Бербатов ще играе в ПАОК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Бербатов ще играе в ПАОК

Мнениеот ivan56 » 03 сеп 2015 17:42

veselinsk написа:Честно стана ми доста тъпо как му се радваха на Барби гърците,а тука ако можем ще го удавим от плюнки.

Те тук го плюят само едни завистливи човеченца, където всичките им звезди нямат на половина успехите на Бербатов.
Ама то плюенето ни, е национален спорт.Нямаме равни.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 сеп 2015 20:32

Страхотно посрещане му направиха, уникални фенове. Дано да вкарва много голове и да ги радва.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 сеп 2015 20:36

veselinsk написа:Честно стана ми доста тъпо как му се радваха на Барби гърците,а тука ако можем ще го удавим от плюнки.

Ами радвай му се. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 сеп 2015 20:47

Феновете на двата гранда в Гърция наричат презрително ПАОК "българите", а Бербо ги нарече "братя". Интересен казус.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 сеп 2015 17:52

NOMER14 написа:Феновете на двата гранда в Гърция наричат презрително ПАОК "българите", а Бербо ги нарече "братя". Интересен казус.

Е, не е като казуса, когато представят Хичо в Турция - ами и там май му хареса. :) :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 сеп 2015 14:18

На шега казано.. Бербатов не трябваше да ходи в Гърция, щото там плащането е винаги в бъдеще време. А сега сериозно...

ПАОК определено не е великия гранд, който тук някои хора опитват да го изкарат, но е от отборите в челото на Гърция. За много хора беше очаквано Бербатов да избере отбор от Гърция или Турция защото все пак е минал златните си годинки и е по-скоро остаряващ футболист. Не е първия, не е и последния футболист, който търси добра заплата и спокойствие на стари (за футболист) години. Така че няма какво да му се смеят толкова. С мръсни номерца, мързел и какво ли още не все пак Бербатов поигра немалко в Германия и Англия, не е бил най-добрия там но не беше и от масовката. За български футболист не е малко, избройте още 2-3 човека с такава кариера. А аз твърдя, че ако не беше мързел щеше наистина да стигне световни висини. Дарба...

Но не разбирам пък стремежа на ЦСКА-рите да стават негови адвокати "щото е техно момче". Феновете на ЦСКА са хората, убедили Бербатов, че никога не трябва да е фен на никой отбор, трябва да е само професионалист, който гледа единствено интереса си. Кога и на кой мач става това.. сигурно има хора, които са били на стадиона тогава. Червените имат правото да го смятат за свой човек само в смисъла, че ЦСКА като продаваема марка му намери излаз в Германия. Макар че... аз мисля, че в противен случай макар и по-бавно пак щеше да се издигне високо. Както казах... има си дарба човека, която и мързела му не може да убие.

Колкото до отказа му от националния отбор.. аз подозирам, че решението му е натрапено от Фърги. Няма да е първия негов подопечен, решил да бие шута на националния си тим и да си цъка в Юнайтед. Подозирам, че е повлиял и факта, че всички сочеха Бербатов едва ли не за виновник за издънките на отбора.

В ПАОК на Бербатов ще му пожелая успех, един брилянтен сезон в Гърция би бил да речем нелош завършек на кариерата му. Макар че според мен и догодина ще играе.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 сеп 2015 15:10

Betchualeng Arnaikem написа:На шега казано.. Бербатов не трябваше да ходи в Гърция, щото там плащането е винаги в бъдеще време. А сега сериозно...

ПАОК определено не е великия гранд, който тук някои хора опитват да го изкарат, но е от отборите в челото на Гърция. За много хора беше очаквано Бербатов да избере отбор от Гърция или Турция защото все пак е минал златните си годинки и е по-скоро остаряващ футболист. Не е първия, не е и последния футболист, който търси добра заплата и спокойствие на стари (за футболист) години. Така че няма какво да му се смеят толкова. С мръсни номерца, мързел и какво ли още не все пак Бербатов поигра немалко в Германия и Англия, не е бил най-добрия там но не беше и от масовката. За български футболист не е малко, избройте още 2-3 човека с такава кариера. А аз твърдя, че ако не беше мързел щеше наистина да стигне световни висини. Дарба...

Но не разбирам пък стремежа на ЦСКА-рите да стават негови адвокати "щото е техно момче". Феновете на ЦСКА са хората, убедили Бербатов, че никога не трябва да е фен на никой отбор, трябва да е само професионалист, който гледа единствено интереса си. Кога и на кой мач става това.. сигурно има хора, които са били на стадиона тогава. Червените имат правото да го смятат за свой човек само в смисъла, че ЦСКА като продаваема марка му намери излаз в Германия. Макар че... аз мисля, че в противен случай макар и по-бавно пак щеше да се издигне високо. Както казах... има си дарба човека, която и мързела му не може да убие.

Колкото до отказа му от националния отбор.. аз подозирам, че решението му е натрапено от Фърги. Няма да е първия негов подопечен, решил да бие шута на националния си тим и да си цъка в Юнайтед. Подозирам, че е повлиял и факта, че всички сочеха Бербатов едва ли не за виновник за издънките на отбора.

В ПАОК на Бербатов ще му пожелая успех, един брилянтен сезон в Гърция би бил да речем нелош завършек на кариерата му. Макар че според мен и догодина ще играе.

И от кога голмайстор на Висшата лига означава, че не е най-добър голаджия, примерно, макар и за определен сезон? :lol: Като почнете да философствате пишете откровени глупости... Какво значи да е най-добрия? Да си нападател на Ман.Ю с треньор Съра, да си голаджия, да си шампион - и не си най-добрия? ПАОК какъв отбор бил - има ли значение? Смешно е българин да дава определения за други клубове, които могат да си позволят НАПАДАТЕЛ от ранга на Димитър Бербатов - Шампион, Голмайстор с не един и два мача в най-комерсиалния турнир - ШЛ. И като почнете да пишете за феновете на ЦСКА - кво общо имат сега те с успехите на този футболист - само фенове на ЦСКА ли му симпатизират, а ония хиляди от останалия свят какви са - малоумници и нищо не разбиращи сигурно - а мениджърите и скаутите, които са го следили са кръгли глупаци?! Говежди отрепки!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 сеп 2015 13:37

Кировец написа:И от кога голмайстор на Висшата лига означава, че не е най-добър голаджия, примерно, макар и за определен сезон? :lol: Като почнете да философствате пишете откровени глупости... Какво значи да е най-добрия? Да си нападател на Ман.Ю с треньор Съра, да си голаджия, да си шампион - и не си най-добрия? ПАОК какъв отбор бил - има ли значение? Смешно е българин да дава определения за други клубове, които могат да си позволят НАПАДАТЕЛ от ранга на Димитър Бербатов - Шампион, Голмайстор с не един и два мача в най-комерсиалния турнир - ШЛ. И като почнете да пишете за феновете на ЦСКА - кво общо имат сега те с успехите на този футболист - само фенове на ЦСКА ли му симпатизират, а ония хиляди от останалия свят какви са - малоумници и нищо не разбиращи сигурно - а мениджърите и скаутите, които са го следили са кръгли глупаци?! Говежди отрепки!

Отрепката си ти, глупако. И си промит мозък, който във всичко вижда критики и подигравка.

Ако беше осмислил написаното щеше да усетиш, че то няма за цел да омаловажи качествата на Бербатов и кариерата му, напротив, аз казвам, че българи с такава кариера почти няма въобще и че е голям талант. И не смятам за падение отиването в ПАОК, с оглед и на годините му.. и на добрите условия, които си е договорил.

Реагираш по този начин просто защото не определям Бербо като най-най в Англия, Германия и т.н. Ако ти смяташ наистина, че е бил най-добрия играч във Висшата лига или Бундеслигата.. твоя си работа.

Коментара за феновете на ЦСКА ако беше способен да го осмислиш щеше да осъзнаеш че е причинен от факта, че откак Бербо стана име, известно на цял свят внезапно се сетихте, че е "ваше момче" (в тоя форум ще намериш достатъчно подобни лафове), удобно забравяйки как се отнасяхте с него.

Първосигнална реакция, типична за мозък тип "кон с капаци". Но когато става дума за теб това е обичайно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”