miro_rz написа:nghcvth написа:Форца Италя, заложил съм за вас да биете.
Голям келипир 1.15 !?
1.43

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:nghcvth написа:Форца Италя, заложил съм за вас да биете.
Голям келипир 1.15 !?
botevist_75 написа:Италианците винаги са бягали по тъча.Гледат да минат тънко, с по- малко усилия.Както повечето южни народи. Най-вероятен резултат 1:0.По-малко вероятно 2:0.Лошото е че след подобни резултати,нашите стават като хипопотамите.До гуша затънали в калта,обаче отварят големи усти :" Равностоен мач.С нищо не ни надиграха.С нищо не са по-добри от нас.Те си вкараха положението а ние нашите не" и т.н. и т.н.,повтаряне на 5-6 заучени клишета.Едни и същи от години насам.
blue avalanche написа:botevist_75 написа:Италианците винаги са бягали по тъча.Гледат да минат тънко, с по- малко усилия.Както повечето южни народи. Най-вероятен резултат 1:0.По-малко вероятно 2:0.Лошото е че след подобни резултати,нашите стават като хипопотамите.До гуша затънали в калта,обаче отварят големи усти :" Равностоен мач.С нищо не ни надиграха.С нищо не са по-добри от нас.Те си вкараха положението а ние нашите не" и т.н. и т.н.,повтаряне на 5-6 заучени клишета.Едни и същи от години насам.
"Животът продължава"
"Играем мач за мач"
"Мач с мач не си приличат"
"Гледаме напред"
"Треньорът не е виновен"
"Медиите създават негативизъм"
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:Леле, пускам Турция - Холандия и Норвегия - Хърватия и веднага се вижда защо няма да играем на това първенство. И на следващото. И на по-следващото. И... може да се продължи доста.
Атмосферата и продуктът футбол в тези страни - Турция и Норвегия, е на качествено по-високо ниво. Много по-високо. Условията са невероятни. Модерни стадиони, свободни седалки няма. Все едно гледам мачове, предавани не от Норвегия и Турция, а от Англия и Германия. Само мога да предполагам, че и извън трибуните условията са много по-добри от нашите.
Да не говорим, че докато пиша и турците вече вкараха гол. Дори не им знам съставите, но предполагам техните футболисти не са пенсионери от пейките на второразредни отбори.
Срам ме е само като си помисля, че някоя европейска (например норвежка) телевизия е платила, за да предава онова безумие от "модернизирания" стадион "Васил Левски" преди няколко дни. Докато продължаваме да обиждаме самата играта футбол със стадиони, които вече и в Македония ги няма, и докато се подиграваме на публиката, противника, ФИФА/УЕФА и българския/европейския телевизионен зрител с малоумните решения, които се вземат и допотопната организация на събитията без грам професионализъм, падението на българския футбол ще продължи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта