Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот greenlandia » 29 дек 2009 16:36

Как така Левски се разбра в Иво той да не е самостоятелна единица, Иво има догояор с Берое и само може да се продаде, а с ръководството никой не е говорил . Как тогава се разбра с Иво Иванов.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 дек 2009 18:31

greenlandia написа:Как така Левски се разбра в Иво той да не е самостоятелна единица, Иво има догояор с Берое и само може да се продаде, а с ръководството никой не е говорил . Как тогава се разбра с Иво Иванов.

Да, той е самостоятелна единица, що се отнася до личните му условия, а в статията пише точно това.

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Мнениеот BAT UGOR » 29 дек 2009 21:15

futbolqga написа:
greenlandia написа:Как така Левски се разбра в Иво той да не е самостоятелна единица, Иво има догояор с Берое и само може да се продаде, а с ръководството никой не е говорил . Как тогава се разбра с Иво Иванов.

Да, той е самостоятелна единица, що се отнася до личните му условия, а в статията пише точно това.

В нормалните държави за това се плащат солидни глоби. :mrgreen:
Иво има още 1 г.договор с БЕРОЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 30 дек 2009 08:18

BAT UGOR написа:
futbolqga написа:

В нормалните държави за това се плащат солидни глоби. :mrgreen:
Иво има още 1 г.договор с БЕРОЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Плащат се солидни глоби, ако се преговаря с играч без позволението на клуба му. Но май не се замисляте по въпроса, че адвоката Д.Г. е дал такова разрешешение...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 дек 2009 17:15

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=110077

Нашите убавци май пак удариха на камък??????

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 31 дек 2009 10:10

Е и ако не го вземем голямо чудо, според вас Кривия по-полезен ли ще е от Тасевски? Аз много се съмнявам.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 дек 2009 10:16

rsk написа:Е и ако не го вземем голямо чудо, според вас Кривия по-полезен ли ще е от Тасевски? Аз много се съмнявам.

Незнам дали ще е по-полезен но определено ще сме с една идея по изобретателни в атака.Поне ще има кой да подава на онова дръвце Жоро Христов.......

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 31 дек 2009 11:31

ЕМИЛ написа:
rsk написа:Е и ако не го вземем голямо чудо, според вас Кривия по-полезен ли ще е от Тасевски? Аз много се съмнявам.

Незнам дали ще е по-полезен но определено ще сме с една идея по изобретателни в атака.Поне ще има кой да подава на онова дръвце Жоро Христов.......

Според мен все пак ще вземем Миро Антонов, така че Жоро Христов въобще не го брой за жив.Еньо и Антонов определено са фаворити за титулярното място поне по мое мнение.

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 31 дек 2009 19:19

Ако ще се вземат нови футболисти, трябва да са класни. Иначе по-добре да си налагаме юношите. Сега примерно се чудя защо вземаме тоз Иво Иванов от Берое, а в същото време ще преотстъпване Виктор Генев на друг отбор ?? Това ми е меко казано хикс...Същото и за Миро Антонов - толкова ли е по-добър от нашите юноши - Табаков, Киров и т.н. ?? Нямам нищо против момчето и дано ме опровергае, но някак не си го представям веднага да ни реши проблемите в нападение и да започне да вкарва още с първите си мачове за Левски.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 яну 2010 12:05

Tomislav_Fan написа:Ако ще се вземат нови футболисти, трябва да са класни. Иначе по-добре да си налагаме юношите. Сега примерно се чудя защо вземаме тоз Иво Иванов от Берое, а в същото време ще преотстъпване Виктор Генев на друг отбор ?? Това ми е меко казано хикс...Същото и за Миро Антонов - толкова ли е по-добър от нашите юноши - Табаков, Киров и т.н. ?? Нямам нищо против момчето и дано ме опровергае, но някак не си го представям веднага да ни реши проблемите в нападение и да започне да вкарва още с първите си мачове за Левски.

Колкото и да се застъпвам за юношите,ми се струва,че Иванов е по-добър от Генев на този етап.А Табаков и Антонов не могат да се сравняват-не са еднотипни.Все едно да сравняваме Гонзо(или Чиликов) с Пантелич.Табаков и Антонов биха могли да играят заедно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”