Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2015 22:36

Кашчей написа:
Madonna написа:
aleksandrov77 написа: ще се разхождам на прекрасния Ермитаж и ще се радвам на красивите рускини! 8-)

другарю,ако все още не сте си намерили работа в Санкт Петербург,може да кандидатствате за охрана на Ермитажа .....търсят хора!
Няма кой да пази съкровищата на Русия! Ермитажът остана без охрана!
Това се наложи заради съкращенията покрай повсеместната криза в страната

Заради съкращенията покрай повсеместната криза в Русия, се оказа, че и музеите в родния град на президента Путин - Санкт Петербург ще останат без охрана и това се отнася най вече за Ермитажа, пише Утро.ру.
Директорът на един от най-големите музеи в света Михаил Пиотровский коментира: "Написах много писма до всички ангажирани министри, но никой не реагира". Очакванията са все пак, че няма да стигне до това да се разпръснат съкровищата на Русия и ще се намери начин музеят, който не отстъпва на Лувъра по величие, да не бъде разграбен.

Убеден съм, че точно Ермитажът е останал без охрана, както и Кремъл, както и Петерхоф. Третяковската галерия също е вече без охрана.

Че си и вярва и дава препоръки :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 04 сеп 2015 22:38

Madonna написа:
aleksandrov77 написа: ще се разхождам на прекрасния Ермитаж и ще се радвам на красивите рускини! 8-)

другарю,ако все още не сте си намерили работа в Санкт Петербург,може да кандидатствате за охрана на Ермитажа .....търсят хора!
Няма кой да пази съкровищата на Русия! Ермитажът остана без охрана!
Това се наложи заради съкращенията покрай повсеместната криза в страната

Заради съкращенията покрай повсеместната криза в Русия, се оказа, че и музеите в родния град на президента Путин - Санкт Петербург ще останат без охрана и това се отнася най вече за Ермитажа, пише Утро.ру.
Директорът на един от най-големите музеи в света Михаил Пиотровский коментира: "Написах много писма до всички ангажирани министри, но никой не реагира". Очакванията са все пак, че няма да стигне до това да се разпръснат съкровищата на Русия и ще се намери начин музеят, който не отстъпва на Лувъра по величие, да не бъде разграбен.

Още съм в България, за Санкт Петербург заминавам след точно две седмици! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 04 сеп 2015 22:38

HoUs4oOL написа:
Madonna написа:
HoUs4oOL написа:На мен ще ми е интересно да чуя кога точно Русия е жертвала етнически руснаци, за да постигне някаква цел.

може би нападайки Финландия за да им вземат територия,руснаците не пожертваха 250 000/300 000 души :cool:

Добре разбирам, но по тая логика краварника що се самоуби във Виетнам? 8-)

краварника се биеше срещу атаката заповядана от Москва,както и в Корея :cool: Краварника не се самоуби във Виетнам,напротив ...краварника стана още по-силен СЛЕД ВИЕТНАМ,ако не си запознат,целият краварник е бил против войната и е имало постоянни протести срещу войната във Виетнам,всички западни звезди като Джон Ленън са пеели и агитирали против нея....нейният край е като празник в САЩ :cool: След нея краварника става още по-обединен,идва Роналд Рейгън и останалото е история....единствената свръх държава ,която си прави каквото си поиска...на това му се вика самоубийство по краварски :cool: :cool: :cool: :cool:
А между другото как бяха СТИНГЪРИТЕ в Афганистан ?:cool:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2015 22:39

Madonna написа:
HoUs4oOL написа:На мен ще ми е интересно да чуя кога точно Русия е жертвала етнически руснаци, за да постигне някаква цел.

може би нападайки Финландия за да им вземат територия,руснаците не пожертваха 250 000/300 000 души :cool:

Защо са искали да им вземат територия, и то точно през 1940-а, при положение, че във Финландия управлява правителство, симпатизиращо на Хитлер (меко казано).

Глупаво и ненужно, според мен, особено като се има предвид, че поуки от тази война не са извлечени.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 22:39

Madonna написа:краварника се биеше срещу атаката заповядана от Москва,както и в Корея :cool: Краварника не се самоуби във Виетнам,напротив ...краварника стана още по-силен СЛЕД ВИЕТНАМ,ако не си запознат,целият краварник е бил против войната и е имало постоянни протести срещу войната във Виетнам,всички западни звезди като Джон Ленън са пеели и агитирали против нея....нейният край е като празник в САЩ :cool: След нея краварника става още по-обединен,идва Роналд Рейгън и останалото е история....единствената свръх държава ,която си прави каквото си поиска...на това му се вика самоубийство по краварски :cool: :cool: :cool: :cool:

Много, ама мноооооого си далеч от Виетнам и избухването ти е много неясно, а края поне още толкова, отваряй поне уикито преди да се излагаш така. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Путин: Европа очаквано се гърчи в бежанска криза дело на

Мнениеот FLANKER » 04 сеп 2015 22:40

HoUs4oOL написа:
Madonna написа:
След жестоката трагедия с удавените братчета: Великобритания приема още "хиляди бежанци"
Дейвид Камерън направи официално изявление, след като повече от 250 000 британци подписаха петиция за приемането на повече имигранти от Сирия

Дейвид Камерън обяви, че Великобритания ще приеме още хиляди бежанци, след като цялата страна реагира на съкрушителната снимка на 3-годишния Айлян Курди, съобщи "Индипендънт". Официалното изявление бе направено тази сутрин, след като политици от всички парти и повече от 250 000 британци подписаха петиция, с която изискаха от правителството да приеме повече имигранти от Сирия.

Браво на Великобритания,това сме ние европейците,състрадателни и винаги готови да помогнем!

За пореден път копираш неща, които ти изнасят на простотиите.
Кажи как ще ги приемат, кажи защо няма да се включат в плана за разпределение на бежанците.
И не се слагай под общ знаменател с британците, за тях ти си втора ръка човек. ;)

Не ,аз се питам ,как така "чувствителна Европа" не реагира на детските гро.чета и телца в Донбас...
Последна промяна от FLANKER на 04 сеп 2015 22:41, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2015 22:40

teerr написа:Не ми е жал за еврейопейците. Днешната западна цивилизация ми е дълбоко отвратителна и ми се струва, че нито една най-микроскопична сълзичка даже няма да пролея за нея. Тъжно ми е само за българския, героичен, православен народ.Но, уви, днес и ние тук сме същите овце с промити мозъци, като еврейопейците. Aко не се събудим и не променим гейо-политическата си еврейо-атлантическа цили-вили-зационна ориентация – ще бъдем заличени бързо и решително, направо светкавично. Не, че е голяма беда… И много други народи са изчезнали в историята. И вероятно това е, защото са си го заслужавали.

Ето го цялото "ти" мнение 8-)

Още през 2005-6 година разбрах накъде духа вятъра. Тогава наблюдавах свръх-агресивната пропагандна вълна, проповядваща на европейците „мултикултурализъм“ и „толерантност“. Наблюдавах и как овчелюдните европейци супер лесно се съгласяваха и охотно възприемаха тези лъжи. В резултат на което се превърнаха в еврЕЙопейци. И днес масово плюят – даже не и на вярата в Бога!, – а върху културно-историческите си ценности. Плюят на традициите си, възпитани от християнството. Плюят на цивилизационния мироглед, възпитан от християнството. Даже му се присмиват. И плюят отвисоко на всяка духовност и нравственост, която са почитали техните родители, дядовци и баби, от която са се ръководили във всяка област на своя живот.

Днешните еврейопейци плюят и акат върху корените си! От които корени расте дървото на европейската цивилизация. Но, естествено, ако унищожаваш корените на едно дърво, то няма как да не умре. Ако унижиш и заличиш традиционната си духовност, няма да останеш дълго без никаква. Просто освободеното място ще се запълни, като на мястото на старата ще се намърда друга, нова духовност. И тя ще донесе със себе си други, нови традиции, ценности, мироглед, култура… Така е; като не искате евангелска духовност – ще получите първо животинска, а после и демонска. След първата ще последва и втора „културна“ вълна, а после може би и трета… До пълното изтребване и изместване на коренното население с някакво друго.

Така, че още преди десет години разбрах – европейците ще си платят жестоко за глупостта си. Неизбежно ще бъдат наказани, и то сами ще си го направят. Ще бъдат заличени от лицето на земята и то така, че няма да остане даже и спомен за тях. Нито гените им, нито езика им, нито църквите им, нито архитектурата им, нито музиката и литературата им, нито философията им, нито песните им и танците им, нито облеклото им, нито идеите им, нито нравствеността им, нито науката им, нито богатите им библиотеки, нито даже самата им природна среда. НИЩО няма да остане! Всичко ще бъде систематично и злостно унищожено, изтребено, изкоренено, заличено, изпепелено и заменено с друго.

И хем писах статии, коментирах, разказвах, разяснявах, убеждавах… Разни дебили ми се присмиваха и ми правеха маймунски физиономии. Разни благочестиви християни ми казваха, „Абе ти не се тревожи, моли се там и си трай, Бог си знае работата“. Разни много мъдри хора твърдяха, че има нещо такова, но може би не е толкова страшна работата… И всички дружно си мълчаха и игнорираха проблема. А беше нужно съвсем малко, за да спасим ако не света, ако не Европа, то поне нашата малка красива страна.

Не ми е жал за еврейопейците. Днешната западна цивилизация ми е дълбоко отвратителна и ми се струва, че нито една най-микроскопична сълзичка даже няма да пролея за нея. Тъжно ми е само за българския, героичен, православен народ, чийто принос в съкровищницата на световната човешка цивилизация е просто безценен, неизчислим.

Но, уви, днес и ние тук сме същите овце с промити мозъци, като еврейопейците. Но поради нашата отчайваща бедност може би ще бъдем подложени на унищожение последни. Може би, това ни дава още малко време. Но не много, само още година-две максимум. След това, ако не се събудим и не променим гейо-политическата си еврейо-атлантическа цили-вили-зационна ориентация – ще бъдем заличени бързо и решително, направо светкавично. Не, че е голяма беда… И много други народи са изчезнали в историята. И вероятно това е, защото са си го заслужавали. Но има Бог! И след като хората са решили доброволно да легнат под ножа, само Той може да промени нещата. Ако реши, че си струва.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 сеп 2015 22:44

Крим и него го хванаха съкращенията, Щатите да нарамват 4-те Раптора и да налазват демократизирането. Или закараха 1 в Латвия туземците да цъкат с език удивени?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 04 сеп 2015 22:45

HoUs4oOL написа:
Madonna написа:краварника се биеше срещу атаката заповядана от Москва,както и в Корея :cool: Краварника не се самоуби във Виетнам,напротив ...краварника стана още по-силен СЛЕД ВИЕТНАМ,ако не си запознат,целият краварник е бил против войната и е имало постоянни протести срещу войната във Виетнам,всички западни звезди като Джон Ленън са пеели и агитирали против нея....нейният край е като празник в САЩ :cool: След нея краварника става още по-обединен,идва Роналд Рейгън и останалото е история....единствената свръх държава ,която си прави каквото си поиска...на това му се вика самоубийство по краварски :cool: :cool: :cool: :cool:

Много, ама мноооооого си далеч от Виетнам и избухването ти е много неясно, а края поне още толкова, отваряй поне уикито преди да се излагаш така. ;)

Извини ме края ми е неясен.Краварника се самоуби(ПО ТВОИ ДУМИ) и спря да бъде водеща политическа,икономическа и военна сила в света,....това се случи след самоубийството на краварника..надявам се че някога Америка ще се завърне силна,но кога ли ще се случи това,раните от Виетнам са все още пресни и не се вижда кога Америка пак ще се оправи :sad:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 04 сеп 2015 22:45

HardWork написа:Ето най - хубавото от руската култура !

Ето най-хубавото нещо от руската култура! Факт! 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r29k_T_o9To&list=RDr29k_T_o9To[/youtube]
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”