galin56 написа:Xamy написа:Щом ще даваш пари за път, дай още малко за билет и седни в сектор "В" (въ). Би трябвало да знаеш кой сектор къде се намира, ако се интересуваш от футбол. Много интересно как три часа преди срещата се сещаш за такива неща. По-любопитно ми е, че никой извън София не казва "от провинцията съм", а ти така гордо заявяваш и задаваш подобни въпроси..
На мен пък ми е още по-любопитно твоето изказване. За пръв път чувам, че някой не е искал да каже от къде е. Аз за такива хора не знам, които не искат да кажат от къде са. Второ човека го казва съвсем нормално, как разбра, че се гордее или че не се гордее. И трето изобщо не се сещам за причина човек да се гордее или да не се гордее с това дали е от София или е от Пловдив, Русе или Каспичан. Родил си се някъде и какво от това, всеки се ражда и живее някъде.
+1. Само комплескар може да обижда някой, че е от някъде си. Аз съм кореняк софиянец и никога не съм се подигравал на хората от провинцията. Даже смятам, че читавите си останаха по родните места, а наглите и простите се изсипаха в София. Оттам понякога има негативно отношение към тях. Но това си е до всеки отделен индивид.