Всички футболисти на Локо Пд на тезгяха

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Всички футболисти на Локо Пд на тезгяха

Мнениеот Parmalat » 29 дек 2009 18:39

Всички футболисти на Локомотив Пловдив ще бъдат поставени в зимната трансферна листа, а парите от тяхната продажба ще прибере Галя Топалова, научи Гонг.

До тази договорка между бизнесдамата и Коко Динев се е стигнало с цел цената на контролния пакет акции да бъде сведена до минимум. По информация на Гонг Топалова ще направи всичко възможно да продаде колкото може повече играчи като цените за някои от тях ще бъдат промоционални.

Както вече е известно ЦСКА проявява интерес към капитана Димитър Илиев, вратаря Кирил Акалски и младежкия национал Дани Кики.

От Акалски се интересува и другия български гранд Левски, а за подписа на Кики, армейците ще трябва да се борят с Черно море. Тримата не пожелаха да коментират шансовете си да преминат при „червените”, защото по думите им никой от ръководството на ЦСКА не е разговарял с тях.

В същото време стана ясно, че договорите на всички служители на Локомотив Пловдив ще бъдат прекратени и администрацията на „смърфовете” ще бъде изцяло подновена.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=109979

[offtopic]:shock: Тея наред ли са?!Как ще се спаси отбора като всичко се продава :x[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: Всички футболисти на Локо Пд на тезгяха

Мнениеот sixtynine » 29 дек 2009 18:41

Кой говори за спасяване бе мен? :twisted: Коко Динев иска и Локото и Вихрен да са му в "Б" група да си върти далаверите по-лесно :lol:
Изображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 29 дек 2009 18:42

Toва не е нормално ! С юноши ли ще играят пловдиските локомотиви ?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 29 дек 2009 18:46

И тука става нещо гнило май...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 18:51

Тази информация не ми звучи никак нормално.Да не би Коко Динев да пренася играчи от Вихрен в Локомотив?Защото не ми се вярва да направи мегаселекция от 20 футболисти :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 дек 2009 18:51

CSKA ME написа:Toва не е нормално ! С юноши ли ще играят пловдиските локомотиви ?

и със и без не мисля, че ще оцелеят.просто не виждам кой на тяхно място ще изпадне
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 18:53

POPCORN написа:
CSKA ME написа:Toва не е нормално ! С юноши ли ще играят пловдиските локомотиви ?

и със и без не мисля, че ще оцелеят.просто не виждам кой на тяхно място ще изпадне

Ботев,Локо Мездра и Своге ще си отидат,според мен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 29 дек 2009 18:56

[offtopic]Да не са Сливен или Берое, че няма къде да гледам мачова наблизо освен ако не ходя в София, но това става рядко[/offtopic]
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 29 дек 2009 19:07

acmilan написа:
POPCORN написа:

Ботев,Локо Мездра и Своге ще си отидат,според мен.

Ботев няма да изпадне по причина,че няма да завърши шампионата.А иначе със Динев Локото си стават постепено сателит на Вихрен..Едва ли Коко е толкова прост след цялата база и стадион,които направи във Сандански да ги зареже..

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 19:12

Toва не е нормално ! С юноши ли ще играят пловдиските локомотиви ?[/quote]
и със и без не мисля, че ще оцелеят.просто не виждам кой на тяхно място ще изпадне[/quote]
Ботев,Локо Мездра и Своге ще си отидат,според мен.[/quote]
Ботев няма да изпадне по причина,че няма да завърши шампионата.А иначе със Динев Локото си стават постепено сателит на Вихрен..Едва ли Коко е толкова прост след цялата база и стадион,които направи във Сандански да ги зареже..[/quote]
Аз написах,че ще си отидат,не съм уточнил по какъв начин.Локо Мездра също може да не завърши шампионата.Своге също нямат пари...

Върни се в “Локо Пловдив”