Проговарят тайните руски грами за Съединението

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Възрастен
Контакти:

Re: Проговарят тайните руски грами за Съединението

Мнениеот Възрастен » 06 сеп 2015 21:10

aleksandrov77 написа:
Възрастен написа:Ама ти наистина си бил голям тъпанар! Заминавай немедленно за Санкт Петербург. А оттам (ако може) и за някой останал Гулаг! И как според теб е съществувала България няколко века без Русия, щом "без Русия няма България"? Пфу, гадни рубладжии, и майките сте готови да си продадете!

За съжаление никога не сме се справяли без руснаците, откакто османски крак е стъпил на Балканите! 500 години робство, което без намесата на братския руски народ щеше да продължава и до ден днешен! Тук нямат никакво значение руските имперски интереси, заради които започва Руско-турската война! За нас като българи е важен фактът, че получаваме своята свобода след близо 5 века чуждо робство!
После 45 години в системата на Варшавския договор - никакви проблеми за България, защото зад гърба и стоеше най-голямата държава в света - СССР! Турция не си и помисляше за териториални претенции към България!
Виж новият ни голям брат Америка очевидно предпочита на територията ни да живеят НЕбългари! Привилегиите, които нашите продажни политици дадоха на малцинствата по заповед от Вашингтон, доведоха до това, че днес българите са единствената нация в света, която съвсем скоро ще стане малцинство в собствената си държава! Разбира се за това допринесе и политиката на икономически геноцид, в който е поставен нашия народ вече четвърт век!
Всички знаем, че бедността и мизерията не се отразяват на ромската раждаемост, но за българската те са фатални!
Това очевидно е добре предвидено от тези, които искат в България да няма българи и успешно прилагано чрез платени политици у нас вече 26 години!

Ти кажи за вековете, в които сме се справяли сами, а мужиците са живяли в землянки, за тях те питам!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 сеп 2015 21:11

sandi74 написа:Ние сме на всеки километър.Без нас,Русия и СССР България и българите отдавна щяха да са изчезнали от лицето на Земята.Факт,неоспорим факт при това. :!: :idea: 8-)

По принцип ти казах "чао", но написа нов бисер за подписа ми. Скоро форумът ще ми каже, че няма място за повече.
За финал ще ти кажа, че големите империи падат най-лошо, а историята не познава такава, която да не е паднала необратимо. Факт :twisted:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 06 сеп 2015 21:14

aleksandrov77 написа:
meteorit написа:Най-противно е русофоби да се правят на националисти, без да са такива, а само за да плюят Русия!!!

Вие чували ли сте за империя, която не преследва интересите чрез всевъзможни средства?? Само че разликата между руската империя и западните е, че нашите интереси в голяма степен съвпадат с руските. Пан-славянската доктрина наистина ни е нанесла вреди, но фактите са, че друга империя не би изпратила войски да се бият срещу отоманците. Много обичате французи, англичани и всякаква западна сволоч, но ако зависеше само от тях, тук още щеше да е под турско.

Русия не се намесила на Берлинския конгрес.... А какво правят Западните демокрации - нали точно те НАЛАГАТ РАЗПОКЪСВАНЕТО НИ?

И не ми приравнявайте Русия със СССР, защото това показва абсолютна инфантилност и простотия!

Напълно подкрепям мнението ти!
Единственото, с което не съм съгласен е , че панславизмът ни е нанесъл вреди, защото ние българите сме славяни!

Близки сме със славяните генетично, но не сме едно и също. Все пак българската цивилизация е била в разцвета си доста преди славяните да се организират в държавни обединения. Руснаците знаят за нашия принос в развитието им като народ и държава, затова ни уважават.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2015 21:14

Възрастен написа:Ти кажи за вековете, в които сме се справяли сами, а мужиците са живяли в землянки, за тях те питам!

Целият цитат е:
За съжаление никога не сме се справяли без руснаците, откакто османски крак е стъпил на Балканите!
Моля цитирай точно! Откакто Османски крак е стъпил на Балканите, никога не сме се справяли без Русия!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

radi_m
Контакти:

Мнениеот radi_m » 06 сеп 2015 21:19

И когато османците завземат балканите, русите какво правят? Защо чакат 500 години за да благоволят да ни освободят? Защо не ни освобождават когато освобождават Гърция или Сърбия?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 сеп 2015 21:21

aleksandrov77 написа:
gzagorov написа:Г-н Александров, днес дори и руснаците признават, че корените на руските книжнина и православие сочат към България. Следователно може ли освобождението на България да се приеме като благодарност от страна на Русия за покръстителската и още повече за просветителската дейност на българите?

Само обиди и никакви аргументи! Факт!
Великата ни история хич не ни пречи да изчезнем след 50-ина години, нали ?
Мислиш ли, че имаме сили сами да се спасим ? Аз съм убеден, че не !
Някой трябва да ни измъкне от лапите на нашите унищожители - САЩ и ЕС! Кой друг, ако не възродена братска Русия ?
Историята е история, важно е настоящето!
А настоящето е, че днес България е опряна до стената , докато Русия в момента е силно развита и цивилизована държава и военна сила номер 1!
Преди 1000 години може да сме били велики! Мен не ме интересува какво е било преди, а ме интересува какво е СЕГА!

Не знам къде видя обида в думите ми. Аз пък не видях отговор на въпроса.
Но, ето аргумент. Надявам се не смяташ, че напастта, наречена османски (отомански) турци, заляла Азия, Африка и Европа, е била безобидна и че времената са били "по-лежерни", отколкото сега. Напротив, по-лоши са били. Проблемите с разделението на народа, които имаме днес, са ги имали и предците ни. И затова са паднали. Дали гръкомани и гръкофоби тогава, или русофили и русофоби сега, съществена разлика няма. Променени са само подробностите. Тогава сме оцелели, въпреки призивите на гръкоманите, вероятно, че без обръщане към гръцката религия и култура (Византия) сме за никъде. Държавата не е оцеляла, но народът си е тук. Не знам колко ще просъществува Третата Българска държава. Но знам, че ще сме тук още дълго време, дълго след 2050 година.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 сеп 2015 21:24

aleksandrov77 написа:Поредната провокативна статия с русофобска насоченост, написана от псевдожурналиста Иво Инджев, който служи на чужда и враждебна на България държава САЩ!Факт! :!:
Статия цели максимално да влоши българо-руската дружба, но ще се наложи да разочаровам русофобите, като им кажа , че България и Русия са братски държави!Факт! :!:
В статията удобно се пропуска фактът , че без 3 Март 1878г.(Освобождението) , извършено от братска Русия нямаше да има и 6 Септември 1885г. (Обединението)!Факт! :!:
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ! :!:
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЗДРАВСТВУЕТ РОССИЯ! :!:

Всичко което пишеш изглежда точно така:
Дрън дрън дрън! Факт!
Бла бла бла! Факт!
Дрън дрън дрън! Факт!
Бла бла бла! Факт!
Айде някой да ти пуска водата и да изтичаш в канала, че не се траеш вече.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2015 21:26

radi_m написа:И когато османците завземат балканите, русите какво правят? Защо чакат 500 години за да благоволят да ни освободят? Защо не ни освобождават когато освобождават Гърция или Сърбия?

Ами, достатъчно е да погледнеш картата на Европа и ще разбереш защо се освобождаваме последни! Просто ние сме най-близо до Османската империя! Всички други отстоят по-далеч! Нормално е, когато една империя започне да рухва нейното рухване да върви от периферията към центъра! Понеже сме били най-близо до центъра Цариград, затова сме се освободили последни!
Има и нещо друго! Останалите балкански народи са били подготвени повече за свободата си от нас! Факт!
Когато в Гърция и Сърбия са се вдигали освободителни въстания срещу османците, ние сме теглили ярема и сме били далеч от идеята за национална свобода!
Тук вече вината си е лично наша - българска!
Само че вие русофобите не отчитате друго! Можели сме изобщо да не се освободим до края на 19-ти век! И тогава щеше да ни сподели съдбата на арменците, които в началото на 20-ти век преживяват ГЕНОЦИД от страна на Османската империя! Милиони арменци са избити!
Това щеше да се случи и с нас, ако не бяха руснаците!
Попитайте всеки един българин, който е работил в СССР! Питайте и нашите футболисти, които играят в руското първенство!
В Русия всеки българин е добре приет! Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2015 21:31

gzagorov написа:
aleksandrov77 написа:
gzagorov написа:Г-н Александров, днес дори и руснаците признават, че корените на руските книжнина и православие сочат към България. Следователно може ли освобождението на България да се приеме като благодарност от страна на Русия за покръстителската и още повече за просветителската дейност на българите?

Само обиди и никакви аргументи! Факт!
Великата ни история хич не ни пречи да изчезнем след 50-ина години, нали ?
Мислиш ли, че имаме сили сами да се спасим ? Аз съм убеден, че не !
Някой трябва да ни измъкне от лапите на нашите унищожители - САЩ и ЕС! Кой друг, ако не възродена братска Русия ?
Историята е история, важно е настоящето!
А настоящето е, че днес България е опряна до стената , докато Русия в момента е силно развита и цивилизована държава и военна сила номер 1!
Преди 1000 години може да сме били велики! Мен не ме интересува какво е било преди, а ме интересува какво е СЕГА!

Не знам къде видя обида в думите ми. Аз пък не видях отговор на въпроса.
Но, ето аргумент. Надявам се не смяташ, че напастта, наречена османски (отомански) турци, заляла Азия, Африка и Европа, е била безобидна и че времената са били "по-лежерни", отколкото сега. Напротив, по-лоши са били. Проблемите с разделението на народа, които имаме днес, са ги имали и предците ни. И затова са паднали. Дали гръкомани и гръкофоби тогава, или русофили и русофоби сега, съществена разлика няма. Променени са само подробностите. Тогава сме оцелели, въпреки призивите на гръкоманите, вероятно, че без обръщане към гръцката религия и култура (Византия) сме за никъде. Държавата не е оцеляла, но народът си е тук. Не знам колко ще просъществува Третата Българска държава. Но знам, че ще сме тук още дълго време, дълго след 2050 година.

В твоето нямаше обиди, а в мнението на Възрастен!
Тогава българите сме имали ясно национално самосъзнание и сме раждали по 4-5 деца!
Днес за съжаление се създаде едно опростачено и чалгаризирано поколение!
И намаляваме като етнос! Днес българите я имат 1 дете я нямат!
Циганите, ислямистите и имигрантите се увеличават, докато българите намаляват!
Затова съм песимистично настроен! :(
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 сеп 2015 21:33

aleksandrov77 написа:
radi_m написа:И когато османците завземат балканите, русите какво правят? Защо чакат 500 години за да благоволят да ни освободят? Защо не ни освобождават когато освобождават Гърция или Сърбия?

Ами, достатъчно е да погледнеш картата на Европа и ще разбереш защо се освобождаваме последни! Просто ние сме най-близо до Османската империя! Всички други отстоят по-далеч! Нормално е, когато една империя започне да рухва нейното рухване да върви от периферията към центъра! Понеже сме били най-близо до центъра Цариград, затова сме се освободили последни!

Какво значение има за "братска" Русия географското ни положение? Ще ни пратят оръжие, както днес правят в Сирия за другите си братя :) , планове за освобождение, ще помогнат или сами ще организират революционни движения, комитети, въстания. При една добра организация ще излезе много по-евтино за тях и без да жертват руски живот.

Върни се в “Свободна зона”