Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за

Мнениеот favaca8888 » 04 сеп 2015 13:24

icko65 написа:Локо Сф бе изхвърлен във В група доколкото си спомням.Пишеш както ти е удобно.Поради липса на финанси не се яви на 2мача и прекратиха участието му.И вече за да не се губи година без участие в първенства на БФС се създаде новото ФК което тръгва по правилник от А окръжна.Това е Локомотив1929Сф а не ЛокомотивСф.Прочети какво пише в историята ви за 2015-създаден бе нов ФК Локомотив1929.Молете се Прасев да не закрие Локо Сф.Тогава ставате като отборите които преди ви дадох за пример-Етър Пирин ЧерноморецБс.А за прехвърлянето имах впредвид че базата школата ще се използват от новия отбор а не че са били собственост на Касев.

Правиш една и съща грешка всеки път.
Я ми покажи къде го пише това в историята ни че ми стана интересно?
Защо да е се създава нов клуб?Напротив,клубът си е същия,просто минава под шапката на спортното дружество.
Не четеш какво ти пиша,а си дрънкаш някакви свои измислици,които не почиват на никакви факти.
И се пише предвид, не "впредвид", което обуславя че си и неграмотен на всичкото отгоре. :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 сеп 2015 13:54

favaca8888 написа:
icko65 написа:Локо Сф бе изхвърлен във В група доколкото си спомням.Пишеш както ти е удобно.Поради липса на финанси не се яви на 2мача и прекратиха участието му.И вече за да не се губи година без участие в първенства на БФС се създаде новото ФК което тръгва по правилник от А окръжна.Това е Локомотив1929Сф а не ЛокомотивСф.Прочети какво пише в историята ви за 2015-създаден бе нов ФК Локомотив1929.Молете се Прасев да не закрие Локо Сф.Тогава ставате като отборите които преди ви дадох за пример-Етър Пирин ЧерноморецБс.А за прехвърлянето имах впредвид че базата школата ще се използват от новия отбор а не че са били собственост на Касев.

Правиш една и съща грешка всеки път.
Я ми покажи къде го пише това в историята ни че ми стана интересно?
Защо да е се създава нов клуб?Напротив,клубът си е същия,просто минава под шапката на спортното дружество.
Не четеш какво ти пиша,а си дрънкаш някакви свои измислици,които не почиват на никакви факти.
И се пише предвид, не "впредвид", което обуславя че си и неграмотен на всичкото отгоре. :lol:

Ти можеш и имаш право да си пишеш квото си искаш-и аз го чета.Историята трябва по-добре от мен да я знаеш-чети.Аз не чета само това което ми поднасяш!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 сеп 2015 14:06

Факт:https://bg.wikipedia.org/wiki/ПФК_Локомотив_(София) в раздел История последното изречение.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 04 сеп 2015 16:38

Ицко и ако Локо сф тръгне от 0 ти какво ще спечелиш?Разбери че в България почти всички клубове са "преправени".А Локомотив е там където са Локомотивците.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 сеп 2015 16:57

loko29 написа:Ицко и ако Локо сф тръгне от 0 ти какво ще спечелиш?Разбери че в България почти всички клубове са "преправени".А Локомотив е там където са Локомотивците.

Нищо няма и не искам да спечеля.Обяснявам доколкото съм запознат какви са фактите до сега и какво би могло да стане.Но Фавака си знае неговата.Аз не казвам че историята ви изчезва и естествено че Локомотив е там където са феновете.Но има правила а някои от феновете не могат да ги приемат....

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 04 сеп 2015 17:04

Ици, имам чувството, че само трупаш мнения. Което не е лошо - поддържаш активността във форума. Точно както другите тролоподобия наоколо - не казваш нищо, което да интересува, дразни или засяга някого. В най-добрия случай ни правиш вятър. Което в тая жега си е като свирка.

Та, в този ред на мисли - никой от тук няма да тътри до Варна, за да ти го тури. Насочи си усилията за търсене на мъж някъде в твоя регион.
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 сеп 2015 17:39

парци написа:Ици, имам чувството, че само трупаш мнения. Което не е лошо - поддържаш активността във форума. Точно както другите тролоподобия наоколо - не казваш нищо, което да интересува, дразни или засяга някого. В най-добрия случай ни правиш вятър. Което в тая жега си е като свирка.

Та, в този ред на мисли - никой от тук няма да тътри до Варна, за да ти го тури. Насочи си усилията за търсене на мъж някъде в твоя регион.

Парци!Много си заблуден относно свирките тургането и т.н. Не ми чети мислите и толкоз!Аз кво трупам си е ама абсолютно моя работа!Нещо нервен го даваш-така че съветите си ги запази и бегай на село.Има всичко-за ядене за пиене за боцкане!Не си ми на нивото за да ме насочваш-особено към мъже.Аз съм от старото поколение-вие там младите му разбирате на занаята.Успех!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 сеп 2015 19:13

icko65 написа:Факт:https://bg.wikipedia.org/wiki/ПФК_Локомотив_(София) в раздел История последното изречение.

Къде го прочете?Аз такова нещо в раздел История не виждам.Ти си шизофреник,бе! :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 сеп 2015 19:26

favaca8888 написа:
icko65 написа:Факт:https://bg.wikipedia.org/wiki/ПФК_Локомотив_(София) в раздел История последното изречение.

Къде го прочете?Аз такова нещо в раздел История не виждам.Ти си шизофреник,бе! :mrgreen:

Айде по-леко с квалификациите братчет!Сложи очилата и пак виж-последното изречение на историята в уикито!Мисля че на ударен се правиш!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 сеп 2015 21:06

Колега,прегледах го 100 пъти,такова нещо не еидях.Сериозно се притеснявам за теб,да не би нещо да си се объркал :roll:

Върни се в “Локо София”