбора на народа..Като си толкова отворен,я ми кажи в последните години кой футболист наистина е отишъл в ЦСКА от Берое?Христо Янев добре си го "посрещнахме",въпреки че той заслужаваше този трансфер тогава,но си избийте от главата че ще вземете Иво,както взехте Георги Христов..

Георги Христов го взеха заради глупостта на Неградския,който беше сложил в договора му клауза за откупуване.При Иво случаят е съвсем различен,а и такъв съществува май само в медиите.

Имаше клауза,но от Ботев отказаха и тогава дойде този странен мотив на сините че трябвало да му се прекрати договора понеже отказват оферта,аз поне за такъв случай не бях чувал..

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 19:38

ZARAA написа:
acmilan написа:

Имаше клауза,но от Ботев отказаха и тогава дойде този странен мотив на сините че трябвало да му се прекрати договора понеже отказват оферта,аз поне за такъв случай не бях чувал..

Нали Ганя тръгна да съди Енерги при същия случай и не успя,както и Митьо не успя...

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 29 дек 2009 19:57

levskarov написа:Слушайте бе, мишки ! Много рядко си позволявам да пиша, щото това е работа на "форумни хулиганчета", но чашата преля! Става въпрос за някакво момче от Берое, и тука големи полемики! Първо-към чорбарчетата! Тука има изказвания ние как сме взимали, ами вие как взимате бе нещастници? Как купувате 20 човека, като нямате пари за носни кърпички, да си избършете сополивите задници! Как може да коментирате един трансфер, изключително рядко събитие за Левски, при положение, че обрахте футболистите на лизинг, на доплащане, на версия, на пирон, и т.н. Да не ставам по-груб! Към феновете на Боруй- сега мрънкате, а ако го искаше чорбата шпалир щяште да му правите до София, нещастници! Това е! Само Левски!

Алоо,говедарчев,нещо май трябва да си смениш тревата,тази зле ти се отразява и май,май бъркаш често в контакта!Ще си мечтаете за защитник като ИВО,ама ще стане в някой друг живот!По-добре мислете какъв по-здрав модел железни гащи да си слагате напролет,като гостувате на ХРАМА,че голямо е.......е ще пада!Айде със здраве и весела нова година,там,в обора! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Може момчето да е от БЕРОЕ,но е най-добрия централен защитник в момента във България!Нали затова имате мокри сънища с него?Ако някой се сеща за по-добър-моля!
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 29 дек 2009 20:04

Не е в това въпроса дали е най-добър или не е. Темата беше за подхода на шефовете на ПФК Левски. А те искат всичко и без пари.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 дек 2009 20:05

С дата 02.12.2009
Ръководството на Берое в лицето на председателят на Съвета на Директорите Дамян Георгиев разкри, че до момента само от Черноморец официално са изявили желание да преговарят за привличането на Иво Иванов. Защитникът нашумя през последния месец, след като беше извикан в националния отбор.

"От Черноморец постъпиха много коректно и много интелигентно. Потърсиха директно мен, искаха среща. Не тръгнаха да преговарят предварително и да подкарват някакви специални интриги вътре клуба и да говорят само с Иво", заяви Георгиев. Засега обаче няма развитие по евентуалната сделка с тима на Красимир Балъков. Под Аязмото дори се надяват да задържат бранителя и за пролетни дял.

Така, че ако от Берое решат да го продават (според мен ще го запазят и за пролетният дял) то Иванов ще отиде в Черноморец, защото бургазлии ще извадят повече пари от Левски
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 дек 2009 20:13

ДО ВСИЧКИ АНТИ-ЛЕВСКАРИ И ПОДЛОГИ НА РОЗОВИТЕ!!!
Щом се разчуе,че "Левски" иска футболист,цената му скача минимум 5 пъти!А,когато другото отборче поиска някой,както се почва едно лизане на задници,примери: "квартета от Сливен",Платини от Черноморец за БЕЗ ПАРИ!!!Сега за Иво Иванов:"Ще чакаме добра оферта"?!Кой беше тоя?!Направил два силни мача и вече е "the best"! Сещам се за един друг с инициали И.И,който също беше "НАЙ-ДОБРИЯТ!!!" Батков,дори и да му се даваха пари,повече от 60-70 хиляди евро е нереална цена за такъв футболист,дори това са много!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Берое”