FLANKER написа:Гледайте внимателно клипа от Южна Италия - какво правят африканските имигранти с инфраструктурата, как рушат безнаказано, и как е въпрос на време да започнат да избиват местното население. Трагедията в някои части на ЕС вече е ужасяваща, само дето казионните медии мълчат като нас*ани, защото изпълняват инструкциите на господарите отвъд локвата. Въпрос на време е всичко това да се пренесе и в Германия (не казвам, че България ще остане защитена):
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fX73ggsMNEI[/youtube]
Това видео го бях показал тука преди два месеца още, но браво, че си го оказал пак, че си показал и още видеа какво се случва в Европа!
Това ще се случва във всички страни от ЕС и в Балканите!
Сега разбрахте ли, защо толкова бързах , да си уредя нещата за Санкт Петербург, да си продам по-най-бързия начин всички имоти в България и да замина да живея там по-най-бързия начин?
Защото се спасявам докато е време, та някои наивници ми викат, че ако съм заминал за Западна Европа, заплата ми щяла да бъде 7-8 пъти по висока , отколкото в Русия!
Първо най-много 2-3 пъти да вземам по-малко в Русия, отколкото на Запад и второ какъв смисълът да вземам и 70-80 пъти повече, като ще живея в страх , да не би някой негър да ме заколи, защото съм "неверник"!
Пък и стандартът на Запад пада постоянно!
Наистина истината е ужасяваща!
Затова съм казал, че в скоро време, белите хора от всички краища Европа ще търсят спасение именно в бяла и православна Русия от прииждащите нелегални имигранти от Африка и Азия, защото тези хора не искат да се интегрират , а да тормозят местното население!
Това са фактите, колкото и да са ни неприятни и тъжни!