Player написа:
Хей безработен безделник, ако САЩ бяха направили тази база, какво щеше да кажеш? Че са лоши гадни колонизатори нали, но като същото прави просия е много яко. Може ли така да си противоречите сами на себе си и да се конфронтирате ? Аматьори жалки без морал и чест! Мижитурки измекярски сте само.
САЩ създадоха Ислямска Държава, за да свалят светския режим на Башар Асад и да дойдат на власт ислямистите в Сирия! Факт!
Ислямска Държава върши терористични действия в Сирия! Факт!
Русия помага да не дойдат на власт ислямистите, които само ще колят и бесят! Факт!
Ти какво очакваш от голяма и велика сила като Русия?
Да си стои свита в ъгъла като кученце и да върти опашка пред САЩ и ЕС ли ?
Мина времето , когато САЩ беше световен хегемон!
Твоята любима САЩ е една залязваща империя! Факт !
Новите световни лидери ще са от Изтока! Най-вероятно това ще са Русия и Китай! Първите са №1 като военна сила, а вторите вече са най-мощната икономика в света!
Свиквай с тази мисъл иначе има реална опасност да изостанеш от времето и да изглеждаш като дядовците, които още сънуват СССР и Варшавския договор!

И друго може да съм безделник, ама съм и без празник!
Дали аз съм без морал и чест?
Това хората биха определили , ама май ти си без морал и чест , щом наричаш заглушаването и развалянето на БЪЛГАРСКИЯ събор в Рожен от американските самолети "авиационно шоу, на което хората трябва да се радват"!
Което поставя под въпрос твоята чест и твоя морал, щом за теб е нормално американски самолети да развалят събора в Рожен и да прелитат ниско и да го наричаш "авиошоу"!
Май май ти излезе жалкия аматьор, който се подмазва на американците и НАТО!
Доказателство:
от Player на 21 Юли 2015 09:37
Трябва да са доволни хората там , че са им направи и малко авиационно шоу. На всички големи паради и празници е нормално да прелети някой военен самолет който да покаже националния флаг или да направи някоя маневра. Като на 3 март не можахме да си го позволим, ето го сега на Рожен. Това са самолети на съюзниците ни и демонстрират че сме защитени най-малкото. Абе русофилите сте големи мрънкалници, мрънкате, че нямаме армия, а сега като летят самолети, защо летят. Когато руски самолети правят провокации с кораби и чуждо въздушно пространство са много готини, а когато самолети на НАТО летят над територия на НАТО е проблем. Пълни идиоти сте и дори кучетата вече не ви се връзват на глупостите. Айде гръмнете се и ни освободете от присъствието си.
bulgaria/viewtopic.php?f=53&t=192876&hilit=%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D1%88%D0%BE%D1%83&start=40