Никой не гледа БГфутбола по тв ни а се плаща ЗАЩО?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Никой не гледа БГфутбола по тв ни а се плаща ЗАЩО?
Точно така там са 4 лв...но пак е глупаво зашото англйиските мачове ги предават по други канали по тв а в нета ги има навсякъде...така че няма оправдание зашо ги плащаме тези 4 лв...тъпо е
Човек, факт е, че БГ първенството е най-гледаното футболно първенство за България. Хората си милеят за някой отбор и всяка седмица си гледат мачовете по ТВ. Испански, италиански и т.н първентва може да предлагат голям футбол, но тръпката не е същата. Аз също от чуждите първенства гледам 2-3 мача годишно, просто няма емоция, ако ще да ритат по-добре! Сигурен съм, че за 2/3 от българите е така.
Ужас да знаеш че там се играе футбол а тук ритане блъскане щипане уговорки каква тръпка ще има хихихихи...приятно гледане тогава на примерно Пирин-Монтанаа не Дортмунд-Шалке 04
На какво се хихикаш човек, то си има статистика и там се вижда кое се гледа най-много. А за немския футбол, с който ми даде пример, пари да ми даваш няма да си загубя времето да гледам (класическо кютане на топката). Никой не ти е казал, че хората ще гледат Пирин и Монтана. Всеки си гледа любимия отбор и евентуално някой по-завързан мач!
Doktorut написа:На какво се хихикаш човек, то си има статистика и там се вижда кое се гледа най-много. А за немския футбол, с който ми даде пример, пари да ми даваш няма да си загубя времето да гледам (класическо кютане на топката). Никой не ти е казал, че хората ще гледат Пирин и Монтана. Всеки си гледа любимия отбор и евентуално някой по-завързан мач!
Да ти кажа, немският футбол отдавна не е кюскане за разлика от английския например.
Аз като цяло гледам А група на 90%, Байерн и преко сили някой мач на Нюкасъл, поради детски сантимент към този отбор. Чат пат мога да се прежаля и за финала на ШЛ.
Прекалената комерсиализация уби футбола.
Защото има балами като вас дето си дават парите на костюмарите... докато има балъци, ще има и тарикати!
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Грешна ти е информацията/теорията! Българина масово гледа "А" група и то не само мачовете на любимия си отбор. Нали си наясно, че тези платени канали не са измислени "ей така".. гледаемост има, сериозна при това. Освен това се дава Висшата лига, квалификации на нац. отбори, квалиф. за ЛЕ и ШЛ, бокс и др. Аз ще гледам Пирин - Монтана пред Стоук - Съндърланд.. несъмнено.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
bub написа:Това твърдение е пълна глупост. БГ футболът е по- гледан от ШЛ. Истината е, че без ЦСКА интереса е спаднал двойно, но пак е най- гледаното нещо в ефира
За едно си прав - твърдението ТИ е пълна глупост
Doktorut написа:На какво се хихикаш човек, то си има статистика и там се вижда кое се гледа най-много. А за немския футбол, с който ми даде пример, пари да ми даваш няма да си загубя времето да гледам (класическо кютане на топката). Никой не ти е казал, че хората ще гледат Пирин и Монтана. Всеки си гледа любимия отбор и евентуално някой по-завързан мач!
Не ставайте смешни бе хора...вярно че за всеки влак си има пътник, но БГ футбол няма...това че някои хора намират тази пародия за интересна (че и плащат за нея) си е тяхно право, но не сравнявайте този блъвоч с висшата лига или бундеслигата - излагате се.
А статистиките нали знаеш къде да си ги сложиш

Да живее БГ футбола

visentii написа:bub написа:Това твърдение е пълна глупост. БГ футболът е по- гледан от ШЛ. Истината е, че без ЦСКА интереса е спаднал двойно, но пак е най- гледаното нещо в ефира
За едно си прав - твърдението ТИ е пълна глупостDoktorut написа:На какво се хихикаш човек, то си има статистика и там се вижда кое се гледа най-много. А за немския футбол, с който ми даде пример, пари да ми даваш няма да си загубя времето да гледам (класическо кютане на топката). Никой не ти е казал, че хората ще гледат Пирин и Монтана. Всеки си гледа любимия отбор и евентуално някой по-завързан мач!
Не ставайте смешни бе хора...вярно че за всеки влак си има пътник, но БГ футбол няма...това че някои хора намират тази пародия за интересна (че и плащат за нея) си е тяхно право, но не сравнявайте този блъвоч с висшата лига или бундеслигата - излагате се.
А статистиките нали знаеш къде да си ги сложиш...всеки малко интелигентен човек знае, че чуждите шампионати се гледат онлайн - ама там статистика няма.
Да живее БГ футбола
Амин!

Аз пък не познавам ни един човек, който да си плаща да гледа А група. Явно се движа в много интелектуални кръгове!
Върни се в “Кошче за отпадъци”