Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот gzagorov » 05 сеп 2015 19:35

blue avalanche написа:Джордж Уеа е от Либерия,която е...????

... страна с точно двама що-годе добри футболист в историята. Познавайки качествата на Гонзо и селекционния му екип, дори там да се е родил новият Уеа, Индженьеринъ ще го обяви за неперспективен и ще привлече друг либериец.
Изобщо селекцията в "Левски" напоследък е тип "онче-бонче", което означава, че и по Скайп да правят пробите на футболистите, резултатът ще е все същият. Само хабят пари за самолетни билети. С ниво на професионализъм, клонящо към 0 и с разчитане на късмета, за да се попадне на следващата "черна перла", по-добре да бъдат викани играчи от страни, където школата е много добре развита.
Иначе, нищо против либерийския футбол.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 сеп 2015 13:02

Гаджев пак ще се завръща. :( :lol:

http://www.sportal.bg/news.php?news=565315
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 сеп 2015 13:17

Баси бумеранга :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 сеп 2015 13:19

korteneca написа:Гаджев пак ще се завръща. :( :lol:

http://www.sportal.bg/news.php?news=565315

Тотален шокинг. :shock: Не го очаквах.
Гаджев от години ни заплашва, че ще си тръгне. Бъди мъж и си спази обещанието.
Че и нагъл, искал договор до зимата. Някой в този клуб има ли чест и достойнство ? За директора всички разбрахме.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 07 сеп 2015 13:29

Еееее не. Според мен играч, който примерно 2 години(нз точно колко са) реве, че се маха, публиката да е спокойна и т.н., а иска да се връща за 2-3 месеца за да изяде мястото на някой юноша(бъдете сигурни, че за да си уреди трансфер трябва да играе), да не вземем 1 стотинка от него, без да има перспектива, не мога да го разбера това. Той не търси отбор от 2 месеца, а поне от 8. Защитавал съм го, защото помня мачове, в които се е раздавал и е играл мъжки, но като ни е теглил 1 да се оправя. Има други отбори да ходи при тях. Контракт от 3 месеца бих подписал с Тери или Фърдинанд да заздравим защитата :lol: Отмята ли се Гонзо от думите, че ще се налагат младите? Ядосан съм, а не знам дали новината е истина :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 сеп 2015 14:59

Щял да тича цял мач, да помага на по- младите, да не стои с ръцете на кръста като буквата "Ф", да не се разправя със съдиите...Х-м, това е вече друг футболист, не е Владимир Гаджев.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 сеп 2015 21:09

Гаджев ще е сигурен титуляр и ще заеме мястото на някой по-добър от него, някой, който играе с желание. Тъкмо направихме добра двойка халфове - Костадинов и Де Нойер и сега тоя ще развали всичко. Зад нападателя пък си имаме братята и Бедоя. Гаджев няма място в Левски! Бъди мъж и си спази обещанието.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2015 23:32

Eminem написа:Гаджев ще е сигурен титуляр и ще заеме мястото на някой по-добър от него, някой, който играе с желание. Тъкмо направихме добра двойка халфове - Костадинов и Де Нойер и сега тоя ще развали всичко. Зад нападателя пък си имаме братята и Бедоя. Гаджев няма място в Левски! Бъди мъж и си спази обещанието.

Подкрепям!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2015 23:45

Когато се появиха слухове, че Аниете иска да се връща аз написах, че е закъснял, защото вече отборът е сглобен и той ще натовари бюджета. Сега ситуацията е същата, осигурени са нови играчи на позицията на Гаджев и би трябвало да напиша същото. Обаче... Вижда се, че на отбора му липсва класа и лидер, а каквото и да си говорим Гаджев не е лош играч за "А" група, даже и когато играе по-слабо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”