Италия-България- 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Италия-България-6 септември от 21:45 часа

Мнениеот james » 04 сеп 2015 22:13

vallige написа:ВСИЧКИ НАЦИОНАЛЦИ В СТРАНДЖА САКАР . ДА ВЛИЗАТ ДА ИГРАЯТ САМО БЪЛГАРИ ИГРАЕЩИ В БЪЛГАРИЯ.

В момента съм на море в Странджа и въобще не ми ги пращай тия да ми вдигат прах. Закарай ги някъде , я по Рила , я по Пирин.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 04 сеп 2015 22:37

NOMER14 написа:Този мач няма никакво значение.

Пууу, пепел ти на клавиатурата!
Ако не си в час, да ти кажем все пак, че сме в прякабитка с Азербайджан за 5-тото място в групата! Даже последния мач е именно с тях, като единственото хубаво е, че ще играем в София, но само толкова! Азербайджан започнаха зле с 4 загуби през 2014-та, но тази година не само не са губили вече 3 мача в групата, но и никой не им е отбелязал гол!!! Сега надеждите ни са, че Малта ще успее да се добере поне до равен и после ние да направим равен с тях, и ще си осигурим четвъртото място!

Иначе можем да докопаме и равен срещу макароните, защото те няма да се напъват тъй като на прекия им съперник за първото място ще бъдат отнети точки от актива!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 04 сеп 2015 22:44

Това ще го гледам само аради майтапа. Губим с разлика. Няма да им се играе дори толкова.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2015 23:47

Няма как да си загубя 2 часа от почивния си ден, гледайки жабарите срещу някаква сбирщина алхолозирани футболни паразити! По - добре да гледам Телетъбис, там поне не мирише на алкохол и саундтрака не е чалга ...

try.stan
Контакти:

Мнениеот try.stan » 05 сеп 2015 03:01

Италия е ултра слаба, е, разбира се, не чак колкото наште. така че 1-0 е дет са вика, нарисуван резултат за тоя мач.
Другия момент обаче е , че наште жалкари вече като изгубиха всички шансове за бараж, може и да се отпуснат и да вземат да бият с някой щастлив гол след рикошет. Пак казвам, италианците са безумно слаби (впрочем, нашата цялата група е категорично най-слабата, пълни трагедии са всички без Хърватия)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 сеп 2015 09:20

Имам чувството,че няма да загубим този мач.
Но какво от това....
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 сеп 2015 10:57

Петев пита: Защо да не победим Италия ?

"Защо да не победим Италия", попита Петев при излитането на националите за Апенините. "Гледах запис на мача им с Малта (1:0). Имам стратегия за двубоя".

Тука става страшно !!! Преди мача с Норвегия, нашия заяви, че ляга и става с мача с Норвегия. Видяхме след това, че само е лягал......Сега има стратегия..., та на въпроса му: "Защо да не бием Италия", си мисля, че отговорът е само един

Защото Фифа и Уефа няма да ни позволят да играем с 15 полеви футболисти, а 11 на 11 нямаме шанс, г-н Петев

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 05 сеп 2015 12:40

2:0, най- сигурният резултат от всички мачове.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 сеп 2015 13:06

След загубата на националния ни отбор по футбол от тима на Норвегия на стадион „Васил Левски" вече има само два варианта да се класираме за европейското първенство по футбол: реален и фантастичен.
Реален:
- Да дойдат извънземни и да ни помогнат.
Фантастичен:
- Да победим сами Италия и Хърватия.

Момче пита баща си след мача България-Норвегия, завършил 1:0 за норвежците.
- Тате, според теорията на вероятностите няма ли шанс нашият национален отбор да стане европейски шампион?
- Не, тук вече се прилага теорията на невероятностите!

Футболист се хвали на свой съотборник:
- Получих покана от Ивайло Петев за националния тим.
- Голяма работа! Аз пък вече знам цялата азбука наизуст!

- Какви са приликите и разликите между българските и норвежките футболисти по време на мача в четвъртък?
- Приликите са, че и едните, и другите ритаха, а разликите – че норвежците и мислеха!

Двама приятели си говорят:
- Защо вече не те виждам на стадиона?
- Жената не ме пуска, кара ми се.
- Ти мъж ли си, бе? Хвани я, свали й гащичките и я напляскай едно хубаво по дупето!
След мача с Норвегия двамата пак се срещат:
- И в четвъртък те нямаше на стадиона? Направи ли, каквото те посъветвах?
- Направих. Хвърлих я на леглото, свалих й гащичките и се зачудих: защо ми е всъщност този футбол, който играят нашите национали...

След мача с Норвегия капитанът на българския отбор Дяков казва на съотборниците си:
- Слабата ни игра си има и своите добри страни. Например, зрителите ще спрат да ни освиркват, защото ние ставаме повече от тях.

Баща казва на сина си:
- Няма срамна работа, моето момче.
- Тате, тате, ти явно не си гледал мачовете на националния ни отбор по футбол...

Фенка на футболните ни национални страда след загубата от Норвегия. Приятелката й я утешава:
- А пък на мен най-хубавите моменти в живота ми са свързани с футбола.
- Ходиш ли по стадионите?
- Не, мъжът ми ходи, а аз ходя при съседа.

Преди мача с Черна гора разузнавачът на националния отбор на България докладва на старши треньора Ивайло Петев.
- Тренер, Черна гора ги е страх от нас!
- Верно?
- Ми да! Че коя гора не я е страх от 11 дървари?

След мача с Норвегия момче стои и плаче пред стадиона. Жена го пита:
- Защо плачеш, момченце?
- Защото мама ме бие.
- Да те заведа ли при татко ти.
- Не, и тате ме бие.
- Тогава къде да те закарам.
- Искам при националите по футбол, те никога не бият.

Коментаторът:
- И ето, централният нападател на нашия национален отбор се откъсва далеч напред, лъже вратаря, остава сам срещу вратата... Удар! Греда! Удар с глава! Пак греда! И пак удар с глава! Отново греда! Няма ли кой да му даде една топка и да прекрати тая истерия?

Ивайло Петев дава интервю за вестник. Питат го:
- Как бихте описали идеалния футболист? Какви качества трябва да има той?
- Да има висока дисциплина, да спазва режима, безпрекословно да изпълнява указанията на треньора си, да уважава съдиите, да е с добро отношение към колегите си...
- Ами то май няма много такива играчи?
- В България такива играчи има много. Но всичките имат един недостатък: не могат да играят футбол

Върни се в “Национален отбор”