Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Путин: Европа очаквано се гърчи в бежанска криза дело на

Мнениеот FLANKER » 04 сеп 2015 21:13

fc_bayern написа:Много ми е интересно защо пък нито един сириец не мигрира в някоя от държавите като Дубай, Бахрейн, ОАЕ, Оман, Кувейт например, който не само, че са много по - богати от страните от Западна Европа, но и в културно и религиозно отношение са много по-близки до тях, отколкото европейците. Вероятно цялата истерия с бежанците е един много добре премерен ход на Сащ да се дестабилизира обстановката и да не се държи еврото прекалено силно.

Изпревари ме с въпроса ,колега.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2015 21:16

FLANKER написа:
fc_bayern написа:Много ми е интересно защо пък нито един сириец не мигрира в някоя от държавите като Дубай, Бахрейн, ОАЕ, Оман, Кувейт например, който не само, че са много по - богати от страните от Западна Европа, но и в културно и религиозно отношение са много по-близки до тях, отколкото европейците. Вероятно цялата истерия с бежанците е един много добре премерен ход на Сащ да се дестабилизира обстановката и да не се държи еврото прекалено силно.

Щото там няма какво да се ислямизира пичове!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 04 сеп 2015 21:45

FLANKER написа:

Защото не ги искат и те предпочитата да броят по 10000-20 000 евро на човек на трафикант(а уж били бедни), да прекосят цяла Турция(зашо не остават там е друг въпрос) и да ходят не къде да е, а в Германия????

Ето за Саудитска Арабия

http://www.manager.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8 ... 1%8F%D1%82

http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89 ... a-18684934
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 21:56

Орбан обаче е голям пич.
Вика аз мюсюлмани не искам, щото имаме 150 години османски опит с тях. :lol:
А българския паляк вика, че следял ситуацията, и че нато били уникален съюзник. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2015 22:09

HoUs4oOL написа:
Аз пък си мислих, че има нещо общо с милионите рускоговорящи в Украйна...

Разбира се че има - повод за намеса му се му вика.

Иначе Руската Държава нееднократно е показвала, че хората са просто средство за постигане на целите, на управляващата върхушка.
Като пиша хора, имам на предвид без оглед на етнос.
Руската Държава не-веднъж е жертвала и етнически руснаци.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 сеп 2015 22:09

Много бързо станаха нервни бежанците и започнаха да не се подчиняват на правилата и органите на реда. Не ми е мисли какво предстои. Да видим как Мерколянда я мисли тая работа с с квотите. Насила ли ше ги карат наобратно, а ние насила ше требе да задържаме тука преразпределените ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 04 сеп 2015 22:11

Другарю Александров ,бъдете внимателен в Санкт Петербург!
Паника в Санкт Петербург: Евакуират хората от жп гарите
Причината е анонимен сигнал за поставени взривни устройства

Представител на пресслужбата на руското Министерство на вътрешните работи съобщи, цитиран от РИА „Новости” за получен анонимен сигнал, че са поставени мини и взривни устройства на жп гарите, речната и морската гара в Санкт Петербург.
Полицията е предприела спешна евакуация на всички хора в посочените обекти. Започнало е и проверяване на вече опразнените помещения за поставени взривни устройства.

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 04 сеп 2015 22:14

След жестоката трагедия с удавените братчета: Великобритания приема още "хиляди бежанци"
Дейвид Камерън направи официално изявление, след като повече от 250 000 британци подписаха петиция за приемането на повече имигранти от Сирия

Дейвид Камерън обяви, че Великобритания ще приеме още хиляди бежанци, след като цялата страна реагира на съкрушителната снимка на 3-годишния Айлян Курди, съобщи "Индипендънт". Официалното изявление бе направено тази сутрин, след като политици от всички парти и повече от 250 000 британци подписаха петиция, с която изискаха от правителството да приеме повече имигранти от Сирия.

Браво на Великобритания,това сме ние европейците,състрадателни и винаги готови да помогнем!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 04 сеп 2015 22:17

Madonna написа:
След жестоката трагедия с удавените братчета: Великобритания приема още "хиляди бежанци"
Дейвид Камерън направи официално изявление, след като повече от 250 000 британци подписаха петиция за приемането на повече имигранти от Сирия

Дейвид Камерън обяви, че Великобритания ще приеме още хиляди бежанци, след като цялата страна реагира на съкрушителната снимка на 3-годишния Айлян Курди, съобщи "Индипендънт". Официалното изявление бе направено тази сутрин, след като политици от всички парти и повече от 250 000 британци подписаха петиция, с която изискаха от правителството да приеме повече имигранти от Сирия.

Браво на Великобритания,това сме ние европейците,състрадателни и винаги готови да помогнем!

:) а нас с румънците не ни искат.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2015 22:19

THE G.A.M.E написа:
HoUs4oOL написа:
Аз пък си мислих, че има нещо общо с милионите рускоговорящи в Украйна...

Разбира се че има - повод за намеса му се му вика.

Иначе Руската Държава нееднократно е показвала, че хората са просто средство за постигане на целите, на управляващата върхушка.
Като пиша хора, имам на предвид без оглед на етнос.
Руската Държава не-веднъж е жертвала и етнически руснаци.

А поводът за намеса на Американската държава какъв е?
Относно хората.. те винаги са били само средство за постигане на целите, или това е характерно само за Руската държава? Тия нещастни украинци, които си загубиха живота и им бе разбита държавата, заради интересите на САЩ, дали не бяха пожертвани?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”