Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за

Мнениеот icko65 » 02 сеп 2015 21:24

loko29 написа:Ицко успокой се бе мой то момче.Локомотив си е Локомотив най-малко ти си човека който ще определяш кое как е.

Добре-спокоен съм!Най-малко съм тръгнал да определям пък!?Следя какво става и коментирам с вас като очаквам да чуя развитие или новини от вас!Без завист злоба или нещо такова.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 сеп 2015 21:32

Добре ве фавак!И ние сме си тръгвали с 3т. от Надежда-разсмиваш ме вече.Нямам такива сантименти или ядове.Но мисля че не си прав...Времето ще покаже.Успех на Локомотив 1929 и на вас!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 03 сеп 2015 10:14

icko65 написа:Добре ве фавак!И ние сме си тръгвали с 3т. от Надежда-разсмиваш ме вече.Нямам такива сантименти или ядове.Но мисля че не си прав...Времето ще покаже.Успех на Локомотив 1929 и на вас!

Разбери друже,дружеството,което основава Локомотив през 1929г.,футболния клуб,НИКОГА не е фалирало.Така че съвсем нормално си запазваме всичко.ВСИЧКО!

Успех и на вас.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 сеп 2015 14:17

В момента има две Локо:Локомотив/Сф/-на което Касев ще плаща 1млн. и кусур и новия ФК Локомотив1929/Сф/ който беше подкрепен от клуба на привържениците.НОВИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ а не дружество АД или ала-бала.Ако първото спре съществуването си и не се обедини след време с второто то НОВИЯ ФК си влиза в БГ футбола от кота 0/нула/.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 сеп 2015 15:42

парци написа:Касев не ни интересува.

Пак ще си говорим...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 03 сеп 2015 16:53

icko65 написа:В момента има две Локо:Локомотив/Сф/-на което Касев ще плаща 1млн. и кусур и новия ФК Локомотив1929/Сф/ който беше подкрепен от клуба на привържениците.НОВИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ а не дружество АД или ала-бала.Ако първото спре съществуването си и не се обедини след време с второто то НОВИЯ ФК си влиза в БГ футбола от кота 0/нула/.

Това не е вярно.
Както ти обясних преди това,Локомотив е основан от дружество,което никога не е фалирало.
Прасев няма нищо,няма играчи,няма треньор има едни акции на фирма.
Клубът се връща към своя корен -спортното дружество.Така че няма как да нулираш нещо, което си е работило от 1929 г. досега.
В случая Локомотив(Сф) си е това,което си е било с цялата история,успехи,традиции и легенди.Само Локо !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 сеп 2015 17:43

Що няма нищо Прасев?Щото всичко беше прехвърлено в новия ФК-школа база и т.н.Що се прехвърля?За да се започне на чисто!На Черноморец/Бс/ им закриха оригиналния ФК и затова сега играещия във В група Черноморец Бургас/Бургас/ който се учреди след оригинала има 7 сезона в А група.А първия приключи със 29сезона в А група.Втория що не ги наследи и ЧерноморецБс да е с 36 сезона?Така че Локо /Сф/ трябва да го има и след погасяване на задълженията Локо29 да го наследи/слее.След 5 г. Локо29 може пак да си върне името Локомотив без цифра.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 сеп 2015 12:14

icko65 написа:Що няма нищо Прасев?Щото всичко беше прехвърлено в новия ФК-школа база и т.н.Що се прехвърля?За да се започне на чисто!На Черноморец/Бс/ им закриха оригиналния ФК и затова сега играещия във В група Черноморец Бургас/Бургас/ който се учреди след оригинала има 7 сезона в А група.А първия приключи със 29сезона в А група.Втория що не ги наследи и ЧерноморецБс да е с 36 сезона?Така че Локо /Сф/ трябва да го има и след погасяване на задълженията Локо29 да го наследи/слее.След 5 г. Локо29 може пак да си върне името Локомотив без цифра.

Кое да прехвърля ? И как да го прехвърли като то никога не е било негово.Стадиона и базата са държавни ако не знаеш.
Спортното дружество никога не е имало дългове към държавата и съвсем естествено и футболния клуб е чист, без дългове.
Личи си че не си запознат добре с нещата и си се объркал тотално.
Прасев е подписал договор за погасяването на дълговете към НАП, а Гигата трябва да си плати заплатите на персонала, футболистите, меринджеите и т.н., с които неговата фирма е подписвала договори( ако въобще е подписвала).
Според мен си объркал мястото от което трябва да търсиш сметка.Потърси я от Никойлайчо Гигов ;)

Само че дали държавата ще си потърси парите ?Това определено не е наш проблем, след като същата държава не пожела да разсрочи дълговете, да получи едни 200 000 лв. и след турнирите да си получи и останалата сума.

Така че от цялата ситуация Локомотив (Сф) си понесе последствията и е изхвърлен в "А" окръжна група.Това си е същия клуб, със същата статитика, история и легенди ! САМО ЛОКО !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 сеп 2015 13:09

Локо Сф бе изхвърлен във В група доколкото си спомням.Пишеш както ти е удобно.Поради липса на финанси не се яви на 2мача и прекратиха участието му.И вече за да не се губи година без участие в първенства на БФС се създаде новото ФК което тръгва по правилник от А окръжна.Това е Локомотив1929Сф а не ЛокомотивСф.Прочети какво пише в историята ви за 2015-създаден бе нов ФК Локомотив1929.Молете се Прасев да не закрие Локо Сф.Тогава ставате като отборите които преди ви дадох за пример-Етър Пирин ЧерноморецБс.А за прехвърлянето имах впредвид че базата школата ще се използват от новия отбор а не че са били собственост на Касев.

Върни се в “Локо София”