Днес е роден другарят Тодор Христов Живков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mirodes
Контакти:

Re: Днес е роден другарят Тодор Христов Живков

Мнениеот mirodes » 07 сеп 2015 15:47

aleksandrov77 написа:
mirodes написа:И какво ще работиш в Русия?Имаш ли някакво образование и умения?Кажи какви документи си извадил,имаш ли работна виза,осигурено работно място.Щото в любимата ти Русия чужденец много трудно може да започне работа.Щото там само със слава на Путин няма да минеш-всичките викат така,та ще си един от многото.И чий ще го дървиш на Петровский?Уж много знаеш,а пък не си наясно,че в Петербуг строят нов 60 хиляден стадион за световното през 2018г,който трябва да е готов 2016г.

Наясно съм с нещата! Имам познати, които донякъде ще ми помогнат да се адаптирам към обстановката и ще ми помогнат да си намеря работа и да си купя жилище! Ще ми е доста трудно в началото , защото едно е да отидеш на екскурзия там, друго е да живееш!
Ще се сблъскам с доста трудности, но лека полека ще ги реша и до 1 година ще свикна с живота в Питер!
Щом научих за масова имигрантска вълна нямам друг избор! Искам да живея в бяла държава , дори и да не е толкова богата, важното е да има бели хора до мен!
Ще търся жилище и работа в Питер! Ще се оправя все някак си спокойно не ме мислете!
Знам , че се строи нов стадион! Не съм расъл в саксия!
Виза имам, това беше една от първите ми работи!
Ще се оправя все някак си! Важното е да пия истинска руска водка и квас, да се ям истински руски борш, истински пирожки, да гледам мачове на Зенит на живо и да се радвам на красивите рускини!

Ти хубаво бягаш от бежанци,но в Русия имигрантите са в пъти повече.За 2013г Русия беше на второ място в света след САЩ по приток на имигранти.И те основно са мюсюлмани от бившите съветски републики-Киргизстан,Узбекистан и другите станове.Освен това има много чеченци,арменци,азери и всякаква друга паплач от руските републики.Един приятел наскоро се върна от Москва и каза,че е страшно-навсякъде са тези с дръпнатите очи/за Петербург не знам как е/.Освен това престъпността в Русия е много по-висока отколкото тук-опасно е да се замръква извън жилището.Отделно самите руснаци са надъхани срещу чужденците и ако някои скинари те чуят,че говориш руски с акцент може да имаш проблеми.Виж с рускините няма да имаш проблеми-те много налитат на чужденци,защото руснаците много пият и ги бият.
Жилище не знам как ще си купиш,защото цените са много високи ,а пък и банките дават кредити на убийствени лихви.Освен да хванеш някоя рускиня с жилище и да се нанесеш при нея.В Русия животът не е гостоприемен към чужденците-имам познат женен за рускиня и живеят в Москва.Синът им е роден в Москва и е руски гражданин,но въпреки това не му позволяват да работи на държавна служба.
Това е в случай,че наистина смяташ да ходиш в Русия,а не плямпаш само колкото да се намираш на работа.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 07 сеп 2015 15:51

Автора на темата може би имаше в предвид че днес е рождената му дата, но и днес да се роди бих се изпикал отгоре му(клекнал), мразя диктаторите - всеки е свободен - спазвай законите и си живей живота.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 сеп 2015 15:58

sandi74 написа:Нека се преклоним пред този свят и велик Българин издигнал с помоща на братския СССР България и всичко българско в култ.Поклон,велик поклон пред другарят Живков.

правешкият гений :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 07 сеп 2015 16:06

Защо ли си помислих, че днес ще се сетите за този човек Георги Марков:
Изображение
На днешния ден през 1978 година е извършено покушението срещу българския писател и дисидент Георги Марков. Превърнал се в един от символите на комунистическата епоха у нас, той става жертва на "българския чадър" не кога да е, а на рождената дата на диктатора Тодор Живков – 7 септември.
Последна промяна от Esi на 07 сеп 2015 16:43, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 07 сеп 2015 16:07

Обирджиите на мандри! Правешкият генийййййййййййййййй, който искаше да плюе върху гробът на всички загинали за национална независимост! НЕ успя да се изсере върху заветът на Васил Левски, Христо Ботев и всички останали.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 07 сеп 2015 16:08

Esi написа:Защо ли си помислих, че днес ще се сетите за този човек Георги Марков:
Изображение
На днешния ден през 1878 година е извършено покушението срещу българския писател и дисидент Георги Марков. Превърнал се в един от символите на комунистическата епоха у нас, той става жертва на "българския чадър" не кога да е, а на рождената дата на диктатора Тодор Живков – 7 септември.

Как ще се сетят, като на тях им казано да си слагат аватари на к*р за Путкин, рАЗия, рАЗИСКОто знаме. Те не са тук, за да предлагат нещо смислено. Те са тук, за да прокарват истинският нов световен ред. Според него, в България не се говори на български, а на руски. В България няма българи, а славяни... такива ми ти неща.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 сеп 2015 16:28

Esi написа:Защо ли си помислих, че днес ще се сетите за този човек Георги Марков:
Изображение
На днешния ден през 1878 година е извършено покушението срещу българския писател и дисидент Георги Марков. Превърнал се в един от символите на комунистическата епоха у нас, той става жертва на "българския чадър" не кога да е, а на рождената дата на диктатора Тодор Живков – 7 септември.

Хубаво е да си поправиш датата колега?! Връщаш ни по времето на освобождението от турско иго... иначе за другото съм съгласен с тебе!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 16:44

mirodes написа:Ти хубаво бягаш от бежанци,но в Русия имигрантите са в пъти повече.За 2013г Русия беше на второ място в света след САЩ по приток на имигранти.И те основно са мюсюлмани от бившите съветски републики-Киргизстан,Узбекистан и другите станове.Освен това има много чеченци,арменци,азери и всякаква друга паплач от руските републики.Един приятел наскоро се върна от Москва и каза,че е страшно-навсякъде са тези с дръпнатите очи/за Петербург не знам как е/.Освен това престъпността в Русия е много по-висока отколкото тук-опасно е да се замръква извън жилището.Отделно самите руснаци са надъхани срещу чужденците и ако някои скинари те чуят,че говориш руски с акцент може да имаш проблеми.Виж с рускините няма да имаш проблеми-те много налитат на чужденци,защото руснаците много пият и ги бият.
Жилище не знам как ще си купиш,защото цените са много високи ,а пък и банките дават кредити на убийствени лихви.Освен да хванеш някоя рускиня с жилище и да се нанесеш при нея.В Русия животът не е гостоприемен към чужденците-имам познат женен за рускиня и живеят в Москва.Синът им е роден в Москва и е руски гражданин,но въпреки това не му позволяват да работи на държавна служба.
Това е в случай,че наистина смяташ да ходиш в Русия,а не плямпаш само колкото да се намираш на работа.

Руснаците приемат нас българите като свои хора! Дори националистите им не ни закачат! Не съм чувал за случай, в който българин да е пострадал от руски националисти! Тяхната агресия по-скоро е насочена към чернокожите и към мюсюлманите, които идват от Кавказ и бившите съветски републики! С нас те нямат проблем - славяни сме и сме православни като тях!
Аз се определям като православен християнин и българин!
Колкото до Армения, Азербайджан и т.н!
Всичките тези са БИВШИ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ!
Сиреч с руснаците са били в една държава в продължение на 75 години!
Те са свикнали с руснаците и руснаците са свикнали с тях!
Какво общо имаме ние българите със сирийците, с иракчаните, с афганистанците и другите нелегални имигранти?
Какво общо имаме с африканците ????
Колкото до Санкт Петербург съм ходил няколко пъти на екскурзия , но едно е да отидеш там като екскурзиант, друго е да живееш там!
Иначе наистина смятам да живея в Русия, хич не се шегувам!
Имам мои познати, които ще ми помогнат със закупуването на жилище, не случайно продадох всичкото си имущество и всичките си спестявания ги преведох в руска банка! Наясно съм с цените и моят човек ми каза, че дори ще ми останат 800 000 рубли (горе долу 20 000 тукашни лева), което ме устройва!
Имам лек проблем, че руския ми език е в леко побългарен вариант, затова ще си взема българо-руски разговорник, учебен речник по руски и постепенно в Русия ще го доусвоя!
По този повод ако имаш информация от твоя понат може да го попиташ, ако случайно знае, дали в Санкт Петербург има център, където да обучат българи да изучват перфектно руски? Тази информация е важна за мен!
Благодаря предварително !
По-нататък като овладея перфектно руския след 1 година ,максимум две мисля да кандидатствам за руско гражданство!
Ако щеш ми вярвай първият път като отидох в Санкт Петербург през 2008г. да гледам Зенит - Байерн 4:0, се влюбих в Санкт Петербург и си казах следното " Един ден ще осъществя мечтата си да живея в Санкт Петербург и от сега нататък ще спестявам всеки един лев, за да си купя жилище" и за 7 години спестих доста пари!
И в момента, в който разбрах, че ми се уреждат нещата , се зарадвах искрено! Дано успешно си намеря работа и си купя жилище до 1 месец дано!
Разбрал съм се с моя човек, че ще ме приеме в неговото жилище , докато си купя апартамент без да плащам наем, в замяна на това аз ще купувам храна и водка, което е взаимоизгодно хем не плащам наем, хем черпя домакинът!
А пък и първата ми работа е усилено търсене на работа и жилище по най-бързия начин! Дано успея да свърша тези две работи! Докато не ги свърша тези две неща - никакви разходки в Питер, никакви развлечения , освен мач на Зенит в Санкт Петербург!
Така че след 18-ти поне седмица няма да съм във форума минимум! Защото много работа ме чака!
Последна промяна от aleksandrov77 на 07 сеп 2015 17:09, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 07 сеп 2015 16:46

Iceberg написа:
Хубаво е да си поправиш датата колега?! Връщаш ни по времето на освобождението от турско иго... иначе за другото съм съгласен с тебе!

Поправих датата. Извинения. За мое оправдание ще напиша, че така е цъфнала във Фактор в коментара под фотото и не съм забелязал, а е трябвало. Да, другото е истина!
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2015 17:06

Изображение
На днешния ден през 1978 година е извършено покушението срещу българския писател и дисидент Георги Марков. Превърнал се в един от символите на комунистическата епоха у нас, той става жертва на "българския чадър" не кога да е, а на рождената дата на диктатора Тодор Живков – 7 септември.

Явно това му е бил подаръка за рождения ден 8-) Пък това за българския чадър си е легенда, ама кой да чете 8-)

П.П. Който чадър вади, от чадър умира :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Кошче за отпадъци”