ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

11_best
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 11_best » 04 сеп 2015 17:13

11_best написа:
Tommi написа:
11_best написа:
Tommi написа:
boabbb написа: В другия случай, ще преименува Литекс на ЦСКА, ще играе от началото "под наем" на "Армията" ( за да не се мести клуба ) и после ... знаеш 3:0, 3:1 и така :lol: :lol: :lol:

Ама в този случай ще трябва да се завиете с по едно оранжево шалче. :lol: :lol:

Естествено е, че да съществуваме по начин, който е реален и възможен. Така като гледам правилно всички фенове си приемат Ботев за Ботев(не за Металик), Локо Пд за Локо Пд (не за Велбъжд с легендите Зума и Бащата), Пирин за стария Пирин, Лудогорец за Лудогорец(барабар с орлицата фортуна, а не за Антибиотик), Локо Сф от А ОФГ за истинското Локо и т.н. и т.н. (мога да ти дам колкото примери пожелаеш). Ходи кажи на 10-те хиляди русенци на стадиона, че подкрепят изстърсак от 2010, (въпреки съществуването на дружеството от 2003, появило се след изчезването на стария Дунав) и това не е отборът победил Рома през 1975г.
Вземете спомените и любовта на хората, ако можете.
Просто това е положението. С умните глави от изпълкома - толкова. И снощи се доказа.

Припознавайте си и вие, не ви спирам. :) Който прецените - него.
А от Изпълкома за кое точно са ви виновни?

А, те... Те не отговарят за състоянието на българския футбол, за правилата на играта и тяхното спазване. Те никога нямат категорично и навременно мнение, експертиза... Те са просто зависими - дали от олигарсите, дали от алкохола, дали от хазарта, дали от наркотиците... Но се възприемат като шефове на водопад, а реката си е все така спокойна и пълноводна. Ако си гледал снощи мача, нямаше да питаш.

Твоето присъствие тук е доказателство, не само че ни припознаваш, а въобще, че признаваш ЦСКА за велико нещо.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 сеп 2015 17:14

11_best написа:А, те... Те не отговарят за състоянието на българския футбол, за правилата на играта и тяхното спазване. Те никога нямат категорично и навременно мнение, експертиза... Те са просто зависими - дали от олигарсите, дали от алкохола, дали от хазарта, дали от наркотиците... Но се възприемат като шефове на водопад, а реката си е все така спокойна и пълноводна. Ако си гледал снощи мача, нямаше да питаш.

Имах предвид конкретно ЦСКА.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2015 19:32

boabbb написа:
W84me написа:
boabbb написа:
Както знаеш, аз съм богопомазан и за мен правилата на важат 8-) Усещам, че накрая Гришата ще направи едно ЦСКА в "А" окръжна ( сега до дни ) и лятото ще го обедини с Литекс, по-скоро ще обедини Литекс с това ЦСКА, ще го кръсти ЦСКА, играчите ще скъсат със сегашното и ще подпишат с новото в "А" група. Отборът се припознава, взима се стадиона и държавата както винаги ...

Ще те намажа, нямаш проблеми :? Много просто момче си ти, ще обедини отбор от "А" ПФГ с отбор от "А" окръжна и ще играят в "А" ПФГ, но без задълженията, много си умен бе, на мама и тати си най-умния сигурно :mrgreen:

Кои задължения, бе :lol: :lol: Какъв е проблемът да не може да се обединяват спортни клубове :?: Това е в случай, че Гришата не иска да действа грубо ... В другия случай, ще преименува Литекс на ЦСКА, ще играе от началото "под наем" на "Армията" ( за да не се мести клуба ) и после ... знаеш 3:0, 3:1 и така :lol: :lol: :lol:

Голям!
Особено, когато единият е аматьорски от една област, а другият професионален, но от друга област.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 04 сеп 2015 20:05

Кашчей написа:Голям!
Особено, когато единият е аматьорски от една област, а другият професионален, но от друга област.

С политиката на БФС, по тяхната глава:
(Див) капитализъм - 40 лева за билет;
Глобализация - бият ни отбори от всички краища на Европа и света;
Непукизъм - морална(и каквато и да е) отговорност - не носим.

Е, след като на теб не ти пука за мен, защо на мен да ми пука за теб и какво е твоето мнение и желание, а?

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 04 сеп 2015 20:07

[offtopic]Извън темата, ама май си е съвсем по нея като гледам останалите коментари. Дали на троловете им плащат и когато си говорят помежду си?!?!?? Гледам, че всички те са в темата и се опитват да изкарат от равновесие някои от нас, та белким им върже и изчукат някоя стотинка. Продължавайте да си тролите на воля. Срамен труд няма ... май!!![/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2015 20:12

11_best написа:
Кашчей написа:Голям!

С политиката на БФС, по тяхната глава:
(Див) капитализъм - 40 лева за билет;
Глобализация - бият ни отбори от всички краища на Европа и света;
Непукизъм - морална(и каквато и да е) отговорност - не носим.

Е, след като на теб не ти пука за мен, защо на мен да ми пука за теб и какво е твоето мнение и желание, а?

Би ли обяснил това, което си написал, и връзката му с това, което аз съм написал, та си го лепнал под моят пост?!
Иначе да, БФС са виновни за всичко, дори и за това, че сме българи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2015 20:15

skabrin написа:[offtopic]Извън темата, ама май си е съвсем по нея като гледам останалите коментари. Дали на троловете им плащат и когато си говорят помежду си?!?!?? Гледам, че всички те са в темата и се опитват да изкарат от равновесие някои от нас, та белким им върже и изчукат някоя стотинка. Продължавайте да си тролите на воля. Срамен труд няма ... май!!![/offtopic]

[offtopic]Както ти бе написал преди време един колега от лагера на Левски: С какъвто и ник да пишеш, все глупости пишеш!
Кога да очакваме Карагър :mrgreen:[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 04 сеп 2015 20:22

[offtopic]
Кашчей написа:
skabrin написа:[offtopic]Извън темата, ама май си е съвсем по нея като гледам останалите коментари. Дали на троловете им плащат и когато си говорят помежду си?!?!?? Гледам, че всички те са в темата и се опитват да изкарат от равновесие някои от нас, та белким им върже и изчукат някоя стотинка. Продължавайте да си тролите на воля. Срамен труд няма ... май!!![/offtopic]

[offtopic]Както ти бе написал преди време един колега от лагера на Левски: С какъвто и ник да пишеш, все глупости пишеш!
Кога да очакваме Карагър :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Аз други никове нямам! А колкото до теб, колко заработи от това заиграване? Не се срамувай ... човещинка е ;)[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 сеп 2015 20:51

Аз притеснения за дълговете нямам(защото имам информация от вътрешен човек, който е много сигурен източник и няма начин да не му имам доверие :lol: ), че след като изплатят дълговете на подуене Виваком се захващат с покриването на нашите.От друг(даже още по-сигурен) източник знам, че след като са видяли посещаемостта на Армията ГБС сами са предложили да направят нов стадион на нейно място за собствена сметка като ще го изплащаме следващите 1300 г. от нашата история.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 сеп 2015 20:52

Tommi написа:
Red joker написа:
Teo написа:Ограничавайте се от мнения на провокатори и хора с мисия в тая тема... слагайте мненията им на х** си!
@ Всички фен клубове в страната под шапката на "Фен клуб СЕКТОР Г" ясно изрази позицията си когато искаха да се правят уродливи смески с други отбори! Проумейте го, че това никога, АМА никога няма да се случи в нашия клуб! За останалото само времето ще покаже, като А окръжна на тоя етап е невъзможна!
@ Футболен клуб ЦСКА София преминава през ужасен апокалипсис, където враговете са се внедрили и сред нас! :idea:

Нема такова нещо като „уродливи смески с други отбори“,напук на отрепките бих се навил и на варианта от 2013 :idea: Видя се,че десетки други отбори си направиха подобни врътчици,че някои като „Нефтохимик“ и по няколко пъти и за тях няма проблеми :!: Това с оздравяването на Клуба беше най-добрия вариант,но след като държавата се бъзика и не иска да вземе 11млн. -да духа супата и да вземе един по-дебел :!: Видя се,че „като не искаш мира,на ти секира“ :x :!:

Абе тя държавата си иска парите, ама някой трябва да ги даде. :)

За сметка на това не си поиска 12 - те милиона от БК Левски и разреши създаването на отрочето на Тити . Но за това не се чува нито дума нито стон от тия , които ревяха за пенсията на баба Пена . До момента с отношението си към нас , държавата , в лицето на Пожарникаря , показа че е готова да преглътне загубата на милиони , само и само да бъде убит и погребан ЦСКА .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”