Кашчей написа:Като не си фен на административни бумаги не давай "компетентни" мнения по административни въпроси! Гледай си отбора, радвай му се, но не пиши глупости, особено когато касаят друг отбор, в случая "Литекс". Всичките им играчи били с едногодишни договори, сякаш целият им отбор е подписвал договори преди месец-два!
Относно моите постове-да, те развеселяват, когато опонентът няма какво да противопостави като аргументи, и това му е единственият аргумент..тоест те са два-три:трол, хейтър, живеещ в нета. Ако имаш нещо ново да добавиш, ще го прочета с интерес!
хаха успя! Не те признавам, но успя пак да ме разсмееш

Върна ми вярата хаха Мислех, че си доста заядлив, явно не е чак толкова. Просто наистина предпочиташ да философстваш повече, отколкото да четеш. Айде ще ти обясня защо стана за смях в случая, пък занапред - всеки си знае най-добре за себе си

Не съм цитирал целия пост на колегата, затова и ти си се хванал на въдичката...за пореден път

Ако се върнеш назад и си направиш труда да прочетеш мнението му, ще видиш, че той имаше в предвид, че играчите от сегашното ЦСКА ще разтрогнат и ще подпишат с новото, което ще се слее с Литекс. Не искам и не съм коментирал процедурите, защото са ми неясни. Дали е възможно, дали и защо има смисъл да се прави ново дружество и да се слива и т.н. Просто му отговорих, че ако се стигне дотам - няма какво да късат, защото нашите в момента са с едногодишни аматьорски договори и ако искат да вземат някой в "новото" ЦСКА, то той догодина така или иначе ще е без действащ договор. Нататък съм коментирал факти - къде видя компетентно административно мнение не знам

Реформата в ДЮШ, изказването на треньора на Литекс не са ли факти? Другото са си свободни мои съчинения, но не виждам някъде да съм казал дали и как може/ще стане

Просто съм прогнозирал, че "ако Гришата продължава да се занимава с нас и не се откаже, то до 1-2 години
на практика няма да има Литекс", което ако ти е трудно да си го преведеш - и да има такъв клуб, то той няма да се бори за нищо и няма да е фактор. Пък дали ще се случи - времето ще покаже, просто така си мисля аз в момента. Предполагам имам право на своето предположение, още повече, че не съм изложил "некомпетентната" си логика, чрез която съм стигнал до него? хаха пълен смях ме напушва защо и как ти се обяснявам, обаче наистина успя да ме развеселиш
Иначе оценявам, че се опитваш да ми даваш наклон какво да правя (и то във форум, където си чешем пръстите и сме си точно никакви), но по-добре се насочи към любимите ти хартиени членове - тука няма да ти върже

Чудя се само защо не вземеш да се преориентираш професионално, вместо да остроумничиш някъде, където "знанията" ти нямат никаква тежест... Ако пък случайно си се ориентирал - какво се хабиш и тук, не се преработвай. Нали знаеш, че няма как да образоваш невежи, които нямат желание да ги образоваш - единствено можеш да станеш досаден и банален или да ни забавляваш

Коментирай си с други "разбирачи", ако въобще целта ти е диалог, щото мене силно ме съмнява това...

Айде със здраве!